Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna ez benne van a pakliban! Teljesen biztosra sosem lehet menni.Mindegyik mociból ki lehet fogni egy-egy hibás példányt.Cimbinek zsír új gépe adta megmagát-normálisan használat mellett/a tipus most tök léynegtelen sztem/.Reméljük dzsoki szerencsésebb lesz.
Az oldalszélnél azért jobb!
Hát, így legyen!

Egy haver vett 600 bantitát, és plussz többszázezret kellett ráköltenie, és sokáig nem is tudta használni, mert nem tudták megjavítani. És egy olyan ember mondta a mocira az ÁMEN-t, aki ismeri őket kívül-belül... Szóval így is ki lehet fogni necces darabot. Persze nem akarok bogarat, meg hangyát károgni. Nyilván a legtöbb motoros jó kezekben tartja a mociját, és vigyáz rá.

Tartós hátszél.... na abban volt része mindenkinek az utóbbi időben! hú, de utálja a nyúl...
T Darázs!

Igen, valóban így van. Feltételezem, aki elmegy erre, az nem azért megy, h a másiknak beszóljon. De azért a bennem van, bár lehet, én parázom túl a dolgot! Lüke nyúl- mondaná Bud.
Jókedv, apróbb sérülések, és ügyesebb mocizás... ííííígy fogok hazajönni, aztán visszamenni.

köszi
T.Nyusz
Aki tanulni megy nem szabad lenézni,ocsárolni,STB STB
Ez egy önkéntes továbkébzés ,ide mindenki tanulni megy. Te csak magadra vigyázz ,
aki itt beszól a másiknak az BUNKÓ ! A lényeg"ÉN SÉRTETLENÜL,JóKEDVÜEN ÉRTEM HAZA"mondatot elmondhazsd SZERETTEIDNEK! Természetesen sarkitottam de a lényeget szerintem érted !
(Vigyázz magadra )
Nah igen egy használt moci vétele mindíg rizikós független a márkájától!De ha alaposan átnézik akkor egy 600/650-es bandittal nem nagyon lehet mellé fogni.Nem véleteln hogy évekóta bentvan a legkeresettebb mocik top5jében/nem csak nálunk/.Ebben a mociban is az a jó mint a gs-ben "igénytelen igás ló" a szó jó értelmében.Ha figyelsz rá akkor szitne csak tankolnod kell bele és akkor a világból is kivisz.
Balesetmentes közlekedést!Tartós hátszelet!
De Goliat jön, meg így Teddy-koma is... Remélem nem lesz nagy baja Züminek, és nem fogok halálra égni a többi jól menő mocisfickó előtt.
T Darázs (a nem galád fajtából )

Igen, mondta nekem is. Teddy végül beszélt Jenővel, és 17. emberként, tartalékként eljöhet a rendezvényre. Amúgy úgy informálódtam, hogy ez egy 3 alkalmas képzés, ami egymásra épül, és a 28-i oktatásra 21-től lehet jelentkezni, mert az alapcsapatot akarják tovább vinni.

!

Bocsi a csapongásért...
Én nem motoroztam Zümi előtt. Csak utasként. Így csak a tanácsokra tudtam hallgatni. Egyébként annyi előzménye volt az ügynek, hogy láttam egy fehér-világoskék gs500f (akkor még azt sem tudtam mi az), és teljesen rápörögtem, hogy nekem ilyen kell, mert gyönyörű. Aztán elfelejtődött az ügy.

Elkezdtem a jogsit csinálni, és megint rápörögtem, hogy nekem KELL gép. De mivel senki sem volt, aki le tudott volna beszélni pro/kontr-val, ezért néztem mocit, és ez volt a legjobb ajánlat a "piacon". Olcsó, és nagyon karban tartott, szervízelt, gondosan ápolt, és nagyon vigyázott kis gép volt (van ) Zümi.
Elmentünk megnézni (otthon annyit mondtam, h elmegyünk Sopronba megnézni egy gépt), és este hoztuk haza. Ősök persze a hajukat tépték, és jól lehidaltak... Jó vétel volt. Ilyet kívánok mindenkinek!
T Nyusz
Goliát beszélt az illetékessel , mi már lekéstünk a pécsi buliról de lélekben veled leszünk ill.szoritunk hogy minél eredményesebb legyen a miting.
Egy használt motor (gondolom dzsoki ebben gondolkodik) mindig rizikós.
Köszi!
Sziasztok!

A 600as bandi teljesítménye kb 80 ló körül van.Isminek volt,csak kopó alaktrészeket cserélt rajta.Nagyon elégedett volt vele..
Köszi a szurkolást!
Egyelőre úgy néz ki, hogy az eladás-biznicen inkább bukta lesz, mint haszon.
A szervízparaméterekkel nagyjából tisztában vagyok.
A véleményeket kérdezni sem kell, mondja mindenki magától.
Na itt már elég nagy a szórás! Saját márka, típus, stílus, életkor, stb. mind belejátszik.
A lényeg, hogy egyik számításba vett gépről sem mondható, hogy hitvány!

