pont meg akartalak keresni iwiwen, mert annyira eltűntél ma. Azt beszéltük Goliattal, hogy szombaton menjünk. Én sajna kb 1/2 2-ig érek rá, így egy 8 órai indulás volna jó. Hogy vagy ezzel?
semmin.a fájdalom megmarad és a lelkemben tovább él(NEK)!Csak utálom ha valaki nem válallja fel ha hibázik és így meguszhatja egy kis igazságtalánsággal!Remélem korrekt az ember,hogy ne kisérje el az átkom az élete végéig!
Nézd meg a CBpista és a Laca esetét!MIND A KETTŐJÜKET KIHOZTÁK HIBÁSNAK!
Közeben pedig úgy közlekedtek ,ahogyan az a nagykönyvben meg van írva.
NA, erről beszéltem! Minek morcogsz, ha nem is rólad volt szó. Zema/Teddy párosra gondoltam.
Múltkos is Zseby úgy felhúzta magát valamin, közben baromira nem neki és nem róla volt szó, de magára vette a kis figyelmetlen, aztán már osztott is mindenkit. ez mire jó?
Kezdésnek én is a GSt ajánlottam egy hölgynek!létrataposás első fokának tökéletes,erre kidobják a GSRt ami minden alternatívának megfelel!Nyél,pályázás,fighter,robogó mód,túra és nekem!
Persze,mert a Blacknet már nem tud nyilatkozni és akivel csattant már mentesűl a felelősségre vonás alól,mert nem lehet bizonyítani.A csúszásnyom látszódna a betonon és akkor a motor is egyben mardhat vagy legalább is nem ilyen messze lesz darabokban!szerintem.Ha meg az autós átlógott a felezővonalon akkor meg ez történik ami történt!sokan meg sem várják a szemből érkezőt és már kezdi is az előzést és a motorost meg nem veszi észre az autó mögött.nekem is volt már hasonló helyzet,de nem történt semmi baj.
Sőt egy kis hiba a részemről,hogy mentem az elöttem haladó autó mögött,előzésre készülve.Már sötétedett.Jött szemből egy teherautó,elhaladt melletem és már húzdtam volna hogy kiugrom,hogy be tudjam fejezni az előzést a teherautó mögötti autó elött,de pótkocsi volt mögötte.Lélekjelenlét és a hidegvér ötvözete a rutinnal.ez mentett meg.Azóta higgadtabban motorozom.Ez tavaj összel volt!
Alsóőrs 2007.03.31 ,3-as halálos baleset a 71esen