Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felmentél a pályára?
Mai light-os gurulás.
https://maps.google.hu/maps?sa...
Kifelé meg vissza utazóban megyünk, fent a hágón meg mindenki a saját tempójában tud fel-le motorozni.
De ha még nem érzed magad százasnak akkor jobbulást!
Ma lent voltam a velencei tavon.
Találkoztam egy másik gs-el.
Nem ismerem a gazdáját,de odaparkoltam!
..höööö..én azért még rokkant vagyok....ez kicsit hosszú lesz nekem...
...mi több..senkit nem akarok hátráltatni..
Ez, csak az irány lesz fordított.
Esztergomban a Tesco melletti benzinkútnál van 10:30-kor a találka.
Beszélj Krissallal, mert ti egy irányból jöttök. Lehet Sanyiék is jönnek abból az irányból.
Holnap valami progi.?
...feltéve ,hogy tudok járni..mee a influhoz még egy becsípődés is társult..
Nekem meg csak a mai nap jó.
Holnap családi program.
Én dolgozom... nekem ma csak a dolgaim intézéséhez lesz motorozás...mondjuk azzal jöttem
Viszont a holnapi az nagyon kecsegtető...
Én is azon agyalok hogy merre kéne ma gurulni.
Pl: http://www.sportmotor.hu/motor...
Jelent, geci jó vagy, minden motoro a tied szeretne lenni, még az enyém is !

Na más:
Ki merre, honnan megy Esztergomba holnap?
Én, ha ma nem leszek döglötthal, a festői Érdről indulok...
Más?
Köszönöm,elolvasom.
Értem, amit mondassz... de az olaj azért vékony, tehát hidegen is megfelelő viszkozítású, azaz folyékony kell legyen és nemcsak kenjen, hanem áramoljon is megfelelően, illetve feltapadjona felületre.... de talán itt ha értelmezed, választ kapsz a kérdéseidre és talán leszoksz a hangszigetelő olajokról.
http://korgyuru-2001.hu/files/...
Egyébként tényleg nem kell, csak a burkolat miatt kell, tehát jól mondta.
Cseréld a komplett motort a váz és az idomok maradhatnak.
A füldugó nem csak szélzajhoz jó.
Kireped a gumi, portalanítani kell a telót az első használat előtt, majd beszilikonozni... pont mostanában olvastam valahol és logikus is...
viszont a többi szimering, vagy tömítés is kiszáradhat, ha évekig áll, ... azért én egy 2011-12-es példánytól nem mernék félni, pláne garancia mellett...
Azért gyárilag nem annyira csingilingis a hangja.
Én 0.km-el vettem. De a 10w40 es olajtól nekem hangosabban csingilingi.
Én a Honda Szallerbecknél teszteltem. Egyszerűen frenetikus. Ha teheted próbáld ki. Meg fogsz lepődni miket tud az a kis gép, mennyire helyén van mindene.
Japo mérnök aszondta nemkell...................minek bírálod felül.
Így van a burkoltban van olajhűtő... irigylem is
Ne nyomjátok már ezt a vastagabb olajat, mert nem ken olyan jól...lófaszt jobb a 20w-s... olvassatok már utána...
A kibaszott japán mérnök kitalálta, tesztelte, külön laborjuk van, hogy ide a 10w a legjobb... miért akartok bele kacsazsírt rakni? Ja, hogy ne legyen hangja?
A Suzukinak ilyen csörgős hangja van gyárilag és direkt, ha nem tetszik, vegyél Hondát, de ne az olajat baszd el, hogy hangszigetelje a motorod.
Ha már változtatni akartok, akkor ne a viszkozitását, hanem a hőtürését nézzétek, pl. nekem 10W50-es repsolt ment bele, nem sokkal drágább, de jobban fogja bírni a meleget!