Így csak az marad, hogy nagyon teccen, nagyon nekemvaló legyen és nagyon szeressem jövőre is és utána is. (Autónál már bejött.)
Gondolom Z is ilyen Neked!(?)

Nem igazán érné meg most megvenni, aztán jövőre cserélni, ha már hosszabb távon és "tartósabb" gépen gondolkodsz. Hacsak nem nyersz a bizniccel... Bízom benne, hogy jön egy kihagyhatatlan ajánlat majd, és akkor arra le tudsz majd csapni.
És érdeklődtél szervízparaméterek, vélemények alapján melyik lenne megfelelő?
Valószínűleg jól látja a "nyúl szeme". Így van általában. Nem nyugszik az ember, ha már benne van a hangya az agyában.

A kisbandi a legelső gondolat volt, de valószínűleg hosszabb távon nem ez lesz a megoldás. Erősebb, nagyobb valamivel, de nem annyival. Jövőre nem szeretném újra cserén törni a fejem. Azért alapvetően az anyagiak a meghatározók.
Mondtam, kicsit ülepíteni igyekszem. Bezsongva az ember, nem biztos, hogy a minden szempontból megfelelőt válassza.
Azért jó dolog ezzel a témával foglalkozni!

Valóban eléggé szportiasz a mocc, de emellett szép, és megbazható!

De amire nektek kell, ahhoz valóban jobb egy kifinomult túragép!
Amúgy egy 600-as bandit mennyivel erősebb a gs-nél? Az elég lenne neketek? (asszony, cuccok, kanyarok, emelkedők...)

Úgy látja a nyúl szeme, hogy ebből hamarosan új moci lesz. Ha már ennyire pörög valaki a témán, addig nem hagyja, amíg meg nincs a "megoldás"! Tapasztalat. Nekem is 2, vagy 3 nap volt, mire megtaláltam Zümit. És megnyugodtam...
Az álmok azé vannak, hogy megvalósítsuk őket!
Szép, reális tervek!

Kívánom, hogy megvalósuljanak!

(Asszonyt nem adok a szerkóval! )
Akkor jó! Aggódtunk kissé.
Szép is jó is a cbr, de túl szportosz nekem. A hátsó ülése pedig Zsuzsinak.
Csak az egyenesháttal-ülősek jöhetnek számításba.

A pákozdi 600s volt. A múlt héten két ismerősöm is vett gsf1250 K7-est. Zsír.
Szerintem még a Hondát megnézem ma és hagyom ülepedni a témát. Kezdek belecsavarodni.

Ja, ebédidőben. Munka után zárva van. A szombat túl messze van.
(Az "elhárítás" majd elolvassa és levadásznak. Amúgy nem nagyon publikus, majd egyszer elmondom.)

!

El is felejtettem mondani, hogy tényleg tüneményesek a jószágok! Ezééé már megérte!
Igen. Ez a törzstalálkahely!

Melyik banditot néztétek tegnap?
Hi Dzsoki!

Ez hízelgő, hogy közel egyformák a méreteink! Ha nagyon rákapok az ízére, még semmi sincs kizárva. A sisakkal azt hiszem gond nem lehet, ám a nadrág szerintem derékban szűk lesz a medvetestnek! Majd holnaptól dolgozom az "élsportoló" karrieremen! A lényeg: majd holnaptól!

Nagy álmom, hogy egyszer lóhátonl járom a vidéket... még talán vadászom is! És lesz egy vitorlásom is a balatonon, meg egy lakóautóm... (nem ártana... talán nyugdíjas napjaimra ). Jah, és mindehhez egy feleség sem volna hátrányos, hogy legyen kivel örülni mindennek! (ez utóbbi talán a legnehezebb )
!

Már nálatok is mondtam, h nem lett semmi bajom. Nem is éreztem, hogy megkarmolt, és pár óra múlva nem is látszódott már! Amúgy a kutyám mellett megszoktam az ilyen jellegű sérüléseket, úgyhogy amúgy sem lett volna gond! Este úgyis gyógyvízben áztattam magam, ott meggyógyult volna mindenképp! Tényleg nem lett bajom. Vszeg azzal a résszel körmölt, ami simára kopott már.

Esetleg CBR600f? Az is dönörű, és olllan hangja van.... Meg kényelmes is! Teljesen bele vagyok bolondulva. de nekem jó még Zümi, hisz őt sem tudom kihasználni! Nem hagyja, h kihasználjam!

Ebédidőben a szalonba? De jó helyen dolgozik valaki!