Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jó! Egyébként bármikor szívesen főzök. Azé" még ne soroljatok át!
Lájtos az még. Pézt nem viszek.

Mentettem én is.
Dögöny OK. Nem felejtem/felejtik!

A gsx 1400-es nagyon az lenne. 1200-eseket (Inazuma) már nézegettem. Kicsit eljárt a vonalai felett az idő.
Meg teccene egy kis szélvédő idom is, azért az S-Bandit. De a V-Strom lenne a legmájerebb.
De nem részletezem tovább. Előbb-utóbb szétvágnak itt engem, ebben topicban.

A képeket Te fotóztad? Nagyon sárkányos!

Még kérdezed azok után, hogy az az isteni csirkepöri az uccsó falatig elfogyott? nm tűnt még fel, milyen éhenkórász a banda? egy jó szakács bármikor jöhet persze! csak hát a gsöccázas csopképekről hiányozni fogsz...

Mennyire lájtosan nézegetd a gépeket, ha már több 100 km-ert is megteszel/tek érte?

Elmentettem a számodat, de ha van vmi, akkor te is rám tudsz recsegni: 06-30-211-24-01.
Kutyik megkapják a jussukat, esztet megígérhetem, vagy ne legyek nyúl többé!

Áruló... Amúgy gsx 750/1400 (bár ez utóbbit nem lehet kapni, annyira ragaszkodnak hozzá) nem bejövős? Szv szentem jobb, mint a Banditok. Volt ezzel is, azzal is tapasztalat. De tény, h mindegyik király gép!

Elmennek ezek mindenhol...
Én is gondoltam rá! Leegyszerűsítené az ügyet. (Csak hát szegény kutyákoknak már beígértem.... )
30/483-8357

Motorbiznisz: bennem felmerült biz"a. Tudom, hogy akkor az "árulók névsorába" kerülök majd. De azért nem eszik olyan forrón a kását. Szemezgetek 600/1200 Bandikkal, illetve 650-es V-Strommal. De még csak kezdetleges az ötlet.
(Hűűű... de le leszek vadászva!) Azért még jöhetek majd?

persze......már infórmáűlódom is
És arról kérhető infó, hogy a wben fent lévő 3-féle női pólónak mennyibe kerülne darabja? Tetszenek!
Kedves !

Na, az szupi! Tucc esetleg adni egy mobilszámot? Mert ha esetleg mégsem megyünk csobogni Miskolctapolcára, akkor BP-Szfehérvár között össze tudnánk röffeni, ha úgyis jöttök errefelé. Vélemény?

Mi az, h motorbiznisz? Már a legkisebb ugrifülesnek néztek valami kétkerekűt, vagy esetleg Asszonypajtinak? Mert az ugye fel sem merül bennem, h megválnál a gs-től....

üdv:
Oksi.
Ha tudod már biztosra, szólj légyszi, hogy mikor vagytok várhatóak, mert jövünk-megyünk mi is erre-arra.
(Vasárnap valószínűleg Sz. fehérvár környékére. Motorbiznisz (!), de még képlékeny.)

Semmi haragosság! Biztosan csak a szmájli: teszi azzá! Nekem teccik!
igen....és ott a női sáv
Neked is!
Igazán nincs mit!

Aztat még nem tudom, de elképzelhető. Ha meg tuggya jáccani, az jó lenne, mer legföjjjebb kifizetem postagalamb úttyán!

ui: miért vagy ma ilyen haragos?
Szép jó reggelt!
Köszönöm az engedélyt.

Előreláthatólag jön-e hétvégén a boré? Mer akkor még ma megjáccom.
Jóvan. Engedélyezve. Ez a szmájli még nem "foglalt" !
Hi All!

Blue! ezt a linket akartad küldeni? http://www.adler.info/index2.p...
Lehet, hogy én vagyok sügér a dolgokhoz, de nem műxik a link!
JA!

Az AKMT-s fórumban is lehet rendelni.
Ez most nem sürgős, mert ugye ugyse vagyok képbe SOval és Dorcsival egy kis ideig.......Eriket is beleszámítva:-)

Szóval akinek kell póló (férfi, vagy női) Pulcsi, sál, sapka, mellény...akármi az jelezze az ottani topicban és intézem a kéréseket Pólómester felé.......

A rendelés a szokásos módon lesz majd!
Ha összejön MINIMUM 10db AKÁRMI, akkor a következő lépés az lesz hogy ÚJRA be kell majd irni hogy kinek mi kell.......és ekkor kell majd utalnia a pénzt (ahogy eddig is csináltuk)......

Én - mikor bejött mindenkitől a pénz, küldöm a végleges listát a Mesternek - Ő pedig 2-3-4 napon belül már postára is adja a csomagot

VAGY

Meglepjük:-))) És leugrunk érte:-)

A póló szerintem ugyan annyi mint volt.....1200ft.......
Persze ha valakinek NŐI kell - és az alapban drágább akkor annyival emelkedik majd az ár......
Lehet kapucnis pulcsit is kérni...... az ha jól emékszem valami 3-4000ft.....

Szóval az AKMT-s fórumba nyomjátok hogy mi kellene Én pedig már intézem is az ár részének infó begyüjtését.

http://forum.sg.hu/listazas.ph...
Nyuszi és DORINA itt vagytok?
No és persze az összes NŐŐŐŐŐŐŐŐ

No mindegy.....
Nézd meg ezt és válaszd ki hogy MILYEN női pólót szeretnél, vagyis mire gondoltál?

http://www.adler.info/komodita...

Beszél
tem Pólómesterrel....."minden megoldható" ezt mondta:-)
Virágom szála!

SO-nak MINDIG igaza van!
Jól van Kiszcillagok! (nyusz&esSO)
Akkor ez lesz az enyém:
Hali Népek!

Tisztára elsorvadok itten a "külterületi munkában".

esSO! Dróóóótot vigyé", vagy 10 métert. Azzal sok minden orvosolható... Remélem nem lesz rá szükség!
Nyuszi! Én együtt érzek veled, és egyet értek a fiúkkal...
Az ciki! Akkor SO-nak van igaza!
De jó! Elkezdtem összeszedni a cuccokat, erre 2 órája itt ülök a gép előtt.

Szevatok!
Baby!

Még motor közelében sem voltam mikor a genyó megmart......
Látod-látod! A kocsmahivatal egy veszélyes hely. Főleg, ha nálad nagyobbal kezdesz.

Faxa! A plexi minek van?
Szó szerint!