Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi,de kivácsniságból végig olvastma a vitátokat. Igaza van sok mindenben nyuszikusznak és a nagy bandit is 100 ló alatt van /98le bár ez évjárat függő is,a régebbiek kicsivel 100ló felett vannak/.Súlya sem sokkla nagyobb a 600/650esnél mert felépítményük szinte ugyan/asszem az 1,2 szük 10 kilóval nehezebb/.Ismim a 600as után egy 1,2eset vett mivel nem kell annyira pörgetni így kcisit kevesebebt is eszik.Többlet költségek?A biztosításod marad ugyanannyi a teljesítményadód nőne + meg kéne nézni hogy a kopó alakatrészek mennyibe kerülnek.Meg így cska egyszer kel fizetned az átírást meg törzskönyvet meg stb-t jah és cska egyszer kell ezekmiatt sorban állnod...

Jó keresgélst!Széles utat!
Mi lenne, ha a Fickók megteremtenék maguknak a követkző fokozatot? Ahogy mondtad már van kezdeti "tőkéjük". Ehhez gyűjtenek $-t, és továbbléphetnek. Több legyet ütnétek egy csapásra....

Azért kérdezz meg pár okosabbat is, ők mit mondanak...
Dehogyis, szívesen veszem a jótanácsokat!

Zsuzsi inkább rámbízza.
Talán beleférne, de a két Fickónak a fokozatait is tervezni kell. Ráadásul, amit én "kinövök" az ugye nem jöhet számításba. (Cross-enduro, chopper, túra.) Pedig próbálok hatni a stílusváltás érdekében.

Ez van.

!

Nézd!... ha már esetleg egy-két soromon elgondolkozol, és esetleg hozzásegít a jobb döntéshez, akkor igenis aludj rá még párat, és törd a buksit. Nem kell elkapkodni. ez az én véleményem, amit magam körül láttam, és levontam, mint konklúzió. De én csak egy szőkített nyúlprémes vagyok, nem értek ám hozzá!

Egyébként Zsuzsi mit mond? mi a véleménye?

Beleférne anyagilag egy nagyobb mocc?
Mi Kefalónián jártunk. Álomszép volt. Mi autóztunk, mert első nap esett, és nem lehetett tudni meddig lesz szutyok idő. De én is mocizni akartam volna, elhiheteted, bár így sem votl rossz,persze! júni első hetében csak 25 fok volt. Napon meleg, árnyékban hüvi. PERFECT

Múltkor MECSEKben láttam sok pólós-sortos-utasos némbert. Agyam eldobom a felelőtlenségük láttán!
Jóvan má!

Amúgy biztosan igazad van a felsorolt szempontok tekintetében.
Pedig már kezdtem egy kicsit irányba állni.....
Magamnak kerestem. Én voltam kíváncsi a véleményedre.

Na, még alszom rá egyet-kettőt.....

Eszement majmok , ez teccik. De egyébként azt vettem észre, hogy az ilyen pizsiben motorozóknak a 90%-a nem int vissza. Lehet annyira kapaszkodik a kormányba, 1 kézzel már nem m1 a motor ...
Én Krétán voltam 1 hetet, és végül motort nem, csak robogót béreltünk, mert a hegyek közt nem is nagyon lehetett 50-nél gyorsabban menni. Meg ahhoz azé már kellett volna normálisabb ruha. Mondjuk ott tuti megfőttem volna a nyári szerkóban is, mintha hajszárítóból fújták voln a szelet . Hihetetlen volt, 47 fok árnyékban ... De azért nem tiltakoznék, ha vissza kéne mennem . Te merre jártál?
Ez jó ötlet! De ez a 3-4 év! Haggggyá má! Nem most jöttem a falvédőről! Mindig ezt hallom, aztán nem telik bele egy év és jön a váltás! Nem tollas a nyúlgerinc!

Véleményem szerint akár egy 1000-res, vagy nagyobb gép is illene hozzád. Ahogy láttam már nem az éltet (főleg Zsuzsival), hogy száguldozz, és gizdázz, hanem maga az ÉLMÉNY az, ami motivál! Ez pedig talán költségtakarékosabb, ha most egy olyan gépet veszel, amit nem kell a közeljövőben cserélni. Biztos vagyok benne, hogy nem lenne nagy Neked egy ekkora gép jó kis nyomatékkal, és erővel, hiszen az pölö előzéseknék jól jöhet, és egy 140-es átlag túratempó kényelmesen tartható vele, emelett kényelmesebb, mint kisebb tesó, és csak egyszer kell a konzolokra, átírásra költeni. Szerintem. És fogyasztásban sem lehet akkora különbség, bár ebben nincs tapasztalat.

