Aha, persze jó volna Hetény. Adsz elérhetőséget, vagy megkérded? Nekem elég fontos az ár, mert ahogy nézem a havi kőccségvetést, ki fogok csúszni a takaróm alól. És meg fognak zabálni a szúnyogok...
Kérlek szépen az én kis Drágám teljesen gyári állapotú, a karcolásokat leszámítva. Nincs átpingálva, így született anno! Ugye, hogy ő a legszebb?
Igen, Pigi tényleg pécsi. Amúgy van ott sok kecó, csak gondoltam, hogy megkérdezlek titeket, hátha tud valaki tutit ajánlani... egyetemi szállást nem szeretnék...
Hajdanán az egyetemi kollégiumokban éjszakáztam . Van is egy-kettő a 48-as térnél (jogi és közgáz kari). Közvetlenül a városi és a megyei R. kapitányságok mellett. (A vizsgaidőszaknak vége, így jó eséllyel lesz szabad hely.)
Csak ki kellene nyomozni a számokat.
Óccónak óccó, csak hát nem tudom, hogy milyenek az igények.
Alkalmanként a pályaudvar melletti MÁV-os szálló is befigyelt. (Csak éjszaka állandóan rendezik a vagonokat! )
Ez is óccó, csak lehet, hogy nem érdemes ott tárolni a verdákat éccaka.
Pigigs azt hiszem pécsi.
Telefonon biztosan tud segíteni, ha nincs itt. (Gondolom. )
Tartsuk talonban ezt a szombati gurulást. Nem tudom még mi lesz, mert Niki barátosném aznap vizsgázik rutinól (mit ad isten, nagymotorra... ) és mintha megígértem volna neki, hogy elkísérem, meg kivi is vagyok ám rá! Meg ő is az exoktatómnál tanul.
De kedvem volna hozzá. Mintha Goliat is jelentkezett volna erre a gurulásra....
Akkor reméljük a nyúl nem téved. :)
Vélemény? Hát...szerintem nem túl lüke, de még nem ismerem igazán.
Szerintem se délután menjünk. Már csak valami jó kis célállomás kéne. Mondjuk fürdős.
Azér aludtam, mert a kedves vihar már akkor jelentkezett, amikor az ágyikóban voltam. Onnan meg nem csalogat ki, hogy öltözzek, kaputnyissak a zuhéban, aztán meg kocsikázzak... .
Majd ha olyankor jön, mikor még ébren vagyok. Nem érg meg is leltem a kerületben al egjobb kilátást!
Mocc-ügy?