Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is erre gondoltam, csak ha meg van tépve a menet...
Az a fő hogy sikerült és van erre is megoldás.
A kukacolásról nincs képed?
Van egy tőcsavarod, rácsavarsz egy anyát, majd rácsavarsz még egyet és a két anyát ellentétesen egymásra húzod, így a belsőt, ha elkezded kifele tekerni, akkor kicsavarhatod vele a tőcsavart.
Akkor te sem vagy semmi. Gondolom nem 200-al mentél utána.
A Sturecen (577 vagy 14-as út) voltál kanyarogni?
Lovi, tegnap csörgettél csak kint hagytam a telómat.

Ezt a 2 db 6-os anyás megoldást kicsit részletezd már, ha kell ábrákkal is.
Nekem meg a spray vált be, egy alkalommal, mert több szerencsére nem volt. Tavalyelőtt Kapfenbergben voltunk, május elseje, vasárnap, és laposan találtam a hátsót a szállás előtt. Jött a fejvakarás, hogy honnan szedek bármi javítóeszközt vagy -helyet ilyenkor, végül a helyi ÖAMTC-től kaptam egy sprayt 10 ojróért. Mert olyan marha optimista voltam, hogy 50 ezer problémamentes kilométer után már otthon hagytam az enyémet

Egyébként eszement jól bevált, simán hazajöttünk vele, utána meg már, ha addig kibírta, elhasználtam a gumit. Elvégre vadiújan kapta be a szilánkot, volt benne kábé ezer kilométer. Na aztán a sprayvel beletettem még 9 ezret problémamentesen.

Persze az egy sokkal kisebb lyuk volt, és főleg nem az oldalfalon. A tanulságot mindenesetre levontam, azóta kidobáltam a szerszámokat az ülés alól, inkább a spray van ott. Egyszerre minden sajnos nem fér. (Meg az elsősegélycsomag, de csak alibiből. Mennyire lehet steril az a csomag, ami minden esőben megázik? )
Ezzel a kerékkel eljöttem Besztercebányától az M3-Hungária felüljáróig,na ott adta meg magát a gumi.Megkukacoltam mind2 likat és elmentem hazáig Aztán gumi csere
Holnap valaki a Hungaringre nem jön ki?Lesz valami hú de motoros,ingyenes nap.A pályán kőrözni csak bőrcuccban lehet,ez nekem kilőve,vagy mindenki rajtam fog röhögni....(teleszart búvárruha).
Én 14-et célzom be, előbb le sem cserélem az olajam
Ez így jó is. A hónap végéig gumit, fékolajat cserélek, meg a környéken kicsit magamat is beolajozom, aztán gatyát felkötni!
Az időkép szerint most 10-11 °C lesz, jövő héten 15-16, sőt, hó végére már 20°C+
Egyébként van a tarsolyban pár karika, és hidd el tetszeni fog...csak legyen annyi jó hétvége!
Biztos erre a hétvégére gondoltál?
Pár napja még voltak illúzióim, de szerintem a hétvégi program hogy megfeszíttetem magam a trágyadombon...
Már csak két lator, egy trágyadomb kéne, meg hogy péntek legyen...így hiteles

Állítólag most már tényleg a következő hétvége tavaszi lesz...ígéretekkel tele a padlás
Figyelj már, sokat szőrözöl elmegyek Veled motorozni a hétvégén!
Én is a NYAKAMAT tenném rá hogy nem te basztál el valamit!
MAKI
Nem mondta hogy együtt voltatok...
Na most bezzeg nem, ezek szerint valami fórumhiba volt?
Ja, és azonnal mondd meg, hogyan csinálsz idézőjelet?

Nekem mindig / jelet tesz elé:

"lám"
Bazz, Te nyomulsz a csajommal?

Ő szokott MAKI-nak hívni!
-"Ha valaki szétnyírja (mint ma én)"

-MAKI

-"akkor simán 2db 6-os anya segítségével ki lehet venni"
-Hála Istennek!
Na, csak hogy tudjátok:

Nem, az olajszűrő fedelének tőcsavara nincs beragasztva a blokkba...
Ha valaki szétnyírja (mint ma én), akkor simán 2db 6-os anya segítségével ki lehet venni...

Holnap beszámolok róla, hogy hol és mennyiért kapható utánpótlás...
Nevess csak, az öntött felni törik. A fűzött nem, ha meg deformálódik, a belső tartja a levegőt.
Kátyú után fújhatod a habot, meg a kukacodat is!
Szerintem aki gyerekkorában biciklizett az nem követ el ekkora szarvas hibát.