Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hallottál? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Alsóőrs 2007.03.31 ,3-as halálos baleset a 71esen
iwiw-en nem anagyon találsz meg szereintem. :)
Na most megjelöltelek.

Szombat reggel...hmmm...jó, végülis lehet.
Célállomás?
keress
nem lesz nehéz.egy van belőlem
Teddy ECONOMY motoros. Van ilyen is, de a bicikli meg kevesebbet fogyaszt!

Zema pedig RIDER. Veszelyes, de csak ugy dol az adrenalin!
Pistáról nem hallottam, de a Lacásat nagyjából igen. Nem ő volt a hibás, nem? kifordult elé egy suzukis, vagy mi... ?
nekem szól,mert én csak marhulok?én velem semmi olyat nem lehet tenni,hogy besérüljek.
Kivétel ha a lányomról van szó.De ott már nem kérdezek vissza.
pont meg akartalak keresni iwiwen, mert annyira eltűntél ma. Azt beszéltük Goliattal, hogy szombaton menjünk. Én sajna kb 1/2 2-ig érek rá, így egy 8 órai indulás volna jó. Hogy vagy ezzel?
semmin.a fájdalom megmarad és a lelkemben tovább él(NEK)!Csak utálom ha valaki nem válallja fel ha hibázik és így meguszhatja egy kis igazságtalánsággal!Remélem korrekt az ember,hogy ne kisérje el az átkom az élete végéig!
Nézd meg a CBpista és a Laca esetét!MIND A KETTŐJÜKET KIHOZTÁK HIBÁSNAK!
Közeben pedig úgy közlekedtek ,ahogyan az a nagykönyvben meg van írva.
Na tessék, van itt forgalom, alig győztem visszaolvasni.
Nyuszi, lesz valami vasárnap vagy mégnemtod?
NA, erről beszéltem! Minek morcogsz, ha nem is rólad volt szó. Zema/Teddy párosra gondoltam.

Múltkos is Zseby úgy felhúzta magát valamin, közben baromira nem neki és nem róla volt szó, de magára vette a kis figyelmetlen, aztán már osztott is mindenkit. ez mire jó?
Kezdésnek én is a GSt ajánlottam egy hölgynek!létrataposás első fokának tökéletes,erre kidobják a GSRt ami minden alternatívának megfelel!Nyél,pályázás,fighter,robogó mód,túra és nekem!
Lényegében nem változtat sajna semmin, hogy mi lehetett.

én ?nem is csináltam semmit!
Helytálló megállapítás. És, lehet, hogy nem is fog... hiszen ezer alternatíva van.
Persze,mert a Blacknet már nem tud nyilatkozni és akivel csattant már mentesűl a felelősségre vonás alól,mert nem lehet bizonyítani.A csúszásnyom látszódna a betonon és akkor a motor is egyben mardhat vagy legalább is nem ilyen messze lesz darabokban!szerintem.Ha meg az autós átlógott a felezővonalon akkor meg ez történik ami történt!sokan meg sem várják a szemből érkezőt és már kezdi is az előzést és a motorost meg nem veszi észre az autó mögött.nekem is volt már hasonló helyzet,de nem történt semmi baj.
Sőt egy kis hiba a részemről,hogy mentem az elöttem haladó autó mögött,előzésre készülve.Már sötétedett.Jött szemből egy teherautó,elhaladt melletem és már húzdtam volna hogy kiugrom,hogy be tudjam fejezni az előzést a teherautó mögötti autó elött,de pótkocsi volt mögötte.Lélekjelenlét és a hidegvér ötvözete a rutinnal.ez mentett meg.Azóta higgadtabban motorozom.Ez tavaj összel volt!
Sajnos lemaradtam...
Rendben!
ne kezdd már te is!
Szerintem akinek boven eleg a gs, az nem vezetett meg sportmotort! Vagy nem?
kicsit zizi a banda, és elbeszélnek egymás mellett, aztán a semmin van orrhúzkodás.... Lüke banda.
Itt vagyok!
Persze fojtot = fojtott
Hallom ma is jo a tema!
Na, már nagyon hiányoztál!
Sajna minden-mindennel összefügg. Lacáról is hamar hallottam. Ki voltunk akadva teljesen, pedig nem is tudtam akkor még, h fórumos...
A fojtot gs az ordog muve!