Igazából én is 500 ért akartam venne GS500F-et, csak nem kaptam. Legalábbis nem olyat amilyet szerettem volna.
Én tuti nem válnék meg olcsón minél hamarabb jól működő motoromtól, hogy drágábban zsákbamacskát vegyek (mert ugye mindig benne van).
Úgy már szorosabb a verseny, de bőven vannak még így is versenyzők.
Egyébként szerintem már elmúltak azok az idők, hogy kezdők és fiatalok ennyire (relatív)sok pénzért vegyenek tanuló motort.. de biztos vannak kivételek is. Emlékeim szerint az utóbbi időben beköszönt ide egy pár újdonsült GS tulajdonos.. 500 körül vásároltak ők is. Ez az 500 valami lélektani határ lehet, amitől a 750 már igen távol esik... mondhatni más kategória.
Nem azt mondom hogy ezek jobbak a GS-nél, de hogy nem rosszabbak az biztos..Én nem feltétlen vennék GS-t ebben az ársávban és teljesítményszinten (de hát nem vagyunk egyformák..)
hello,tudna valaki segiteni?lemerült a régi aksim(meghalt)és vettem egy újat.beraktam a gépbe és semmire se reagál,se műszerfal ,se a lámpák,index. tehát úgy viselkedik mintha nem is lenne benne aksi.a biztositék nincsen kiégve.akkor mi lehet a baj?Valaki segitsen!
Őőőő én venném a fáradságot és egy teljesen új képsorozattal más helyszínen kevesebb szöveggel tenném fel 650-ért.
A kevesebb az nem egy 2-3 szóból álló lenne de hogy mi új rajta gyakorlatilag senkit nem érdekel.
Midnen vevőnek az első agylövése hogy lecseréli a folyadékokat.
Inkább szóban elmutogatva az új dolgokat kéne árulni.
Amikor vettem, én is így vettem. Annyit tudtam így alkudni, amennyire nem is számítottam!
Na persze ez sem mindig működik... Múlt héten vettünk a nevelőapámnak autót. Ott tudta a kereskedő, hogy mit ad el és azt is, hogy jócskán ár alatt kínálja a dolgot, így csak 50ezret tudtam lealkudni, pedig legalább 100-at akartam. Na de mindegy volt, egyértelműen megvettük.
Azt döntsd el, hogy kell-e az másik motor vagy nem?! Amit nálad alkudnak, te is fogod másnál, nagyságrendileg ugyanott leszel. Ha bizonytalan vagy az eladásban, akkor meg ne is gondolkozz, tartsd meg, szvsz. ennyit kell eldöntened.
És ő csinálta jól, meg te is... Ha majd megyek motort nézni tuti zsebben pénzzel.
Amit megveszek, ki akarom próbálni és alkudni is fogok, de ezt csak pénzzel a kézben lehet hitelesen!
Ha komoly a vevő, akkor még úgy is lehet belőle engedni, hogy alku nélkülire írod ki. Nekem is 680 alku nélküli árra volt kiírva a GS-em, de olyan vevő jött, akinek a zsebében volt a pénz és azonnal vinni akarta, ha meg tudunk egyezni. Ilyet nyilván nem enged el az ember, ha ésszerű határokon belül mozog a dolog. 660-ban állapodtunk meg a végén.
Én tuti nem válnék meg olcsón minél hamarabb jól működő motoromtól, hogy drágábban zsákbamacskát vegyek (mert ugye mindig benne van).