Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

O.K.! Akkor egyelőre legyen a Vénasszony-hágó, de csak ha nem tartasz túl lassúnak!
Nézd meg a legutolsó összeállításokat, abban benne van több jó hágó is. Az 526 endurance engem is izgat, de ott tavaly is volt benne szar szakasz. Idén meg a tavaly jó szakaszok is sok helyen szarok, így bele sem merek gondolni hogy mi várhat ott ránk...
Azzal még várjunk, hátha okoznak az utakkal valamit.
Nem tudom, még sosem sikerült elérnem odáig, valami mindig közbejött. De az a hágó is olyan mint az 577. Odamész és akár órákat is el lehet fel le motorozni.
2 éve úgy csúsztam meg mindkét kerékkel Lillafürednél, hogy le is talpaltam a kanyarban. Kocsi mögött mentem és nem láttam mi van előttem.
Jövő héten Szombathely (Lockenhauser), utána mehetünk egy Cered-Mátra-Bükköt, addigra szerintem már fasza lesz...ha nem vesszük figyelembe a kátyúkat.
De azért várjuk meg a többieket is, hátha lesz valami más ötlet.
Az igazat megvallva tényleg nem akarok most olyan nagy kört menni...
Jó lesz ez a Vénasszony hágó is. Zoli32 nem itt hasalt el tavaly?

Nem emlékszem, hogy jártam volna Pozsonyban.
Az "526"-os túrád még szimpibb. Annyit módosítanék, hogy az 529-et is belevenném. Ott mennénk el alatta, de az az út nagyon atom

Bár úgy már lehet a 700km-t is elérnénk.
Nem túl unalmas?

Bükkben és Mátrában már sokat voltam, Szolnokhoz az a legközelebbi kanyarvadász terület. A táj szépsége és a kanyarok mégsem hagyták megunni soha. A hátsóm nekem is szokott csúszkálni, ez van mióta megvettem, de külön élvezem. Van, hogy egyszerre megy az elejével, de csak kicsit, viszont annyira jó a Pirelli, hogy alig veszek el a gázból, máris megfogja, tapad megint mint ha ragasztva lenne
Bükközni akarok, de szerintem azt odázzuk el az esőzés miatt. Hidd el ahányszor én ott voltam annyiszor megcsúsztam.
Egy hét leforgása alatt lenyomtam 1000 km-t.
Nem biztos hogy most jólesne egy újabb 500 feletti.
Mi a véleményed az adatlapomon az útvonalak közül a Vénasszony hágóról?
Azt még kibírnám.
0mm esőt mond, Vasárnap megyek Szolnokra anyáknapozni (kockásítom kicsit a papucsot), de holnap azt sem érdekel, ha jön a világvége. Tuti gurulok egy rendeset
Nem, előbbire.

Buda-Kékes-Eger-Lillafüred-Galyatető-Diósjenő-Buda
Most a bükki szűk kanyargósok az esőzés után kb. olyan kavicsos lehet mint egy patakmeder. Vagy Mátra karikára gondoltál csak?
Rajottel vazze?

Egerhez lenne kedved?
Én azt várom hogy valaki szervezzen egy túrát. Így nem lesz az hogy sok jelentkezőnél a csapat egyik fele már-már levillog az útról, a másik fele pedig az életéért küzd. Nem kell időt, energiát fordítani az útvonal megtervezésére és betanulására. (bár szeretem ezt a részét is) Elegendő csak megkapnom az instrukciókat hogy mikor mennyek és hova, majd beállok a sor végére és kényelmesen motorozok.
Sőt a nap végén még kritikával is élhetek a tempó vagy az utak minősége miatt.
Szerintem ez egy kényelmes pozíció.
Emberek!

Holnap gurulunk csapatban valamerre, vagy egyedül megyek?!
Mennyibe fáj egy ilyen? Nagyon állat!
Cserébe jössz egy közös gurulással, O.K.?
Ha csak az eső kapott el akkor sírhatsz
Rossz vagy!
még a végén megsajnállak
Nincs márka..............doboz a neve.
Vagy esetleg tejes láda
És annak mi a márkája? Rizsliszt?
Együtt sírni nem lehet olyan vacak.....fa utána nevetünk.

...tudod nálunk pasiknál...hogy ha a hidegtől megy össze az a bizonyos alkatrész....igen kellemetlen érzés..
..arról nem beszélve ,hogy rajtam csak a kánikula kabát és egy farmer volt...tehát tökig eláztam....vizes testnek...főleg motoron nagyobb a hőleadása...tehát....brrrrrrr volt.
Engem is elkapott hazafelé, most sírjak én is...