Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyuszi csak egy van. Nyuszifan lehet h több is. Muffin, v muff-fan talán még több is.
Sztem nyugodtan kérdezz, a társaságot (kicsit) ismerve, biztos h gyors választ kapsz.
Nincs mit!
Köszi a gyors választ . Egyébként lehet volt róla már szó,de én itt már egy ideje csak nyuszikról, nyuszifanokról meg muffinokról látok hozzászólásokat, ezért nem olvastam vissza. A motoros dolgok egyébként érdekelnek, azért is nézem a motoros fórumokat.
esSO!

Akkor egészségedre! Az Isten éltessen! Most szisszentem a söröt... (csak egyet )!
Blue!

Penge vidit fakítottál a "hozott anyagból" és a sajátodból! Naon jóóóóóó! Igazi emlék... nekem tényleg, mert egy-egy momentum homályosan maradt meg!
Nyuszikusz: megkaptam az emilt, köszike Küldöm az enyémet
Nah, hogy ma írjak vmi okosat is.
A sportmotorok váltója felfelé félautomata üzemmódban működik, ergo, mikor ford. szám tartomány felső harmadában a lábaddal felfelé húzod a váltókart és egy pillanatra elcsukoda gázt, akkor szépen felugrik egy fokozatot. Ettől semmi baja nem lesz, én ha sietek, vagy pályázok mindig így váltok. Egyrészt gyorsabb, másrészt pedig a kuplungoláskor a nyomaték elmegy, majd hirtelen visszajön a hátső kerékre és az erő megcsavarja a gumit, ami így megcsúszik. Kuplungolás nélkül ilyen nincs. A GS váltója butább, így úgy gondolom ott mivel amúgy sem nyélen mész 200 felett és valszeg nem pályázol, így belefér, hogy kuplungolj, mert valszeg nem olyan erős a szerkezet, mint egy sportmotoron. De azoknál nem okoz károsodást, így vannak tervezve. Van egy gyorsváltó nevű elektronika, amit a Dynojet gyárt annál vissza se kell engednia gázt, csak meghúzni a váltókart - akár le, akár fel - a kar elmozdulását érzékeli az elektronika és egy másodperc törtrészére elveszi a gyújtást és/vagy az injektor vezérlésbe belenyúl, elzárja a pillangószelepet az injektorsoron így a váltó fel/le vált.
Hi!

Egy darabig bírja! Aztán nem. Tény, hogy lehet így váltani, de váltó nincs a földön, ami ezt hosszú távon bírná. Szerintem használd csak a kuplungot nyugodtan. Sok időt nem veszítesz vele!
A sportmotorosok szoktak néha kuplung nélkül kapcsolni... a GS-en ennek szerintem nincs jelentősége.
Én például jobban féltem a motorom, mintsem elfelejtsek kuplungolni...
néhány (10) oldallal volt már róla szó. (ne várd mindenkitől h újra hozzászól). Akkor én nem szóltam hozzá. Szerintem nem véletlenül találták ki. el lehet találni azt a pillanatot amikor a két fogaskerék egyazon fordulatszámot produkál, de...
Szal nekem belefér behúzni
Na, lassan elkapjuk a fonalat. Ez itt "közénktopic-ká" alakult az idők során.
Megint nem értem a kérdést. Mi az, hogy más faj? Hülyeség... Ezek szerint koptathatom itt az arcom.

Még egyszer. Figyeld a hangsúlyt!

Ez egy teljesen nyilvános topic, ahová bárkinak joga van majdnem bármit beírni (ez az admin-on múlik). Ezen a nyilvános topicon kialakult egy baráti társaság, aki a szabadideje kellemes eltöltése végett jár ide fel, valamint azért, hogy idétlenkedjen, pihenjen, kikapcsolódjon, barátkozzon, és hasznos dolgokról cseréljen eszmét a motorjáról...
Ebből a társaságból én egyetlen ember vagyok. NEKEM ilyen formánán nem tetszett Bakondi megjelenése itt... kész, pont. Elmondtam. Te meg jössz itt az eszement szöveggel, hogy más faj, meg Gs így, meg Gs úgy... Régen elfelejthettük volna az egészet, ha nem érzel késztetést, hogy magadra vedd a kersztet, amit Bakondi gyártott. Jah, és figyelmetlenül olvasol... mert minden le vala írva feketén-fehéren. Csak sietsz és nem olvasol "hangsúlyozva"...
Még egyszer, olvasásra optimalizálva: a pontos, értő olvasás megelőzi a későbbi félreértéseket. Én pedig baromi világosan szoktam fogalmazni.
Tégy belátásod szerint. Ám itt nincs ellenséged, esetleg magad forgatod bele vélt, vagy valós sérelmekbe.
Sziasztok!

