Mentettem én is.
Dögöny OK. Nem felejtem/felejtik!
A gsx 1400-es nagyon az lenne. 1200-eseket (Inazuma) már nézegettem. Kicsit eljárt a vonalai felett az idő.
Meg teccene egy kis szélvédő idom is, azért az S-Bandit. De a V-Strom lenne a legmájerebb.
De nem részletezem tovább. Előbb-utóbb szétvágnak itt engem, ebben topicban.
Még kérdezed azok után, hogy az az isteni csirkepöri az uccsó falatig elfogyott? nm tűnt még fel, milyen éhenkórász a banda? egy jó szakács bármikor jöhet persze! csak hát a gsöccázas csopképekről hiányozni fogsz...
Mennyire lájtosan nézegetd a gépeket, ha már több 100 km-ert is megteszel/tek érte?
Elmentettem a számodat, de ha van vmi, akkor te is rám tudsz recsegni: 06-30-211-24-01.
Kutyik megkapják a jussukat, esztet megígérhetem, vagy ne legyek nyúl többé!
Áruló... Amúgy gsx 750/1400 (bár ez utóbbit nem lehet kapni, annyira ragaszkodnak hozzá) nem bejövős? Szv szentem jobb, mint a Banditok. Volt ezzel is, azzal is tapasztalat. De tény, h mindegyik király gép!
Én is gondoltam rá! Leegyszerűsítené az ügyet. (Csak hát szegény kutyákoknak már beígértem.... )
30/483-8357
Motorbiznisz: bennem felmerült biz"a. Tudom, hogy akkor az "árulók névsorába" kerülök majd. De azért nem eszik olyan forrón a kását. Szemezgetek 600/1200 Bandikkal, illetve 650-es V-Strommal. De még csak kezdetleges az ötlet.
(Hűűű... de le leszek vadászva!) Azért még jöhetek majd?
Na, az szupi! Tucc esetleg adni egy mobilszámot? Mert ha esetleg mégsem megyünk csobogni Miskolctapolcára, akkor BP-Szfehérvár között össze tudnánk röffeni, ha úgyis jöttök errefelé. Vélemény?
Mi az, h motorbiznisz? Már a legkisebb ugrifülesnek néztek valami kétkerekűt, vagy esetleg Asszonypajtinak? Mert az ugye fel sem merül bennem, h megválnál a gs-től....
Oksi.
Ha tudod már biztosra, szólj légyszi, hogy mikor vagytok várhatóak, mert jövünk-megyünk mi is erre-arra.
(Vasárnap valószínűleg Sz. fehérvár környékére. Motorbiznisz (!), de még képlékeny.)
Semmi haragosság! Biztosan csak a szmájli: teszi azzá! Nekem teccik!
Az AKMT-s fórumban is lehet rendelni.
Ez most nem sürgős, mert ugye ugyse vagyok képbe SOval és Dorcsival egy kis ideig.......Eriket is beleszámítva:-)
Szóval akinek kell póló (férfi, vagy női) Pulcsi, sál, sapka, mellény...akármi az jelezze az ottani topicban és intézem a kéréseket Pólómester felé.......
A rendelés a szokásos módon lesz majd!
Ha összejön MINIMUM 10db AKÁRMI, akkor a következő lépés az lesz hogy ÚJRA be kell majd irni hogy kinek mi kell.......és ekkor kell majd utalnia a pénzt (ahogy eddig is csináltuk)......
Én - mikor bejött mindenkitől a pénz, küldöm a végleges listát a Mesternek - Ő pedig 2-3-4 napon belül már postára is adja a csomagot
VAGY
Meglepjük:-))) És leugrunk érte:-)
A póló szerintem ugyan annyi mint volt.....1200ft.......
Persze ha valakinek NŐI kell - és az alapban drágább akkor annyival emelkedik majd az ár......
Lehet kapucnis pulcsit is kérni...... az ha jól emékszem valami 3-4000ft.....
Szóval az AKMT-s fórumba nyomjátok hogy mi kellene Én pedig már intézem is az ár részének infó begyüjtését.
Tisztára elsorvadok itten a "külterületi munkában".
esSO! Dróóóótot vigyé", vagy 10 métert. Azzal sok minden orvosolható... Remélem nem lesz rá szükség!
Nyuszi! Én együtt érzek veled, és egyet értek a fiúkkal...
Lájtos az még. Pézt nem viszek.