Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagggyon GIZDA!

Kell neked nyitott bukóval menni!
A 10943-as alapján már volt! Rajta kamion.
Majd ha ilyen leszel akkor szólj:-)

NAGYON foglak sajnálni
Namivanmá? legközelebb leredukálódik a nevem egy darab "n"-betűre?

Látom te csak a jó poént látod benne! Jön még kutyára deres kamion!
Azannya!
És tud hozzá a gyerek?
Semmi együttérzés? Széééép, mondhatom... Köszi, de már használatba vettem a gyógypuszilelőhelyem! Asszem ez hosszú betegség lesz!
A meggondolatlan nyú!
Feladta a labdát! Kiváncsi vok, hányan ütik le!
Gyere ide, majd megpuszilom, hogy ne fájjon!
Tavaly nyáron trikóban beszaladtam a városba. Az út mellett napraforgó virágzott! Egy darázs beszabadult alá, és körbeszurkálta a köldököm, mint egy céltáblát. 4 v 5 helyen. 120-nál. Utána a hónom alatt elhagyta a terepet!
Örülj hogy nem feljebb mart:-)

Mert akkor azt lehetne ........................ HŰŰŰŰŰŰ Kósza, vad gondolatok jutnak eszembe:-))))
Repsol ásványi 15w50
Ennek kapcsán...

Kedden reggel mcival jöttem melózni. Itt átöltöztem, majd felakasztottam a rucikat. Délután felvettem, és hazacsorogtam. Felballagtam a lépcsőn, erre megcsípett egy DARÁZS, ami benne volt a nacimban, és egy hatalmas darabott kivájt a combomból! Annyira fájt, h kiesett minden a kezemből... (még, jó, h apu fogta a bukóm... ) Rögtön ecet+kalcium. Azóta viszket, ég, és MARHA **** érzés! Szemét dög.

Már csak az a kérdés, hogy került a naciba. Menet közben nem lehetett, mert ahhoz túl szűk. Az irodában nem lehetett, mert ott nincsenek darazsak. passz...
Mit tettél bele? 20-as olajat?
Én is állítottam össze, de én csak az emberi butaságra vok allergiás. Meg a kisszerűségre.
Most az olajcsere után mentem egy kunkort, hátha foly, de nem (önvállveregetős smájli), és sztem halkabb a motor. Meg "simább" a váltó.
Persze, mentegetőzöl!
Ja amit nem írtam........

CALCIUMUS tabletta, ampulla....stb...... alergiás rohamra jó....
PL: Darázscsípés......Tengerisün......stb

Fájdalom és lázcsallapító........
kenőcsök.......
Eü csomag......
2 gyertyát azé én is elviszek, de én a gyertyakulcsról mondom, hogy felesleges.
Idézek az előző hozzászólásodból (rögtön így kezdődik): nyuszikusz. Sztem ez kicsi betű.
Örülj neki:-) a Nyúl kicsi....a MARHA meg nagy:-)
EssO!

Nekem van az ülés alatt 2 tarcsi.....gyertyakulcsal........

PLUSZ a készletben van 2 ZSÍR ÚJ......

Szóval van nálam 4db.......

2db DPR8EA_9
és 2 db DPR9EA_9
kis ny?
Ha van a készletben 18-as, nem kell gyertyakulcs.
Az olajon töröm épp a fejem: mi a szarban kéne vinni kb 2 dl-t tarcsiba?
A BÜSZKE PAPA! Beszélsz Blue-val, biztos fabrikál neked egy olyan átalakított tanktáskát, amiben a Csöpp is elférne kényelmesen, és akkor egy moci otthon is tudna maradni!

Kérdezz bátran, megoldjuk!
Bleeeee bleeeeee bleeeee! Mindig ua.

Olyan leszel már, mint nyúl! Van több ikon is!
Ez neki van fenntartva.