Kicsit offolnám a topicot!
Gs500 tulajok, szoktatok kuplung nélkül váltani gyorsításkor? Bírja az ilyesmit ez a gép?
...meg mi ez a közétek, közénk dolog? Más faj vagy, vagy mi?
Maradjunk annyiban, hogy írásban nehéz figyelni a hangsúlyra meg hasonlókra... Egyébként mások írásaiért ne rajtam verd el a port és elárulom, hogy egyiküket sem ismerem személyesen...
Te milyen verekedéses témáról beszélsz?
Speciel erre gondoltam (de nem tudtam szó szerint idézni ):
"Amennyiben nekem is szól, úgy tudatnám, hogy én hölgy vagyok. Valamint nincs tudomásom arról, hogy ez az egy topic jelszóval, retinakóddal vagy akár ujjlenyomattal védve lenne. Bocsánat, hogy nem nőttünk fel a GS500-asok csapatához, én kérek elnézést. Valamint azért is, mert esetleg nem mindenkinek van humorérzéke.
Hazai pályámon minden motorost továbbra is szeretettel várunk, típustól és kategóriától függetlenül... "

Nos, először ebben volt megnevezve az, amiből az eszmecserénk indult. Mint mondtam volt, a belépő volt elbaltázva...
Sőt tényleg félrenéztél valamit a "mártogatás" közben, mert ez a társaság sem a falu öreg bölcseinek tábora. Sőt, jó reménnyel haladnak a felé, hogy sohasem nő be a fejük lágya. Ezt én tudom, és tudja az is, aki nem csak úgy bevág összefüggéstelen ökörséget humor gyanánt. (Ez nem a te inged...)

Végleges orrfelhúzás előtt remélem azért látod, hogy ugyan arról beszélünk. Ahogy téged megvédett kykee (elnézést, ha rosszul írom), ugyanúgy őrizzük mi is a "birtokot". Ti talán ismeritek egymást személyesen is, talán barátok is vagytok, talán jó hecc kicsit járni topicról-topicra, hogy ápoljátok az ismerettséget... egymással... mert jó hecc. Ha valaki közétek keveredik "jófej szar szöveggel", akkor gondolom hasonlóképpen ráadjátok az ingét.
Azt sem kétlen, hogy Bakondi jó fej. Nekem viszont nem ez jött le. Pedig lehet, hogy tényleg az, csak nem vettük a se füle, se farka hozzászólásból a lapot, hogy mekkora humora van!
Viszont ez a "verekedős" téma neked nagyon tetszetős. Nos, például ez sem divat errefelé...

Sajnálom, hogy nem nevethettünk együtt a szókimondás miatt. Pedig néha szoktam ám én is...

Gyereknek lenni vastagon nem ugyan az, mint gyerekesnek. Mindenki döntse el maga!

Éljenek a jófejek! Az összes!
Nos, alábbiak alapján rájöttem, hogy velem kapcsolatosan félre lett értve ill. magyarázva egy-két dolog, de hát mindenki maradjon meg a saját hitében, meg abban, hogy ha valaki kicsit idétlenkedik, akkor az gyerekes szint... Ha tényleg így van, akkor én nem is szeretnék felnőni, de sose akarok elfelejteni nevetni tudni...
... így komolyra váltva a szót: véglegesen távozásra szánom el magam, lehet örvendeni és komolykodni, Bakondit ne verjétek meg, szerintem csak jó humora van, én pedig maradok tisztelettel...
Nos, akkor ez az az eset, amikor a kereslet találkozik a kínálattal.
Bár, a "kereslet" belépője után, nem csodálkozom, hogy olyan a kínálat, amilyen. Még jó, hogy lehet válogatni...
Itt ugyanis emlékeim szerint senki nem kérkedett abban az értelemben, ahogyan megállapítottad az egyik hozzászólásodban. Tehát, még egyszer: nem kell kockásítani semmit... nem a "GS ötszázasok szellemi szintjére kell emelkedni... sem neked, sem másnak". Nincs itt semmiféle különleges "SZINT" csak egy jó kis baráti társaság. Oszt ennyi. Ez pedig így tolerál...
Ha valaki "szintesen" közelített, nem lett elzavarva... viszont hülye kérdésre hülyén lehet válaszolni. Hülye megállapítsásra szintén hülye a reakció.Egyszerű ez, mint a faék. Nem is érdemes rá több szót pazarolni, pláne nem orrot felhúzni...

Azt hiszem nem bánt itt senki, senkit. Így a "védelem" is felesleges...

Kedveseim! Van még vagy 100 olyan topic, ahol valóban felfrisíthettek ezzel a tartalommal. Mindenkinek jó lészen, ha ez így történik a jövőben!
Blue_devil sajat forumja az ordog muve!
Teddy!

Tudod mi a síralmas hogy ezek a férfiak és hölgyek akik nem tudom miről osztják az észt, de legalább magukat állatul elszórakoztatják - mind felnőtt emberek - ÁLLÍTÓLAG, legalábbis az évjáratuk nem 90 környéki.....
Mert egy 18 éves lüke gyerektől még alapban elfogadom.-) De még Z3 -nak se sikerült még ilyen szintet megütni:-)

NO! Amig ez itt megyen Én megyek a saját fórumba......onnan legalább kimoderálhatok mindenkit:-)
FANOK!

Amugy kész a vidike......
A neveket majd a DVD-re módosítom, egyenlőre csak "barátnők" vannak:-)))

http://akmt3.extra.hu/esso.wmv

laza 1 óra buli
...hát ez kész.... Imádlak!
Senki ne merje bántani a Zsebyt!
Mellesleg ezért szeretem a saját fórumot:-) Ott egyszerűen letiltom az ilyen embereket:-)))), kitörlöm, eltörlöm.....MEGSEMISÍTEM:-)))))

ME ÉN VAGYOK AZ ÖRDÖG
A játszótérrel Én is ezt probáltam megemliteni.....mert 4 oldalt nézek és 2 ember beszélget relatíve egymással:-)
Tudod, ahogy figyelgettem itt a végén, nem is akarok én annyira képben lenni...