Ja, és tegnap a pákozdi túra idején kavarogtunk Velencén is. Elénkbukkant a Cápa nevű műintézmény is teljesen szándékon kívül. Akkor esett le. A parkolója üres volt már. Azt hiszem innen indultak a játékosok.
Ha nagyon megtetszene és szerkóra lenne szükséged a lovazáshoz!
Nadrág, chaps, sisak, kesztyű, csizma itthon figyel. Szerintem közel azonosak a paramétereink.
Hat éve nem ültem lovon, de előtte kb. 5 évig szinte minden nap. Valószínűleg már nem is nagyon fogok. Ez volt a motorozás előtti mániám. Az egyik legkirályabb dolog, ami létezik.
Igazás nagyon szívesen! Jól sikerült a pancsi?
A sebeid? Eléggé csúnyán nézett ki! Remélem nem gyulladt be! Bocánatot kérek Charlie nevében.
Pákozd? Hát, csinos kis bandita volt. De! Utána kipróbáltam egy cbf600F-et is! Felborított minden eddigi tervet. Ebédidőben megyek a szalonba. Szóval, teljes a tanácstalanság.
Hűűűű, de vad a jószág! Remélem a gyerkőcnek nem esett baja...
Igen, jól mondja Teddy-koma, pacigoltam még sellőlánykoromban 2 évig. Naoooon szerettem! Ezzel természetesen nem azt akarom mondani, h tudok is, de rajta maradok. Ahogy a motoron is!
(Majd én gyártom hozzá a történetet a színes fantáziámmal! )
Ami biztos majdnem, hogy ez a ma reggeli induláskor készült kép. Ha minden igaz, akkor az Őrségben ilyen volt a reggel ma. A háttérben esSO apu pakolja az éjszakai lazulás kellékeét, és csak reménykedni tudok, hogy ez a szék nem képezi a csomagjuk részét. (Dorinának nem sok helye marad, ha ezt is viszik!
Erik jól aludthatott az éjjel, mert kisimult az ábrázata, de nagyon. Blue áll gép mögött, és éppen kifelé megy az álom a szeméből... talán sikerült hangyamentes éjszakát maga mögött tudni!
Az a medence pedig nem kizárt, hogy szerves részét képezte az esti egyetlen sör elfogyasztásának!
Széles utat mára is Lányok, Fiúk!
Na, remélem egyben van a túracsapat,és jól érzik magukat!
! Hálám üldözni fog, jól lesz, ha pörgeted majd a kicsikét! köszi-köszi-köszi mégeccer és egyenlőre utoljára! Na, mi volt Pákozdnál tegnap? Mocika sorsa?
Ahogy informálódtam, a Nyuszi is benne van a dologban. Rutinos lovas hírében áll a vidéken, tehát ketten leszünk, ez bizti! Kilesünk egy dátumot, és aki akar csatlakozik. Ki vas lovon, ki az igazin.
Köszi a lehetőséget!
(Ez tényleg egy igazi "vérló", ám a lovas kézben tartja a dolgot úgy látom!
Természetesen szeretettel várlak egy ilyen napra. Bátorságodat ne veszítsd el addig.
Ezzel a vad lóval várlak
Persze ha van még valaki,egy HKG keretében is jöhettek.
Szeretnék majd veled biznyákolni egy kicsit. Gondolat pattant ki a fejemből néhány hete (hónapja is lehet annak már), miszerint kipróbálnám a lovaglást igazi hús-vér pacin. Ha jól emlékszem akkor nálad, vagy a közeledben lehet ilyet elkövetni. Ha van egy olyan lovad, ami elbír egy medvét, akkor kora ősszel felkeresnélek egy ilyen napra.
Ha más nem, akkor pacisimogatás lesz a vége, bár most még nagy a bátorság!
Csőőőő mindenki!
Ma gurultam én is Blue-ékkal megint egy kicsit. Naaaagyon jóóóóóó volt!
Nénynye! Hazaértél? Remélem igen.
Teddy, várjuk a képeket, és sok szerencsét Nekik az úton!
Tudatom mindenkivel: Elindultak! Velence és Szfehérvár között senki sem esett
Szépen néztek ki felmálházva.
Én csak gurultam egyet, de az is jól esett (170km)
Teljesen jól írod! Bár mióta digitális műszereket használunk (az analóg, mutatós "Deprez"-ek utódját )
azóta már egy kis mínusz jel sem meglepetés elöl
(ennél fellengzősebb kioktatós dumát ne várj tőlem )
Na ismét nem aludtam:-(
Valami van a levegőben-))))) Jön a meleg és fáj a fejem....... egész éjjel csak forgólódtam és járt az agyam (IGEN AZ:-) hogy mit nézek még meg a vason.....
4 óta kint bütykölöm a gépet:-)))))
Ha nagyon megtetszene és szerkóra lenne szükséged a lovazáshoz!
Nadrág, chaps, sisak, kesztyű, csizma itthon figyel. Szerintem közel azonosak a paramétereink.
Hat éve nem ültem lovon, de előtte kb. 5 évig szinte minden nap. Valószínűleg már nem is nagyon fogok. Ez volt a motorozás előtti mániám. Az egyik legkirályabb dolog, ami létezik.
Igazás nagyon szívesen! Jól sikerült a pancsi?
A sebeid? Eléggé csúnyán nézett ki! Remélem nem gyulladt be! Bocánatot kérek Charlie nevében.
