Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább add olcsóbban és írd bele, hogy nincs alku, mint drágán és fel sem hívnak...
Na nekem úgy néz ki, kedden foglalózzák a kocsim, 50-el olcsóbban raktam fel és beírtam, hogy nincs alku. Amikor hívtak, az volt az első mondatom, hogy dobjon egy mail címet, elküldök 100mb képet nézze meg, ha kell ez az ár, nincs alku. A harmadik faszi nézte meg, ez most le akarja foglalózni. Bukok-e? Hát persze, de baszki használt cuccnál ez van. Engedj a hirdetésből és ne alkudjanak.
Ha egy akárminek, amit venni akarok, az általam reálisnak tartott értékénél valaki kb. 30%-kal drágábban hirdeti, én se hívom fel, mert azt mondom, hogy ez hülye és úgysem enged annyit, amennyiért el is hoznám. Persze te tudod, hogy micsinálsz, de kb. fél éve mondtam neked, hogy ennyiért esélytelen a dolog. Persze a jó szerencsére lehet várni, csak nem ebben a gazdasági környezetben...
Es ahogy peregnek a honapok egyre kevesebbet er.
Fentartom hogy ujat csak akkor ha 100% osan biztos benne vakaki hogy az a geo nagyon sokaig meglesz.
Ha csak egy kis varia van hogy lehet mas kell. Inkabb hasznakt.
De ha nincs akkor nincs is jobb mint egy uj.
Adnám én kevesebbért (mármint a hirdetettnél) de még az alkudozásig sem jutunk el, annyira komolytalanok...
Ha van rá kereted, vedd, bár most használtból is elég jókat lehet kifogni nagyon jó árakon.
Mivel a szezonkezdés lassan itt van, most talán jobban el tudod adni a tiédet, de továbbra is fenntartom, hogy kb. 600-ért.
A beszamitas mindig szopas lesz.Senki nem ad erte piaci arat.
Nagyon agyalok, hogy megvegyem-e újonnan...

Csak sajnálom a GS-t 500-ért beszámoltatni....

Várok még kicsit, hátha lesz komolyabb érdeklődő....
Nem véletlenül mondtam anno, hogy nem igazán hasonlítható a két motor, mert nem egy kategória.
Az enyém 2003-as folytott. Én is próbáltam kiszedni a folytást de nem jött össze. El tudnád küldeni, hogyan vetted ki a folytást és mit vettél hol és mennyiért ? Előre is köszönöm üdv:. Ronyi. napraforgo@tolna.net
Hajrá, hajrá!
Hali Skacok!

Újra szól a kétlövetű!
Ma végre sikerült úgy beindítani, hogy nem durrogott vissza, és a fojtás is ki van véve!
Már csak egy kis fényezés, szerviz, menet teszt, és indulhat a szezon!
Hű mennyi GS!
Voltunk kint jópáran. Jól felöltözve nem is fáztam.
Szintén 15W-t mondok, nekem is az lett. Nekem szép volt a porvédő, nem cseréltem, de ha repedezett, akkor ha tudod cseréld...
ja 15W kell bele, sztem a második kérdésre meg te is tudod a választ
Egy-két lassan időszerű kérdésem lenne.
A telóolaj témakörben jól emlékszem, hogy mindenki (vagy a többség, esetleg 1-2 ember, tökmindegy) a gyár által előírtnál eggyel erősebbet, a 15 W-t ajánlotta (márkától függetlenül)?
Ha cserélem a telóolajat, a porvédőt mennyire érdemes ugyanazzal a lendülettel cserélni, ha kicsit repedezett, de mondjuk azért még nem válik le a helyéről?

Köszi a válaszokat, remélem, lesznek
Bőrruhár felhúztam egy nonam cordura kabátot bélés nélkül és egész elviselhető volt az idő.
Kisütött a nap megyek egy kört (9fok)
Monnyuk én kilátogattam a h.ringre.
Iszonyat túrát lenyomtam érte.
És pont lekéstem az utsó csoportot.
De te nemcsak képről láttad.
ataa is látta
Te láttad az eredeti állapotában is.
Ügyes!
Semmi kocc nem volt, csak egyszerű kényelmi és esztétikai szempontok alapján alakítottam át. A kormány is cserélve lett a csutka az rettenetesen kényelmetlen volt. Ráadásul tudtam egy törött elejű 500f-et amiről megvettem az elemeket.
Tby, látom lecserélted a motorodon az ülést, tankor meg a hátsó idomokat is majrévassal együtt. Nem tudom kivenni a képből, de talán egy kényelmesebb szarvkormányt is kapott.
Milyen okból kifolyólag cseréltél egyszerre ennyi mindent? Volt egy kis kocc, vagy tankrozsdásodás?