Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mintha az osztrák és a német forgalmiban most is benne lenne a gyári gumiméret és műszakin bukta ha nem olyan méret van rajta...
...a lényeg lemaradt.....
..vagy az árazás arcra megy?
Tegnap motorral mentem dógozni.
És esett reggel.Asszem.
Vasárnap teraszajtót javítok, ha nem sikerür, akkor konkrétan beszögelem
További tervem, egy laza olajcsere és a GS beröffentése, amelyet bizonyos körülmények együttállása esetén egy rövid próbakör is színesítene.
Átgndolva az igényeimet az időre vonatkozóan, fontolgatom a BuziMotorosokKlubja beindítását, esetleg legyen "kislányok" a klub neve?
Zoli32 tiszteletbeli tag lenn rögtön, Dipshitet viszont nem venném fel, mert kimegy mindenféle gusztustalan időben
Hy!
'93-as évj. GS 500 nagyon patent állapotban,osztrák papirral,eseteleg alkatrészenként is eladó,ha vkit érdekel vmi,hivjon bátran:30 259-05-47
Kipufogó szerelés kocsira.................no gyön valaki?
Jaja istenem, ez a cikk mekkora faszság...
A méretet lehet bevezetik, de típust... kizárt. Konkrétan ütközik az egységes piacon belüli szabad versennyel...
Most képzeljétek el, hogy azért kell egy egykomponensű elbaszott gumival járnod, mert valami kretén azt rakta a vasra a gyárban 8 éve
2016? A kis naívak...
Egyébként ma megyek gumishoz hogy két ízben is (első, hátsó) áthágjam eme még nem létező szabályt.

Vasárnapra valakinek van valami ötlet?
Ataa és motorépítő barátai figyelmébe:
gumiméret
Köszönöm!
2,8 liter
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni mennyi olaj megy a GS500ba olajcsere alkalmával.
Írtam 1-2 fényezőnek csak úgy kíváncsiságból, mennyiért fényezik le a motort. Kb 90-100 körül volt a legtöbb, matrica nélkül ráadásul :D
Igen 2500-ért, de kb 3 hónapja még 1900-ért adta ezt az utángyártottat.
Na most kapott vagy 3 réteg védelmet, jól elszenvedtem a kocsi alatt vele, és közben bőszen szórtam az átkot az ilyen tetvekre!
Ennél nem lehet szilikoncsővel helyettesíteni?
Nekem még mindig rajta van amit tavaly feldobtunk, bár már olyan kemény hogy attól félek elpattan egyszer a rezonanciától.
De én legközelebb is ezt dobom fel.
Ilyen olcsón vetted a csövet?...én négyért kaptam......azóta nem hagyjuk az utcán illetve le kell takarni az üzemanyagszint jelzőt mert ennél akkor is látszik ha nincs gyújtáson és olyankor a tolvaj rögtön tudja, hogy van értelme kivágni a csövet, de ha nem látja talán békén hagyja.....férgek...
Nagy divat lett ez most
Öcséméknek megint kivágták a benzincsövét a suzuki swiften!
Fényes nappal már másodszorra, pedig a múltkor megtuningoltam plusz csővel! Na most megy rá a kpe cső! A Qva anyját az ilyennek, ellop 5 liter benzint és vehetek rá új csövet 2500-ért!

REMÉLEM GYÓGYSZERRE KÖLTI A SZEMÉTLÁDA A NYERESÉGÉT!
Ha vesz akkoris csak konnyebb levenni a burgehejjat.
Ha nem veszel alsót a bőrnaci alá, beizzad a kukid
Punnyad a fene.Melózom,cipekedek,szerelek.Még a hétvégén is.
Én is most este mentem egy kört, felvettem 2 polárt a kabát alá. Nem kellett volna. Jól megizzadtam.
Mi ez a punnyadás?
Ma szabit vettem ki hogy pár dolgot elintézzek, közbe persze szét motoroztam az arcom.
Már nem is kell alsó a bőrnaci alá, sőt az első köröm farmerben történt. Azt egy kicsit mondjuk megéreztem.
Azért köszönöm, h foglalkoztál a kérdéssel. Majd beszámolok, ha jutottam vmire, hátha másnak is lesz ilyen hibája.