Nincs csúszásnyom! ...csak csatt volt!
Nem tudok semmit!Voltam a helyszínen és nem értem. viszont nagyon szerettem a Blacknetet is!
A példaképének tartott és azt mondta,hogy nekem van igazam hogy húzom!Most már Ő is vigyáz rám fentről!
Másokra vigyázok!Tudom sok minden van ott,hogy ezt mond.Köszi!Ott a Kitty,fel kell nevelnem,de ettől még nem mondhatok le a motorzásról!Én meg így megyek,mert élvezem minden pillanatát!
Nincs asszonykám és ezért lett a GSR és a sok kilcsi,mert kimotorztam magamból a szakitás okozta fájdalmat!
Most már csak köszönhetem neki,hogy nincs az a sárkány!Sok jóbarátom lett és jó érzés ismét a motoros társadalomhoz tartozni, nem beszélve a közös túrákról!11 éves koromban kezdtem,majd a kisrometről felpattantam egy Kawa 650z-re 94ben!azóta volt már minden és örülök,hogy a sors megajándékozott a GSRrel!Húzom is tovább......
Sajna van, aki vigyázzon. Bár ne lenne.
Nem tudok semmit!Voltam a helyszínen és nem értem. viszont nagyon szerettem a Blacknetet is!
A példaképének tartott és azt mondta,hogy nekem van igazam hogy húzom!Most már Ő is vigyáz rám fentről!
Fogsz Te még kerózni
Kiedrült vmi Blacknettel kapcsolatban? Egy ismerősöm mondta, hogy a fehér autónak már csúszva érkezett, és hogy volt egy tanu, aki továbbhajtott.
Most már csak köszönhetem neki,hogy nincs az a sárkány!Sok jóbarátom lett és jó érzés ismét a motoros társadalomhoz tartozni, nem beszélve a közös túrákról!11 éves koromban kezdtem,majd a kisrometről felpattantam egy Kawa 650z-re 94ben!azóta volt már minden és örülök,hogy a sors megajándékozott a GSRrel!Húzom is tovább......
Onnan is már el lettünk zavarva!
Nagyon imádok motorozni,jobb mint a baszás,pedig az sem rossz és mívelem is!