Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi az a 4T?
Teljesen pontosan.
Azt hittem elősz, hogy csak poén az egész.
Nem semmi csókák léteznek még!

Szóval a 94. oldaltól érdemes csemegézni.
Bizonyosan azé.

Nem mondod! életemben először pont ma kattintottam arra a topikra. Micsoda véletlenek. Biztos ez is az ördög műve!
Na végre!

Hát.... szombaton egy gurulás? Elméletileg okés volna, mert a nyúl esze nem emlékszik más programra. De lehet, hogy csak túl lüke... Vélemény? De nem délutáni indulásosra gondoltam asszem...

Minek aludni? Van autó. Be kell pattani, és el kell menni olyan helyre, ahol nézni és fotózni is lehet a villányokat. De ez NEKED KELL magyarázni? Aludni máskor is lehet!
Hi!
Dógoztam(-zok).
Lustább perceimben néztem, hogy mi megy a Pályamotorozás topicon. Túltett az "ördög műve" napon is!

Jelentem, élek!
Lesz hétvégén valami pogram? 1 könnyű gurulás, vagy valami?

Éjjel a villámokat csak hallgattam. Helyesebben a dörgést, a baj, az, hogy aludtam volna.
Mióta nem a 3.-on lakom, nem nagyon tudom bámulni őket.
Bagoly monnnya verébnek. Te sem írtál ma túl sokat!
De nagy a csend ma....
Biztosan mindenki csak gondol. gondol......
Hátha összejön nekik a napsütés!

Ki mit tud a TÖBBIEKRŐL? Tibkin, Zsoké, Hbali, Pigi, meg még sokan mások...
Hümm-hümm. Ez vajon mit is jelent?

Gondolod, h SO kecskére bízza Tökszárat? Nem hinném. Itt vmi turpisság van!

Szép zuhét kaptunk écaka, jó nagyokat csattogott az ég, szép villányokkal... Jó volt a nyitott ablakban ücsörögve Vienettát majszolgatva nézelődni, relaxálni.

Remélem a túrabanda nem ázott rongyá, és tartós a sátruk. Vagy azt kell remlni, h vittek elég nedűt?!
Esőtáncot nem jártál nekik?
Jó reggelt!

Megérkezett a mai első fénykép. Nem sokat változott a helyzet...
Az esti "vedelés" nem sikerülhetett rosszul, ugyanis ez a szöveg jött az üzenettel:
"Esik...Megyünk PIRANba. Dorcsival aludtam:-)" Ez mind Blue telefonjáról... mi történhetett a "Kedves Papa" éberségével?
Most lerepült a lepel! Egész pontosan ezt jelenti!
No, jóccakát! Korán volt reggel, és mindjárt kelni "kell" ismét...
Ja! Azt nem tudtam, hogy a CS. É. B. mit is jelent!
Azaz CS.É.B.!

Bemutatom neked:
Pontosan erre gondoltam!
A "csekélyértelmű medvebocsra".
"Gondolj Mackó, gondolj...!"- Micimackó után szabadon!
Akkor majd gondolunk erősen.......
Mondasz valamit! Ilyen formán lehet ázni... ám holnap ne essen. Mennek a hegyen által, kanyarogva, macskakövön is... Jó lenne, ha nem kellene vízen leküzdeni a 49 számozott kanyart!
Hi Teddy!

Meg van annak is a hangulata. Egy kicsit áznék most én is arrafelé!
Blue-nak az esőcsináló-képességében lehet valami!
Ha hihetünk az "itinyernek", akkor most itt vannak:
(persze az indulás időpontja megváltozott közben)

"1., nap
Adony - Bohinj-tó
Táv: 555km

Adony - Székesfehárvár - Rábafűzes (eddig 240km) - A2 - Klagenfurt - Trzic - Bled - Bohinjska Bistrica (Ez a Miscrosoft Autoroute 2002 szerint 505km, de a tapasztalat hogy 10-15%ot csal a számítás.....tehát olyan 550re kell számolni)

Csatlakozási (indulási idők!) pontok:
5:00 Adony Mol Kút....Pusztaszabolcs.....Velence......Székesfehérvár
6:30 Székesfehérvár TESCO benzinkút.....irány a 8cas
10:00 Rábafűzes, Határátkelő
-itt egy nagyobbacska pihenő…..
-TANKOLÁS
-Osztrák matrica vásárlás

11:00-kor GOOO hiszen még van kb. 315km Bohinj-ig
Főúton gurulás Großwilfersdorf-ig (30 km, kb. 25 perc) , majd az A2-re lépve irány Klagenfurt-ig (180-200km kb. 1,5-2 óra) , itt egy balossal irány az E652-es....határ.....Trzic.....majd egy jobbos visszafordulás Bled irányában.(100km, kb. 2 óra)
Érkezés várhatóan: Délután ~5 órakor

Lepakolás, és pihike…………."

Valahol itten kell lennie a tábornak:
Ez is "TELEJESÍTMÉNYTÚRA"-gyanús BBT. Remélem hamarosan kiderül a fejük feltt az ég. Bár, Blue valami különös képességgel vonzza a felhőket.
Ha hazaérnek, akkor "eladom" a Nagy Kék Ördi Főnit valami természeti nép sámánjának... oszt akkor lesz eső, amikor csak akarja. Még a Világ ura is lehetne ezzel az érzékkel...
Újabb képek érkeztek a vándorainktól. Nincs szerencséjük az idővel... Blue velük van, így esőből lesz valamennyi nekik.

Az első képhez ez az üzenet érkezett: "Esik"
Szerintem Dorina és esSO sátrából ilyen a látkép.

A másodikhoz már bővebb a magyarázat: "Szakad az eső. Vedelünk."
Legalább feltalálták magukat!