Van egy tőcsavarod, rácsavarsz egy anyát, majd rácsavarsz még egyet és a két anyát ellentétesen egymásra húzod, így a belsőt, ha elkezded kifele tekerni, akkor kicsavarhatod vele a tőcsavart.
Nekem meg a spray vált be, egy alkalommal, mert több szerencsére nem volt. Tavalyelőtt Kapfenbergben voltunk, május elseje, vasárnap, és laposan találtam a hátsót a szállás előtt. Jött a fejvakarás, hogy honnan szedek bármi javítóeszközt vagy -helyet ilyenkor, végül a helyi ÖAMTC-től kaptam egy sprayt 10 ojróért. Mert olyan marha optimista voltam, hogy 50 ezer problémamentes kilométer után már otthon hagytam az enyémet
Egyébként eszement jól bevált, simán hazajöttünk vele, utána meg már, ha addig kibírta, elhasználtam a gumit. Elvégre vadiújan kapta be a szilánkot, volt benne kábé ezer kilométer. Na aztán a sprayvel beletettem még 9 ezret problémamentesen.
Persze az egy sokkal kisebb lyuk volt, és főleg nem az oldalfalon. A tanulságot mindenesetre levontam, azóta kidobáltam a szerszámokat az ülés alól, inkább a spray van ott. Egyszerre minden sajnos nem fér. (Meg az elsősegélycsomag, de csak alibiből. Mennyire lehet steril az a csomag, ami minden esőben megázik? )
Ezzel a kerékkel eljöttem Besztercebányától az M3-Hungária felüljáróig,na ott adta meg magát a gumi.Megkukacoltam mind2 likat és elmentem hazáig Aztán gumi csere
Holnap valaki a Hungaringre nem jön ki?Lesz valami hú de motoros,ingyenes nap.A pályán kőrözni csak bőrcuccban lehet,ez nekem kilőve,vagy mindenki rajtam fog röhögni....(teleszart búvárruha).
Biztos erre a hétvégére gondoltál?
Pár napja még voltak illúzióim, de szerintem a hétvégi program hogy megfeszíttetem magam a trágyadombon...
Már csak két lator, egy trágyadomb kéne, meg hogy péntek legyen...így hiteles
Állítólag most már tényleg a következő hétvége tavaszi lesz...ígéretekkel tele a padlás
Nem, az olajszűrő fedelének tőcsavara nincs beragasztva a blokkba...
Ha valaki szétnyírja (mint ma én), akkor simán 2db 6-os anya segítségével ki lehet venni...
Holnap beszámolok róla, hogy hol és mennyiért kapható utánpótlás...
Az a fő hogy sikerült és van erre is megoldás.