Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Nem tudja valaki, mennyivel lehet tölteni az aksit? Ne automata/autó töltőm van, hanem egy multi töltő és órát lehet beállítani, illetve 50-100-200-stb mA-t!
Ötlet?
Ma sajna építkezés, bontás folyik, ebédeltem aztán folytatom is... Széles utat!
Sziasztok! Milyen új gumit ajánlotok hátulra? E modell!
Illetve milyen plexit?
Üdv:Imi!
Ha nincs husosabb akkr jo lesz bar inkabb 50% os.Koszi a segitseget irok neki.
Zoli!

Ezt a hátsót javaslom megvételre. Jó 60%-os gumi, középen valamivel kopottak, de tapintásra egyáltalán nem kockás. 8 ezerért nem hagynám ott!
Előre meg ezt a kétkomponensűt. Teljesen rendben van!
Mindkét guminál 2,7 mm a mintamélység, ez az elsőnél 75-80%-os állapotot jelent, a hátsónál úgy tudom olyan 60-at, de utána kéne nézni a gyári adatoknak.
Inkább valószínű hogy válla van a tűszelepnek és nem mindíg talál bele a fészkébe.
Én vevő vagyok egy kis motorozásra. Ha gondolja valaki......,csöröghet
Monoriak közül délután valaki gurul valamerre?
Én is nemrég raktam bele a gyári helyett a folytatlan légszűrőt. Eddig még nem nagyon vettem észre különbséget, talán egy kicsit jobban reagál a gázra (kéne is neki). Karbikon semmit sem állítottam, nem tudom hogy kellene-e vagy sem, gond nélkül futott tegnap a gép. Néha nekem csinál olyat hidegen, hogy pici finom gázkarpöccintésnél, visszadurrog.
Illetve tegnap első beindítás után, alapjáraton csurgott a benya a kis végelt gumicsövön. Leállítottam, karbikat finoman megkocogtattam, és a jelenség megszűnt.
Lehet hogy eljött az ideje a karbipucolásnak?
Ganjaninja!

Ha mégis lejössz velem, akkor a réteses bódénál találkozzunk 9:15-kor. Onnan Adony felé mennénk tovább.
Ahogy leérek a hetes úthoz megnézem hogy küldtél e SMS-t. Ha nem, akkor én tépek le Ercsi felé.
Túl drága.És olyan mint a rosso.
Írtam már neki hogy mész oszt választasz mellé egy PR2-t.
Nekem nem kell a 120-as 2ct, én azt a 110-est Powert dobatom fel, úgyhogy az már a tiéd. Akkor nézek valami PR2-est neked hátulra, vagy ha van Powerbe két komponensű hátsó, akkor azt.
Az M3 nem tetszik? Igen húsos darab.
hali.

Írtam neki.Ha találsz jobb powert meg egy jóképű road 2-t akkor azt küldesd el.
Ha nem és neked se kell a power 2ct elöre akkor azt egy jóképű road 2-vel.
A hangja sokkal egészségesebb, de menni még nem tudtam vele sajna.

Érezhető volt a különbség?
Hali Skacok!

Ma meg kapta a bringa az új szűrőket! A nyitott levegő szűrővel is hibátlanul pörög! Úgy, hogy már csak finomítani kell a karbin esetleg majd menet közben.
Ronyi! Csak be kell jól állítani!
Na jó akkor én is rakok fel képet a szerelmeimről! :D
ufffff, nagyon dögös gép, szuper dobozokkal! 5-ös!
Nekem is megvolt végre az első normálisabb gurulásom, leteszteltem az új dobozokat meg az új plexit
Nyugi azok a kis gumi darabok a gumin más gumikról vannak amik sokkal de sokkal lágyabbak mint egy sima utcai, tényleg eltűnik pár km után
Megvolt az idei szezonnyitó minikarika, széllel, napsütéssel,őzikékkel! :)
http://goo.gl/maps/z6fMa
Írtam is neki mailt.
Fasza lesz az a guma!
Most beszéltem sráccal, azt mondta 85%-os a gumi, és ha megyek vele pár 10 km-t már el is tűntek azok a csúnyaságok. Már le is stipitopiztam.
Megmérjük annak a 9 ezres 2CT-nek a mintamélységét, meg nézek neked valami normálisabb hátsót aztán majd holnap megírom mekkorák.
Egyébként 10-re megyek le. Senki nem jön?
Szerinem nem.lejartam ilyen raceattackot tovig.