Nem nagyon kell hoznod semmit......
van 6-14 ig csőkulcs.....
8-24-ig villáskulcs, gyertyakulcs, pót gyertyák, kuplungbowden, deffi spray, 1 L olaj (persze ez saját tipusba - szóval nem árt ha teszel magadnak el 1 üvegnyit)
Szóval nagyjából minden van......
AMUGY!
Írtam Pólómesternek póló és mellény ügyben......
Szóval ha van igény akkor lehet mondani DE CSAK EMAILBEN! Hogy ne keveredjek össze......
Rákérdeztem NYUSZI ujjatlan pólójára is......
Azt teszem.
Ha lehet, hétköznap, munka után is csavarok egyet. Igaz, csak korlátozott távolságokra.
De az igazi az ilyen, amire készültök! Bandástól kimenni a világból!
Na nem nyígok tovább. Majd munkahelyet váltok és szabadabb leszek.....!
Esetleg Ratesz gépe? Eddig asszem jó kezekben volt. ( )
Anno én is valami olcsóbb gépet akartam. Egy yamaha zeal-be szerettem bele (még most is ), asszem 400e volt. Az egész országban egy eladó volt. asszem 94-es évjárat. japán belpiac. Még annyi sincs belőle itthon, mint a banditból... hamar lebeszéltek róla, hogy full nem éri meg. Elég egy hiba, h rengeteg píízt ráköltsek.... Aztán javasolták a gs öccázast. csak pozitív tapasztalat volt vele kapcs. Javasolták, h 2000-res feletti gépeket nézzek. Nagyon jó kis paripákat lehet vadászni, jó áron, hisz jókat lehet alkudni. (kérd ZIMACS tanácsait ezügyben! ) Sok sikert.
Na én meg 40 éve laktam ott 4 évig!
Én csak bicajjal jártam. Arra emlékszem hogy a világ legfinomabb kolbásza a Hema áruházban volt ja és most is van ugyanaz!
Én megértem a motoreladási-autóvásárlási problémád. Ha neked most az autó a célszerű és szükséges, tedd meg!
Én vagy 15 éve párszor voltam kinn Hollandiában, de ezzel nem leszel kisegítve. Ugyanis autókat hoztunk be, az egész országból csak az autópiacokat láttam. Sajnálom, de ebben nem segíthetek. Viszont, ha még nem voltál, nincs problémád! Mindegy, mit nézel meg, minden újdonság lesz!
Más. Remélem, azért figyelemmel követed az itthoni dolgainkat! Mert bulizunk ám ezerrel! Van videó is róla, alkalmasint tekintsd meg!
Volt mar valaki Hollandiaban? Az asseni motogp szombat meggyozott arrol, hogy nekem kicsit jobban szet kell ott neznem. Ez a hetvege pont ures, igy lehetosegem lenne 2 napot lenyomnom ott. Mik a latvanyossagok, merre erdemes szetnezni? Gondolom Amsterdam, Haga, Rotterdam, Eindhoven alap, de valahogy ugy kellene, hogy beleferjek 2 napba. Tipp, otlet?
Koszi mindenkinek! Udv.:
Ratesz
HA esetleg valakinek kellene egy 97-es GS500, akkor szoljon, lehet eladnam, ugyanis kellene kocsit vennem (a munkambol adodoan lehetne vele penzt keresni). Ha esetleg van komoly vevo, akkor a jo kis extras GS-emtol lehet megvalnek. (Tudom most mindenki le akar beszelni rola, de kocsi kellene )
van 6-14 ig csőkulcs.....
8-24-ig villáskulcs, gyertyakulcs, pót gyertyák, kuplungbowden, deffi spray, 1 L olaj (persze ez saját tipusba - szóval nem árt ha teszel magadnak el 1 üvegnyit)
Szóval nagyjából minden van......
AMUGY!
Írtam Pólómesternek póló és mellény ügyben......
Szóval ha van igény akkor lehet mondani DE CSAK EMAILBEN! Hogy ne keveredjek össze......
Rákérdeztem NYUSZI ujjatlan pólójára is......