Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ilyenkor nem károsodik maradandóan, ha ennyire felhevül? Úgy látom maradt még rajta minta. Bár az oldala többet kapott...
Felszedte a felmelegedett gumi a levalt darabkakat a palyarol.
Csak annyi, hogy pályáztak vele egyet. Hring után nekem is rendszeresen így nézett ki mindkét gumim.
Ahogy nézem már igencsak kuka szélén van az a gumi :/ Legalábbis az én szememmel :)
Miert?
10 ft-ot. Kutya után vágni jó.
Szerintetek ez a gumi még jó lehet, és megér egy tízest?
Esetleg akit érdekel...
Próbáltam összeszedni pár adatot a motorral kapcsolatban egy helyre.
Ezeket (www.eklsofttrade.com/lk/hobbie...).
(remélem nincs bennük hiba, nagyrészt gyári adatok)
Ma levizsgázott a mocim!
Röhej hogy kb rá sem néztek a gépemre, fékeztem egyet a padon és hajtottak ki hogy vegyem át a papírt! Azért megvárattak rendesen, 9re mentünk és délben indultunk vissza...
Nem eri meg arra menni.inkabb posta.
Azt mondta sok gumija van most, valószínűleg fel sem töltötte őket még. Nézek majd valamit, de ott a telefon száma. Ha arra motorozol/zunk, és előtte rácsörögsz és ráér, akkor személyesen is megnézhető a felhozatal.
Akko majd kesobb lesz.csak jo lenne ranezni.
Ha nem lesz normális 110-ese, akkor ez lehet az enyém lesz...
Vagy ha sokallod, akkor itt ez a PR2
Ez spec simán jó lenne.Hátsót nem találtam.
Hát fene tudja.Valami olyan kéne ami nem kopik le 2-3e utén.
KB az újjal 10e a max és a szezont a tavalyi mintájára 12e körül végezném.Ergo kéne tarcsiba egy 3-4e Km ha mégis gyorsabban enné a rossot mint terveztem.

Power 2ct nem rossz power pure sem.Talán angel vagy BT 023 de a BT-ben nem vok annyira biztos.

A gond hogy a képtárban most per pill nem látok semmi értelmeset.

És e hétvégén is melózom.
Úgy tudom az első 3,9 vagy 3,7 milli gyárilag, de ha találok 4-est szólok.
Csak Powerben utazol?
Ha iyen 4 milis mintával van ha valamikor hazaért mondod hogy van e és én lelevelezem vele.
OK!
Menni nem tok de egy szett power nézhetnél nála.

120/70-180/55 lehetőleg 2ct.

Oszt postázza.
Vasárnapi motorozásba egy kis hiba csusszant. Gumis gyerek azt mondta fel sem teszi az első gumit, mert belül a peremén megsérült, és a szövet is. Úgyhogy vasárnap kora délelőtt megyek le Pumigumihoz. Ha valakit érdekel a dolog csatlakozhat, azt mondta van vagy 100 frissen hozott gumija. Pontos időpontot nem tudok mondani, de abban maradtunk hogy korán.
Tud vki boltot Bp-en, ahol százados hézagmérőt lehet kapni? Vmikor szelephézagot kéne mérni-állítani. Ja és persze ahol korongot lehet venni normális áron.
Hmm..vizsgára majd a "szép"kerékkel viszem :)