Esetleg akit érdekel...
Próbáltam összeszedni pár adatot a motorral kapcsolatban egy helyre.
Ezeket (www.eklsofttrade.com/lk/hobbie...).
(remélem nincs bennük hiba, nagyrészt gyári adatok)
Ma levizsgázott a mocim!
Röhej hogy kb rá sem néztek a gépemre, fékeztem egyet a padon és hajtottak ki hogy vegyem át a papírt! Azért megvárattak rendesen, 9re mentünk és délben indultunk vissza...
Azt mondta sok gumija van most, valószínűleg fel sem töltötte őket még. Nézek majd valamit, de ott a telefon száma. Ha arra motorozol/zunk, és előtte rácsörögsz és ráér, akkor személyesen is megnézhető a felhozatal.
Hát fene tudja.Valami olyan kéne ami nem kopik le 2-3e utén.
KB az újjal 10e a max és a szezont a tavalyi mintájára 12e körül végezném.Ergo kéne tarcsiba egy 3-4e Km ha mégis gyorsabban enné a rossot mint terveztem.
Power 2ct nem rossz power pure sem.Talán angel vagy BT 023 de a BT-ben nem vok annyira biztos.
A gond hogy a képtárban most per pill nem látok semmi értelmeset.
Vasárnapi motorozásba egy kis hiba csusszant. Gumis gyerek azt mondta fel sem teszi az első gumit, mert belül a peremén megsérült, és a szövet is. Úgyhogy vasárnap kora délelőtt megyek le Pumigumihoz. Ha valakit érdekel a dolog csatlakozhat, azt mondta van vagy 100 frissen hozott gumija. Pontos időpontot nem tudok mondani, de abban maradtunk hogy korán.
Tud vki boltot Bp-en, ahol százados hézagmérőt lehet kapni? Vmikor szelephézagot kéne mérni-állítani. Ja és persze ahol korongot lehet venni normális áron.
Próbáltam összeszedni pár adatot a motorral kapcsolatban egy helyre.
Ezeket (www.eklsofttrade.com/lk/hobbie...).
(remélem nincs bennük hiba, nagyrészt gyári adatok)
Röhej hogy kb rá sem néztek a gépemre, fékeztem egyet a padon és hajtottak ki hogy vegyem át a papírt! Azért megvárattak rendesen, 9re mentünk és délben indultunk vissza...
KB az újjal 10e a max és a szezont a tavalyi mintájára 12e körül végezném.Ergo kéne tarcsiba egy 3-4e Km ha mégis gyorsabban enné a rossot mint terveztem.
Power 2ct nem rossz power pure sem.Talán angel vagy BT 023 de a BT-ben nem vok annyira biztos.
A gond hogy a képtárban most per pill nem látok semmi értelmeset.
És e hétvégén is melózom.
Csak Powerben utazol?
120/70-180/55 lehetőleg 2ct.
Oszt postázza.