Ugyan nem mentem sokat eddig, de a 3000 km alatt szerintem semmi nem fogyott a GS-ből (nem hogy literek), pedig, ahogy Ganja volt szíves megvilágítani, én olyan lassan haladok, hogy szinte motorfékre sincs szükségem, elég a légellenállás. Az tény, hogy nem sokat használtam a féket.
Úgy tudom (jól vagy rosszul az más kérdés), hogy az intenzív motorfékezős használat van igazán rossz hatással az olajfogyasztásra. A Divi is csak akkor eszi amikor ilyen durva üzemben használom.
Féláras hátproti kapható a Lajosba, ha esetleg érdekel valakit, nekem ilyen van és bevált, persze a rohadt annyát én még a rendes áron vettem http://www.louis.de/_302c6d081...
kb. ebben a formában...amúgy ha a szelep száránál megy el...nem kell hozzá nagy tempó...sőt egyikhez sem..
A léghűtéses motor más..mert nem olyan stabil termikusan...tehát mások az illesztések..
Ki volt az aki mostanában felajánlotta a szelepbenyomó célszerszámát kipróbálás céljából? Sajnos szükségem lenne rá. A bal szívószelepem 0,03-ra csökkent, a többi 0.06-0,07.
Egyébként hogyan eszik a motorok az olajat? Azt az olajat égeti el, amit a dugattyú nem tud lehúzni a henger faláról lefele mozgásnál? Vagy esetleg nagyobb tempózásnál a szelepszár szimeringnél jut át?
Bocs mindenkitől ha láma a kérdés...
585 ezer van a kocsimban....nem mérhető az olaj fogyasztás..
..bár újonnan ette..és a köcsög vw szerint minden benne van a normában....aztán az új motort összeraktam tisztességesen....azóta kuss van.
A Gs..ha nyugger vagyok..egyáltalán nem eszi....ha nagyon hajszolom akkor csipeget....bár fura ,hogy ezzel a repsol cuccal..még a csipegetés sem igazán mérhető..
Mindig motorozás után ellenőrzöm..tehát melegen..és a garázs u.a pontján..
..ez a precízség...már szerintem is beteges.....pff
miből gondolod?
a dobozodhoz konzol is van ?
0.3-0,8?
http://www.louis.de/_302c6d081...
A léghűtéses motor más..mert nem olyan stabil termikusan...tehát mások az illesztések..
Bocs mindenkitől ha láma a kérdés...
..bár újonnan ette..és a köcsög vw szerint minden benne van a normában....aztán az új motort összeraktam tisztességesen....azóta kuss van.
A Gs..ha nyugger vagyok..egyáltalán nem eszi....ha nagyon hajszolom akkor csipeget....bár fura ,hogy ezzel a repsol cuccal..még a csipegetés sem igazán mérhető..
Mindig motorozás után ellenőrzöm..tehát melegen..és a garázs u.a pontján..
..ez a precízség...már szerintem is beteges.....pff