Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hál a jó égnek én a drukkolók közt voltam....
Gyorsan le is kopogtam.....
A külső átvizsgálása ki ne maradjon, mert nincs is jobb ilyenkor mint egyből elpukkantani a tartalék belsőt is

Kell az ilyen... különben mire lehetne később nevetve visszaemlékezni? A nagy szívások lesznek idővel a legszebb emlékek
Csak az a némi szerelés kellemetlen. Kerék ki, külső le, belső csere, külső fel, kerék vissza. Ha még négyen drukkolnak melletted az esőben, 40 perc alatt végzel is.
Like a boss... Ekkor esett meg az a vicces történet is vele, hogy a lakótelepen a ház előtt hagyta a motorját, benne a sluszkulccsal (3 éves GSXR!) egész éjszakára... nem nyúltak a motorhoz. Valamit tud a srác
Tud élni!
Eleve defektes használt gumit vett Aztán összesedett két szöget is önerőből de végén beletett kb 7000 kilométert a gumiba, míg szövetig nem kopott
Szerintem meg az egy is sok. Úgy tudom van ennek egy javasolt sebességkorlátja.

A Gixer 600-as 3 kukacát meg nem tudom elképzelni hogy szedte össze egy garnitúrában... Körút a gyepürendszer határain?
Ha van tartalék belsőd akkor csak némi szerelés meg fújás és mehetsz is tovább.
Nekem meg belső gumi van, szóval a defekt szopás!
Én még csak 3 kukacos gumit láttam, de az kismotoron volt... gixxer 600
Én gumistól hallottam egy Busásról, akinek 6, vagy 8 kukac volt már benne, de leszarta... ha levesszük az Urban legends faktort, akkor is sok még a 2 is.
Mármint 280 km/h-t.
Melóban a volt portásnak volt egy busája. (gyúrt és busázott )
Ő kukaccal ment 280-at.
Aztakurvaba... nem látom nem hiszem el.
Nem lehet hogy az egy gyári tartozék, és a guminyomást lehet csavarhúzóval állítani?
Az egy dolog, de gondolj bele, mennyire nehéz volt most este belehajtania a csavart, hogy modellezze a történteket!
Én Ausztriából jöttem vissza két éve 700km-t egy autó gumiba rakott kukaccal, mert vasárnap volt és akkor bizony ott nincs gumis...
Kukac+patron.
jó kép...
Nekem párszor megmentette a seggemet a kukacos javító,pedig egyszer kaptam egy 10centis facsavart az elsőbe,úgy hogy a gumi oldalán jött ki.Simán hazajöttem.Egy hátsó kukaccal végignyomtam egy szezont.
Nekem meg pont azt mondta a gumis, hogy ne nyomogassak bele kukacot mert csak elbaszom. Volt nála már nem egy kuncsaft aki a lyukjavítás helyett csinált még egy lukacskát, mert mikor beleerőltették a "kukacbehúzót" az valahogy félre ment. Azt mondta 10-ből egyszer még ő is elbaxa pedig nyomja már sokadik éve.
Ráadásnak még kínlódsz is ezzel az út szélén, (nyáron jó 40 fokban), sprayt meg csak belefújod osz csókolom! Gumisig elmész vele, és még olcsóbb is.
Császtok!

Olajszűrő fedő tőcsavarja nem tudja valaki, hogy kiszedhető-e?! Bele van ragasztva a blokkba?!

Kösz!

L.
A rendszám előtt
Jah, erőcsípővel lelopják róla.
Egyébként akkora cucctól szerintem már a fogyasztás is drasztikusan megugrik.
jobban kell félned a fémtolvajoktól, mint a gépjárműeltulajdoníítóktól