Pákozd? Hát, csinos kis bandita volt. De! Utána kipróbáltam egy cbf600F-et is! Felborított minden eddigi tervet. Ebédidőben megyek a szalonba. Szóval, teljes a tanácstalanság.
Amúgy hányan mentek? De jó nekik!
Na, Goliat, Cs.É.B, Tibi : válaszolt Jencike a jelentkezésetekre? Ííííííígy szorítok!
Legközelebb rutinból nyomja a képfelrakósdit!
Igen, jól mondja Teddy-koma, pacigoltam még sellőlánykoromban 2 évig. Naoooon szerettem! Ezzel természetesen nem azt akarom mondani, h tudok is, de rajta maradok. Ahogy a motoron is!
Szóvl majd szeretnénk meglátogatni!
No, majd most!
Észlelte az eszem, hogy ".bmp" a file...konvertálok ezerrel!
Megérkezett az első fotóriport az úton lévőktől.
(Majd én gyártom hozzá a történetet a színes fantáziámmal! )
Ami biztos majdnem, hogy ez a ma reggeli induláskor készült kép. Ha minden igaz, akkor az Őrségben ilyen volt a reggel ma. A háttérben esSO apu pakolja az éjszakai lazulás kellékeét, és csak reménykedni tudok, hogy ez a szék nem képezi a csomagjuk részét. (Dorinának nem sok helye marad, ha ezt is viszik!
Erik jól aludthatott az éjjel, mert kisimult az ábrázata, de nagyon. Blue áll gép mögött, és éppen kifelé megy az álom a szeméből... talán sikerült hangyamentes éjszakát maga mögött tudni!
Az a medence pedig nem kizárt, hogy szerves részét képezte az esti egyetlen sör elfogyasztásának!
Széles utat mára is Lányok, Fiúk!
És akkor a kép:
Na, remélem egyben van a túracsapat,és jól érzik magukat!
! Hálám üldözni fog, jól lesz, ha pörgeted majd a kicsikét! köszi-köszi-köszi mégeccer és egyenlőre utoljára! Na, mi volt Pákozdnál tegnap? Mocika sorsa?
Mindenkinek...
ui: Hbali hol van?
Igen jól tudod,csak vigyázz mert a túláramot nem tolerálja a multiméter és hamar elszállhat!
Ahogy informálódtam, a Nyuszi is benne van a dologban. Rutinos lovas hírében áll a vidéken, tehát ketten leszünk, ez bizti! Kilesünk egy dátumot, és aki akar csatlakozik. Ki vas lovon, ki az igazin.
Köszi a lehetőséget!
(Ez tényleg egy igazi "vérló", ám a lovas kézben tartja a dolgot úgy látom!
Természetesen szeretettel várlak egy ilyen napra. Bátorságodat ne veszítsd el addig.
Ezzel a vad lóval várlak
Persze ha van még valaki,egy HKG keretében is jöhettek.
Szeretnék majd veled biznyákolni egy kicsit. Gondolat pattant ki a fejemből néhány hete (hónapja is lehet annak már), miszerint kipróbálnám a lovaglást igazi hús-vér pacin. Ha jól emlékszem akkor nálad, vagy a közeledben lehet ilyet elkövetni. Ha van egy olyan lovad, ami elbír egy medvét, akkor kora ősszel felkeresnélek egy ilyen napra.
Ha más nem, akkor pacisimogatás lesz a vége, bár most még nagy a bátorság!
Ma gurultam én is Blue-ékkal megint egy kicsit. Naaaagyon jóóóóóó volt!
Nénynye! Hazaértél? Remélem igen.
Teddy, várjuk a képeket, és sok szerencsét Nekik az úton!
Blue kérésére minden nap felteszem a képeket, amit átküld nekem...
Szépen néztek ki felmálházva.
Én csak gurultam egyet, de az is jól esett (170km)
azóta már egy kis mínusz jel sem meglepetés elöl
(ennél fellengzősebb kioktatós dumát ne várj tőlem )
3 óra múlva CÁPÁZUNK!
Igazm van, ha azt mondom A-t úgy kell mérni hogy sorba köttöm a multimétert?
Vagyis a negatív pólóshoz teszem a PLUSZ kábelt, a negativ kábelt meg a vezetékhez?
Ezt válaszoljátok meg
A sok kis GS havernak üzenem az AKMT fórumból:-)
:-)
Na ismét nem aludtam:-(
Valami van a levegőben-))))) Jön a meleg és fáj a fejem....... egész éjjel csak forgólódtam és járt az agyam (IGEN AZ:-) hogy mit nézek még meg a vason.....
4 óta kint bütykölöm a gépet:-)))))
Fékolajszint - rendben
motorolaj - rendben
motormosás - RENDBEN:-)
akku szint - rendben
akku töltés - folyamatban 7-ig:-) (nem árthat:-)
Blue mosás - rendben
tiszta ruha - rendben
kávé - folyamatban:-)
Szóval menetkész vagyok mindjárt:-)))))
Teddy majd közli a képeket......
pénteken, vagy szombaton jövünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnk:-)))))))
Addig is VIVA de LOCA, Viva de France, Viva de GS TOPIC
Akkor én/mi elbúcsúzok/unk! Legyetek jók, írjatok sok-sok oldalt, hogy ha hazaérek, legyen mit olvasgatni!
Vigyázzatok magatokra, meg a mocikákra is!
Na, szermusztok!