Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Például bejön a Kossuth Rádió.......
Erre csak azt mondhatom, hogy: egészségedre!
Cseréld ki a multiban az elemet. Valószínű azért mér hülyeséget. Nem tudom milyen műszered van, de az ócsó fajták ilyenek. Amikor egy érték alá csökken az elem feszültsége, elkezd egyre többet mérni. Hogy miért azt nem részletezem mert hosszú.

Ezek a dudák már csak ilyenek. Mármint kürtök. Nézd meg a hátulján szokott lenni egy pici csavar. (nem biztos hogy van, de előfordul.) Van amikor egy műanyag csőben van. Azzal a csavarral lehet állítani a kürt hangszínét. Néha, mikor beég a belső rezgő érintkező, ennek a csavarnak az állításával életre lehet kelteni a kürtöt. Valamilyen irányban tekersz egy kicsit, majd próba. Újra tekersz, újra próba. Ha nem megy, akkor a másik irányban.

Jellemzően az egyik irányban a kürt nem csinál semmit, a másikban egy idő után kattog. A kettő közötti kis tartományban meg ordít.

Ja, a duddákon is van két hatos anya, elől. A jobbon is egy, a balon is egy. Ha ezeket kezded el tekergetni, általában ezzel is el lehet érni egy s mást....
Most hét végén nem tudtam jönni, Szöszke meg határokon kívül van, melózik.
Olvasgattam hébe-hóba, de a muffint továbbra is szeretem.
Még ha a muiffin maga az ördög, akkoris!
Hogy-hogy hogy-hogy?
Itt voltál Te is tegnap, asszem kellőképp ki lett elemezve a muffin, ki volt hol, ki az ördög,stb.....
Nekem elég volt , ám ha Neked jólesik, olvasd vissza az előző 10 oldalt!
Hogy-hogy?
A műanyagért én sem repesek, de a muffint egyenesen utálom tegnap óta!
Felvarratni lehet, ha a kor megtette hatását és nem cseréled le egy újabb modellre, (mert isteni muffint süt ), de nem kell bele műanyag.

Duda=kürt

A javításról meg csak annyit: MOST vagy a híve a természetességnek. Majd, ha a térdét veri, más lesz a hozzáállásod!
Mielőtt félreérted, NEM a barátnődet szidom, csak előrevetítem az ízlésváltozást!
Ne haragudj, de muffinról, meg ki az igazi ördög, meg ilyesmikről nem akarunk olvasni! Pergess vissza kb 10 oldalt, és megérted.
A hétvégén miért nem jöttetek? Megcsinálhattad volna a képernyővédős képet magadnak!
"Sajnos a mai dudák nem javíthatók"

Dehogynem! Főleg a manapság.
Mondjuk én a természetesség híve vagyok.
Sajnos a mai dudák nem javíthatók(el van peremezve), sajna kuka! Újat kell venned. Az a sziréna be fog férni valahova?
Szeva Hawk!
,Ezer éve nem hallottunk rólad! Pedig gyönyörű motorjaid vannak!

Annyira nem nagy a gond, "csak" a hengerfej alól nyomta szegény Viktornak az olajat.Szorítunk neki, h ne legyen nagyon drága a baj!
Nyuszi, muffinról nekem is vannak receptjeim. Nyomtatva kb 80 oldal...
Szöszke szokott belőle csemegézni.
Én meg az eredményből. Csak olyan gyorsan elfogy
Villamosági kérdés!

Mitől szállt el a DUDÁM?

1., Reggel hazajöttem, megcsiszoltam a sarukat....
vissza....semmi.......

2., a robogóból kivettem a sajátját.....1-1 zörenés (nem duda) és többé az se szólalt meg....még a robogóban sem

3., multival rámértem.....igaz manapság hülyeséget mutat....29 V....

4., Izzót rátettem ....H4/12V.....semmi gond ahogy nyomom a gombot, úgy világít a lámpa

Van valakinek tippje?
A robogós duda egy dolog, mert lehet hogy az csak 6V-os volt..... azt kinyirtam

Tippeket kérek......
No meg ha valakiek van elfekvőben otthon egy dudája (csak 1db és Nő nélkül:-) az rikkantson:-)
vagy akár - sőt - PIEZZO sziréna is érdekelne akár folyamatos, akár szaggatott hangot ad....
Mi lett azzal a mocival ?
Főtengely állt be vagy a vezérlés ment el ? ( de ahogy nézem a dugattyú is meg van égve, ezekszerint a gyűrűknek is annyi )
Hát részvétem
Great ritkán jön, ezért elveszem a kenyerét!
Az egy szlovák "ragasztó" volt annó az átkosban. A hengerfej összerakásánál használták. Csak ha ujra szét kellett szedni, akkor volt a bibi.
A szakszerűt majd Greatman, ezt csak azért, hogy nyugodtan tudj aludni!
Nem bírtam elaludni, így gondoltam egyet és egy nagy éjszakai sétával "macieszepucolás" alapos gyanújával útra keltem...tettem egy nagy sétát bele a természetbe. Most értem haza bőrig ázva.
Azt hiszem nem lesz gond az alvással, csak előtte megtörölközöm...

Viktor! Remélem óccóbó megúszátok a generált... sajnálom, hogy még nem tudtunk találkozni a hétvégén. No, majd legközelebb egészséges motorral!

Great! Mi az a hermetik?
Teddy!

Délután nagyon finom és nőies voltál. Tulajdonképpen okos is, hogy nem vetted fel a kesztyűt.
Többet ésszel........!
A sörtöt én is feltörtem, tudnillik egy kis bulit abszolváltunk a nem motoros baráti társasággal!Egy kis májat(4,5kg) megreszteltünk . Ezek a cimbik is tudnak élni:beher,kampari,budwejzer..... Hogy csak a nagyját emeljem ki.
A jókívánságaidat köcce mégegyszer!

Jóccakát!
Őszinte részvétem.

Mikor megláttam a hengerek tetején a hermetiket (ha jól láttam?), hát nagyon elszomorodtam.

Még mindig elkövetnek ilyen barbár munkát? Ilyen mociknál is? Szomorú vagyok.

Nem tudom mit akarsz rajta javítani, de én azért egy henger és hengerfej síkolást elkövetnék.
A hermetik után biztos ami biztos. Lehet hogy ezért szállt el a tömítésed.

Amúgy sok sikert a javításhoz, és kívánom legyen olcsó!
motor 2
Sziasztok

Kivánom soha senki ne lássa így a motorját.
Nem is értem, mi történt itt ma délután! Nem győztem visszaolvasni, de semmit nem értek a dolgokból... Lehet, hogy én a vagyok a hülye? Hiszen még csak 18 éves lüke gyerek vagyok. Ugye, Blue?

Dzsoki: Bocsi az előzésért, szándékos volt!

Szivacs Medve: esSO köszöni szépen, ő is nyitogatja a söröcskéket, ugyanis buli van....
üdv!

pestiek/pest környékiek/aki Pesten motorozik!

Nem esik véletlenül valamelyikőtöknek útba a kelomotor? A barátnőmnek vennénk sisakot FG-14 típusút. Debrecenben a koko motorsportnál találtunk 1darabot a fejméretéhez, csak az a baj hogy piros( de sok gondunk van) és 6000 Fttal töb, mint a keloéknál.
Tehát típus: HJC FG-14
méret: S
szín: kék

Aki lenne olyan kedves és megkérdezné nekünk, azt elárasztom hálám jeléül MUFFIN receptekkel

Előre is köszi a segítséget, rem. valaki tud segíteni.
Üdv: heinrich