Arra gondolt, hogy a menetrögzítők egy része olyan, hogyha megütöd a csavart, felold bennük a kötés és ki tudod csavarni, na nem 5 kilós kalapáccsal, csak hátrozottan
Érzésre, mármint kényelemre testtartásra nagyon hasonlít az 500f-re. De ahogy megy és főleg ahogy veszi a fordulatot az szenzációs. Meg a műszerfal, fokozatkijelzés, stb látványos .Kimentünk az M5-re is és nem kellett szerénykedni, hogy tartsam a lépést akikkel együtt mentem (Hajabusa, gsx 1250) bőven a 200+ba bele kellett karcolni.
. Eredetileg majdnem ezt vettem, de egy kicsit az anyagiak miatt be kellett szerényednem.
Ma jó kis motorozós napot csaptam. Kint voltam a Motorrad tesztnapon (tőlem 150 km oda-vissza), csúcs jó volt. Mentem a gsx650f-el is. Hát, másként pörög fel mint az 500. Nagyon jó hangulat volt, köszi nekik érte. Eszembe jutott, amikor kamaszként a falra kiragasztott motorképeken álmodoztunk évekig. Ha akkor lett volna ilyen tesztnap, hónapokig vigyorogtunk volna.
Én mindig fedél alatt tartom. Anyuméknál alsóépületben nagyim volt szobájában, itthon meg full zárt beépített teraszon (FSZ)
Kb 3-4 éve vettem a homasitás akku-t, idén télen 1x sem indítottam be a mocit, szerda estére feldobtam töltőre csütörtökön meg pöcc-röff indult miután visszaszereltem... Ma fejeztem be az olajcserét (lásd csavar malőr), kitoltam, szintén pöcc-röff...
A drága, nem biztos, hogy jobb. Hozzá tartozik a dologhoz, hogy annó én savaztam föl az akkut és megvallom a frankót, még a folyadékszintet sem nézem sűrűn. Így is talán tavaly kellett rátölteni kicsit, de ennyi...
Itt a SHOX mellett van egy akkus szakbolt, bementem a fószerhez, aki 12+ eFt-ért akarta nekem adni az üres dobozt, úgy, hogy Ő tölti fel. Szóval a csináld magad, minimum 5eFt-ot ér, de ha még olcsóbban meg bírod venni a hozzávalókat, akár 8-at is!
Ezekkel a kínaiakkal az a baj, hogy ha hagyják teljesen lemerülni abba belepusztulnak....simán kibírnak több évet is ha folyamatosan használva vannak vagy legalább csepptöltésen van.....,de ha egyszer gatyára merül gatya lesz a cucc is.....sok szerencsét a töltéséhez...
Most komolyan sajnálsz 7 ropit (Homasita) egy új akksira? Bár ha jól emlkészem voltak itt még olcsóbbak is, kimért savval...
A tőcsavarról csak annyit, hogy nem volt gond a menettel, ugyanis egy az egyben eltört a csavar ..
A mák az volt, hogy nem a tövénél, így még épp rábírtuk tenni a két anyát (lásd Krissal mester instrukcióit) és már kinn is volt. Ha be lett volna ragasztva, akkor elő kellett volna melegíteni, de az már macerásabb lett volna, hisz akármi is eldeformálódhatott volna, az olajjal járó veszéjekről nem is beszélve...
Gondoltam így márciusban már nem veszem ki. Ki gondolta hogy visszajön a tél? Egyébként most hogy végiggondolom nem 2 hanem 3 hetet állt. Ha feltöltöm lehet nem lesz vele gáz. baszok venni most újat!
Tudja a t.köm,nem én voltam a túravezető De fel volt szórva az út,mert ugyanakkor kaptam a hátsóba is egy szöget,Dani barátom is egy hátsót szedett össze.Ezt mind egyszerre kicsit gyanús.......
Rátettem gyújtást és épp hogy csak pislákolt a lámpa. 2-3 hete töltöttem, nem akarom elhinni hogy elpusztult hiszen csak most lenne 2 éves.
Kurva Mr Wong!
Bár ha megütöd a végét, akkor nem sérül a menet?
. Eredetileg majdnem ezt vettem, de egy kicsit az anyagiak miatt be kellett szerényednem.
Sajna délután annyira fájt a fejem, hogy bealudtam az aszpirin után...
Mesélj, milyen tapasztalataid voltak a GSX650F-el?
Mert elkapkodták a hozzám hasonló előrelátók
Üllőin és Budán is van. Előtte csörögj rájuk és elteszik, ill. megrendelik ha nincs...
Bementem erre nem volt akksijuk.
Én ma röfögtettem álltó helyében.
Pici finomhangolás és ha gyorsan végzek a melóval holnap egy első menet esőmentes időjárás esetén.
Kb 3-4 éve vettem a homasitás akku-t, idén télen 1x sem indítottam be a mocit, szerda estére feldobtam töltőre csütörtökön meg pöcc-röff indult miután visszaszereltem... Ma fejeztem be az olajcserét (lásd csavar malőr), kitoltam, szintén pöcc-röff...
A drága, nem biztos, hogy jobb. Hozzá tartozik a dologhoz, hogy annó én savaztam föl az akkut és megvallom a frankót, még a folyadékszintet sem nézem sűrűn. Így is talán tavaly kellett rátölteni kicsit, de ennyi...
Itt a SHOX mellett van egy akkus szakbolt, bementem a fószerhez, aki 12+ eFt-ért akarta nekem adni az üres dobozt, úgy, hogy Ő tölti fel. Szóval a csináld magad, minimum 5eFt-ot ér, de ha még olcsóbban meg bírod venni a hozzávalókat, akár 8-at is!
Most hogy megvan a csepptöltőm, tuti hogy minden télen töltögetve lesz, és persze bent fogom tartani az ágyamba.
A tőcsavarról csak annyit, hogy nem volt gond a menettel, ugyanis egy az egyben eltört a csavar ..
A mák az volt, hogy nem a tövénél, így még épp rábírtuk tenni a két anyát (lásd Krissal mester instrukcióit) és már kinn is volt. Ha be lett volna ragasztva, akkor elő kellett volna melegíteni, de az már macerásabb lett volna, hisz akármi is eldeformálódhatott volna, az olajjal járó veszéjekről nem is beszélve...
Délebbre meg az aknatelepítés...
Kurva Mr Wong!