Ugye hogy a kis GSX sokkal jobb? Pedig nagyon nem akartál hinni nekem. Ezért kell minden motort kipróbálni vétel előtt, mert teljesen más lehet a motor élőben mint papíron.
Francokat, üzletkötő b.. meg! Csak a főnökeim a munkaköri leíráson kívül a raklapok manuális békával történő mozgatását is elvárják nemzetközi vezérkar látogatásokkor. Tavaly nyáron volt egymás után 3 is, és lehet betett az egyik. Amúgy is egész nap kocsiban vagyok a IV-ben és a XV-ben, szóval kap a jobb lábam rendesen. Doki megnézte, meg sem kérdezett, csak mondta műtjük.
Engem ettől függetlenül a GSX nagyon meggyőzött, Tby bezzeg nem ült fel egyre sem, hiába nyaggattam, azt mondta nem fájdítja a szívét. Meg kell hagyni, nehéz volt visszaszálni a GS-re, de nap végére már ismét lángolt a szerelem
Visszeret szednek ki a jobb lábamból. Prof. Dr. Dzsinich Csaba fog műteni, állítólag Ő a legjobb a szakmában és nemzetközileg is nagyon elismert. Igaz kicsit idős már, de mondták, attól még mindig Ő a sebészek Rossi-ja Ráadásul a Honvéd-ban szabdal fel, ahol Massát is műtötték... Szóval eszközben és tudásban nem lesz hiba, csak azon imádkozom, hogy ne remegjen a keze és hogy ne legyen semmi komplikáció (lásd pl Ébredés c. film)
Meg tudod mondani, hogy a féktárcsában a lyukak milyen átmérőjűek? 2 különböző méretű fékzáram van, és ha a kisebb is jó a GSX-be, akkor megtartom azt is...
Holnap meglátom mit mond a srác aki megnézi. Ha komolyan érdekli, akár a használt is szóba jöhet, persze csak ha sikeres lesz a bolt. Kedden műtenek, utána 1 hét varratszedésig, ez alatt még fenn hagyom 699-ért. Meglátjuk, milyen gyorsan épülök fel, ha varratszedés után már meg tudom ülni a vasat, és még megvan a GS irány a szalon! Ha nem, akkor is max 6 hét a teljes gyógyulás (dokim szerint). Esetleg még játszom kicsit az árral, de nem nagyon szeretném kevesebbel kiírni. Ha valaki sokallja, jöjjön el és alkudjon. Győzzön meg (vagy én Őt)
A lényeg, hogy most kipróbálás után még jobban akarom, mint eddig
1. GSX650F
2. GSX1250F
3. GSR750 (ez 106 ló Neked is nagyon bejött volna ataaa)
A nagy GSX tényleg olyan mint egy hajó, ahogy mondtátok . Megy mint egy gőzmozdony, de városban 3-ba is csak épp fel tudtam tenni. a kicsi jobban tetszett, indítástól leszállásig vigyorogtam
Persze, ha kizárólag csak egyedül motoroznék, és soha nem vinnék utast, tuti a GSX lenne a befutó.
Nagyon szépek!
Meg lehet kérdezni , hogy a kipufogót csináltattad Bódisékkal vagy vetted készen? Illetve ha nem túl nagy kérdés akkor mennyiért? Én is szeretnék rá majd Bódis kipufogót!
Szerinted a nagy bandit állítható ülése ráapplikálható a kis GSX-re?
Engem ettől függetlenül a GSX nagyon meggyőzött, Tby bezzeg nem ült fel egyre sem, hiába nyaggattam, azt mondta nem fájdítja a szívét. Meg kell hagyni, nehéz volt visszaszálni a GS-re, de nap végére már ismét lángolt a szerelem
Csak nem felszolgáló vagy, hogy viszeresedik a lábad?
De én szeretem ha a motor csinosan fel van öltöztetve...
Spy KEN BLOCK Limited Edition Napszemüveg (dobozos 0km-es))
A lényeg, hogy most kipróbálás után még jobban akarom, mint eddig
1. GSX650F
2. GSX1250F
3. GSR750 (ez 106 ló Neked is nagyon bejött volna ataaa)
A nagy GSX tényleg olyan mint egy hajó, ahogy mondtátok . Megy mint egy gőzmozdony, de városban 3-ba is csak épp fel tudtam tenni. a kicsi jobban tetszett, indítástól leszállásig vigyorogtam
Persze, ha kizárólag csak egyedül motoroznék, és soha nem vinnék utast, tuti a GSX lenne a befutó.
Nem tudod kivágni magad? Hivatkozz hátfájásra, és azt hegyi levegővel történő kikúrálásra.
Már egy mnet megvót mikor elvittem és leraktam,most meg a jövő hét a következő mente.
Ezt nem hiszem el..................ma szekrény erdőkertesre...............holnap ez.Szerintem eladom a picsába a motort.
Költöztetek rokont............hogy szakadna meg...............
Legközelebb legalább előtte este írd ki, ha ilyen van!
Meg lehet kérdezni , hogy a kipufogót csináltattad Bódisékkal vagy vetted készen? Illetve ha nem túl nagy kérdés akkor mennyiért? Én is szeretnék rá majd Bódis kipufogót!