Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lüke!
Hát ez érdekes, mert ezt az mondta, akivel csattant, hogy már csúszva érkezett a mocc.
Sajna van, aki vigyázzon. Bár ne lenne.
...vagy ha ecetet teszek a hangyák nyomvonalára
Nincs csúszásnyom! ...csak csatt volt!
Nem tudok semmit!Voltam a helyszínen és nem értem. viszont nagyon szerettem a Blacknetet is!
A példaképének tartott és azt mondta,hogy nekem van igazam hogy húzom!Most már Ő is vigyáz rám fentről!
Ez már le lett tesztelve
Fogsz Te még kerózni
naív kykeeeeeeee
Hihetetlen, ami a csapatotokban történik. Sajnálom!

Kiedrült vmi Blacknettel kapcsolatban? Egy ismerősöm mondta, hogy a fehér autónak már csúszva érkezett, és hogy volt egy tanu, aki továbbhajtott.
Azt hiszem pár embernek szintén így "kezdődött" a motorozás. De egyik sem bánta meg aztán!
finom és friss zsemlemorzsával minden hangya elkanyarodik az útvonaláról!
Másokra vigyázok!Tudom sok minden van ott,hogy ezt mond.Köszi!Ott a Kitty,fel kell nevelnem,de ettől még nem mondhatok le a motorzásról!Én meg így megyek,mert élvezem minden pillanatát!
Vezérhangyám érdeklődési "köre" eltántoríthatatlan bő fél éve!
csak ovatossan ! ! (az adatlapod alapján)
Csak nem felkeltettem a vezérhangyád érdeklődési morállját irántam?
Fájdalmasan őszinte ember vagyok.Néha a röhögés okoz fájdalmat néha meg az,hogy úgy mondom ahogy gondolom,ha igazam van!
Nincs asszonykám és ezért lett a GSR és a sok kilcsi,mert kimotorztam magamból a szakitás okozta fájdalmat!
Most már csak köszönhetem neki,hogy nincs az a sárkány!Sok jóbarátom lett és jó érzés ismét a motoros társadalomhoz tartozni, nem beszélve a közös túrákról!11 éves koromban kezdtem,majd a kisrometről felpattantam egy Kawa 650z-re 94ben!azóta volt már minden és örülök,hogy a sors megajándékozott a GSRrel!Húzom is tovább......
Köszi az intim infókat!
Az egyik kép a tihanyi öböl,ami Füredre néz!Sokat gurulunk arra és a révnél szoktunk kerózgatni!
Onnan is már el lettünk zavarva!
csak az asszonykád ne olvassa el.
Az, és ezt vállalom is.közúti ördög
Mindenhova ahova csak lehetett!Volt hogy oldalra hugyoztam róla
Nagyon imádok motorozni,jobb mint a baszás,pedig az sem rossz és mívelem is!
kykee maga az ördög?
Jaj,de kis édibédi ahogy megfogalmaztad a felvilágositás homályát!
Le se szállsz arról a szépségről?