Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kykee,
megnéztem még egyszer az adatlapod. nagyon kemény, ahogy mész lejjebb és még mindig jön vki, aki már nincs itt. Nagyon sajnálom, annyira szörnyű.
BakondiG-vel mi is több ismerőst vesztettünk el, sok temetésen jártunk együtt, volt olyan nyár, hogy le sem vettem a fekete szalagot a motorrol - de nagyon közeli ember távozását én csak egyszer éltem át. Egy R6-al meghalt az a srác, akivel együtt nőttem fel. De én is ráültem utána a motorra szinte azonnal.
Csao
Még jó, hogy az van.... De van rajta egy szép nagy 3szögletű matrica..... "Figyelek rájuk"
Ő volt a Corsával!
Köcsög
Neked hol lenne jó a tali? Mi 8kor Szszmiklóson talizunk Goliattal...
Mennem kell a lányomért,később jövök.
Üdv mindenkinek
Ja a Skodásokkal nagyon kell vigyázni
Uhhhhh.....
Bakondignek szólt,csak megint felzaklatódtam,bocs! A Corsást nem ismerték.3 motoros 4 személy indúl túrázni az Almádi shell kútról.Az első a Yamaha R1-el épen be is ér Alsóőrsre mert Ő HÚZTA NEKI.A többiek meg meghalnak,mert KRESZ szabályait betartva motoroznak.
Várj! a Corsás a barátjuk volt? Azt írtad, hogy 4 barát. Mert a motorral 3 fő volt....
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. Ettől az infótól sem lett jobb a napom. Még szerencse, hogy a szüleim, tesóim nem olvassák a fórumot!

........................... döbbent csend........................
No, ezt tényleg ne érezze senki!
Jól látod!Tehát négy barát,ebből 3 GSR Klán tag!
A corsással még együtt tankoltak.Az 14:55kor elindúlt Alsóőrs irányába ,mert kipróbálja az autójaát.A Cbék meg 14:59kor mentek ki a kútról.15:04kor frontálisan csattan a Barni a már visszafele érkező corsával.A Barni barátnője(jegyese) 70m repült és a domboldal aljába esik.Ha a tetejére akkor legurul és életben marad.Az ütközés meg ráforgatta a CBre a corsát.Kivédhetetlenűl és tehetetlenűl ütközik és vérzéses sokkban hal meg a barátom ,aki tényleg a barátom volt és napi kapcsolatban minden rossz és jó dolgon mentünk keresztűl 16 év távalatában.A lányom imádta és meg is jegyezte,hogy Ő mindig hozott neki valamit hogy kedveskedjen.
Soha ne érezzétek azt amit én akkor.De ez nem rólam szól.Akkor mikor engem értesítettek én a GSR klánnal a Fertő-tónál voltam.(A kép az adatlapomon amin a Blaknet van rajta és ott tudtam meg 5 percel később.)Nagyon rossz volt így hazamotorozni.7en kísértek.mert tudták és látták,hogy nem voltam képben a dühtől.
Ez egy egyenes útszakasz? És mindkét moci beleszállt a Corsába? jól látom a helyzetet?
Vazzzzzeg! ezen a híren is szét voltan anno akadva! Az eszem megáll! Erre már nem tudok mit mondani...
Sasjnos a nyomozás tart és nem mehetek bele részletekbe! Ezért csak ennyit mondok:
Sok idő telt el az észleléstől az ütközésig.
Hízelgő, hogy egy ilyen kis cyberkémnő kutat utánam.

Esztergom? Felőlem mehet!

Hogyan is lett hibás itt a 2 motoros?
Helyettük is húzom.Ők is ezt csinálnák!
2 motor, kontra autó?
Már megtaláltalak vmikor nagyon régen, de nem tudom hogyan voltam olyan nagyon ügyes! Az tom, h tibkin volt a kulcsa... csak nem jelöltelek be.

Cél? Goliat Esztergomot preferálja, de bármi jöhet. Csak ne legyen sok kanyar! bleee
Plane nem egy ilyen gyonyoru kislannyal a csaladban!
Borzaszto lehet 3 baratot is elvesziteni. En a helyedben mar biztos nem ulnek motorra utcan!
Ez lett ma átbeszélve... Kinek az, kinek az felel meg. Egyik sem jobb-rosszabb, csak ha felelőtlenül megy, és magát vagy másokat veszélyezteti.
Velence?
mármint a magyaro.i.