Csak az a némi szerelés kellemetlen. Kerék ki, külső le, belső csere, külső fel, kerék vissza. Ha még négyen drukkolnak melletted az esőben, 40 perc alatt végzel is.
Like a boss... Ekkor esett meg az a vicces történet is vele, hogy a lakótelepen a ház előtt hagyta a motorját, benne a sluszkulccsal (3 éves GSXR!) egész éjszakára... nem nyúltak a motorhoz. Valamit tud a srác
Én gumistól hallottam egy Busásról, akinek 6, vagy 8 kukac volt már benne, de leszarta... ha levesszük az Urban legends faktort, akkor is sok még a 2 is.
Nekem párszor megmentette a seggemet a kukacos javító,pedig egyszer kaptam egy 10centis facsavart az elsőbe,úgy hogy a gumi oldalán jött ki.Simán hazajöttem.Egy hátsó kukaccal végignyomtam egy szezont.
Nekem meg pont azt mondta a gumis, hogy ne nyomogassak bele kukacot mert csak elbaszom. Volt nála már nem egy kuncsaft aki a lyukjavítás helyett csinált még egy lukacskát, mert mikor beleerőltették a "kukacbehúzót" az valahogy félre ment. Azt mondta 10-ből egyszer még ő is elbaxa pedig nyomja már sokadik éve.
Ráadásnak még kínlódsz is ezzel az út szélén, (nyáron jó 40 fokban), sprayt meg csak belefújod osz csókolom! Gumisig elmész vele, és még olcsóbb is.
Gyorsan le is kopogtam.....