Akkora súlykülönbség nincs gép és gép között, tehát ez sem jelente problémát.
Biztso hagytam ki valami okosságot...
Nekem az első még bírja, de meglátjuk, lehet akkor már 1 füst alatt azt is ... Köszi, majd szólok, ha esetleg kifogytam a gumisokból, még van pár hely amit végig kell járnom... Közben meg azért csak dolgozni is kéne .
Kezd letisztulni. Ma már nem volt annyira "fantasztikus" mint tegnap. (Mondjuk ez zsír új volt. Kissé nyers.)

A bukszát tekintve maradok a használtnál (max 10 e km-rel) egyelőre. Hitelezni nem szeretnék.
Lehet, hogy a fokozatosság elve miatt elég lenne a 600-650 körüli cm3, 100 Le alatt. Az is lényegesen több, mint a "kicsike" teljesítménye. Egy darabig biztosan nem fogom kimotorozni. Olyan 3-4 évre tervezem.
Most ez reális álláspont.

Szerinted?

(Persze ebédidőben aztán mindenki keresett! )
Aha. nekem 30e+6e volt, de első-háccsó pacsker. És tényleg jól fog. kérjek címet, ahol meg tudod nézni a gumákat? Állítólag vidéken vagy egy olcsó hely, és olcsó a szállítás is.
Ahhh. Én is most voltam. Nézd meg az adatlapom!

Egyébként én is rosszul vagyok a papucsos-topos-naciból derékkilógos-pólós vagányokból. (nesze PETI KOLLÉGA) Biztos nem láttak még balesetet.
Haj, de rég volt, amikor mi is Erdélyből így jöttünk haza (strandpapucsban! ) 800 km 2x 10 perc pihivel. És az akkori páromat hibáztatom, hogy egyrészt ő felült így, másrészt megengedte, h én is felüljek így. Pedig ott volt a ruha a dobozban. Csak ugye "meleg" volt. Naja. Lehet, hogy gáz, de én lenézem azokat, akik így "gizdáznak" a gépeiken. Nameg: a csaj hátul. Nincs meleg, ellenben a dereka kilóg teljesen és még csak egy nyamvadt párezer forintos vesevédő sincs rajta! eszement majmok.
17 500 feltéve
Mennyié kerítette?
Tudom, azért néztem meg. Nagyon megérintenek ezek az értelmetlen halálesetek! Nem festünk ördögöt. Angyalok meg úgyis vannak, és vigyáznak ránk.

Na, mi van amoccal?
Igen, negatív gondolatoknak hess:)! Mondjuk az a baj, hogy rögvest ilyenjeim lesznek, amikor 1 szál rövidgatya-póló összeállításban látok gurulni embereket. Nem csak nagy motoron, de robogón is... Voltam nemrég Görögországban, hááát, ott anniyra más a közlekedési morál... Egyrészt annak van elsőbbsége, aki nagyobbat ordít , másrészt hozzá vannak szokva a cikázó robogósokhoz, motorosokhoz. Naggyon fura volt. Pláne utána motorra ülni idehaza ...
Őt említettem szobaton.
Szerintem mindannyian rettegünk ettől.
Inkább ne fessük az ördögöt...... (Van nekünk sajátunk (kék), másik nem kell.)

Bocsi Nyusz, ha egy kicsit olyan kioktatósra sikerült. Nem ez a szándékom.

Köci. Persze, megnézem több helyen is, csak azé az a 2 hét múlva fel tudjuk rakni című ajánlat vicces volt ...
A metzelert a párom kerítette, jó minőségű és 1általán nem drága... Csak gondoltam, megkérdem, hátha valaki már ilyet koptat. Mondjuk nem valami szépség, a conti jóképűbb...
Igazad van! Negatív gondolatok HESS-HESS-HESS!
Hi!

Ismerős körben több ilyen, meg nekem is conti avenue van, és nagyon jó. Megérte. Blue heidenaut ajánlana, de ő most nincs itt.
Miért nem nézed meg több helyen, hátha tudnak szerezni? Nekem egy nap alatt megvolt.
Sziasztok!
Ej, régen néztem fel ide, erre miről szól az uccsó hozzászólás... .
Ha esetleg valakinek van tapasztalata metzeler lasertec-kel kapcsolatban, plíííz ossza meg velem. Kicsit elkopott már a hátsó, és az előző tulaj még ráadásul kockásította is. Lesz 1 hosszabb túrám, előtte gumicserét tervezek. Conti avenue-t ajánlották a szervízben, de vissza is érek Szlovéniából, mire megrendelik és ideér ...
Ez hihetetlen, hogy a gsr-fórumból megint elment valaki! Annyira félek, hogy egyszer itt is egy ilyen hír jelenik meg....
T. Darázs!

Öööö, izééé.... asszem igen.... Akkora lesz az önbizalmam, hogy utánfutót kell rendelni, és arra felpakolni a csomagot!
T.Nyusz
Az aprobb sérülések alatt a lábtartó alsó felének kopását gondoltad ugye ?
Visszafelé akkora lessz az önbizalmad mint nekem a termetem?