Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kellet még javítsak semit
Jó a vas Benzin olaj és csak megy
nem is javítottál semmit

és gs-re hogy megy 160-as gumi??
JAVÍTÁS AZ ELŐBBI HOZZÁSZÓLÁSHOZ !
(Bocs a hibáért)
Hello mindenkinek !

Akit érdekel ...eladó egy pár AVON AZARO tipusú 120x70x17 és 160x70x17-es gumi teljesen új 40 ezer az ára.Igaz,hogy nem GS-re való de hátha érdekel másvalakit akinek jó a méret.
Köszi és bocs,hogy ilyeennel idpofátlankodok de gondoltam hátha tudok valkinek segíteni.

Érdeklődni mailben ide:bigmano@axelero.hu vagy itt a fórumon.

Köszi !
Hello mindenkinek !

Akit érdekel ...eladó egy pár AVON AZARO tipusú 120x70x17 és 160x70x17-es gumi teljesen új 40 ezer az ára.Igaz,hogy GS-re való de hátha érdekel másvalakit akinek jó a méret.
Köszi és bocs,hogy ilyeennel idpofátlankodok de gondoltam hátha tudok valkinek segíteni.

Érdeklődni mailben ide:bigmano@axelero.hu vagy itt a fórumon.

Köszi !
Akinek van rá pénze..........

Én megróbálom a legazdaságosabban kihozzni a dolgokat - hisz ha csak 5000ft-ot sporolok az már egy lightos kis 4-500-km-es túra:-)
Halle.....

Az email még mindig nem jött meg......
Lehet hogy elírtad?

Küldj egyet az akmt@freemail.hu címre is........
Nos én csak 8ezer kmnél vettem át a gépet. Szóval az előző gazdija is sportosan vezetett
Majd meglátjuk alattam mennyit bír.
VAlószínű a sportos vezetés miatt gyorsabban kopnak majd a dolgok.

Lehet, hogy többe kerül de néha megéri egy kicsit állatkodni
Oksi, még nem jött meg.....
Hali Blue
irtam az emil cimre a pólok miatt.
No igen!

Ezért mondam a vezetési stilust........
hisz 10.000nél elmegy az első guma nálad -nekem meg 32000-t kibírt?????

A sportos vezetés ugye több pénzbe kerül:-)
Gonolom a láncod sem fog akkor kibirni 32-őt:-)
Hi!

Nekem 10000 km van a gépbe. De az első már elég kopottas. A hátsó meg olyan mintha valaki belevágott volna. MAjd még meglátom. Lehet, hogy mielőtt megyek Ausztriába lesz egy gumi csere.
Én sportotsan vezetek Mondjuk nem 130al a kanyarokban de 100al mindenképp .

Ruha:
noname bőrcsizma (kicsit nagy a lábam örülök h van vmi)
Bering textildzseki és nadrág
Bőrkesztyű, vagy textil időjárás fv-ben
Molinó
Pulcsi ha hideg van

Ha jó idő van akkor farmer, bering dzseki, vékony kesztyű, csizma

Nekem a protektorok a nadrágba meg a dzsekibe vannak.
élőben meg így néz ki:
Póló:

1., küldesz egy mailt a blue_devil@freemail.hu ra
2., leírod mi kellene: esetünkben PÓLÓ
3., leírod hogy milyen név legyen rajta (pl. Chubbaka - vagyis az a nicknév ajánlott ahogy ismernek a legtöbben)
4., leírod hogy mekkora a póló (bár Én mindig 1el nagyobbat ajánlok, mint amekkorát hordasz------S helyet L
5., írok neked egy számlaszámot ahova át kell utalni a zsét és a PSTG-t (vagy befizetni egy OTP fiókan)
6., amint csippan a telefonom, hogy megjött a lé - utána elmegyek, megveszem a pólót és megcsinálom....majd feladom postán.......ez kb 1-2 nap (hisz a rák tudja hogy dolgozok éppen).....majd ennyi a posta is.......
7., átvesed a pólót és vigyorgsz egy nagyot:-)
Hali!

Gs500F fekete fejidom,j. oldalidom, j. farokidom stb....sérülten eladó. Érdeklődni: emilbazis@freemil.hu
Hi Blue
Csak kiváncsi lennék,hogy Gs-es pólohoz mi uton lehetne hozá jutni?
Baromi jól néz ki.
A géped is igen egyedi nagyon tuti aza fejidom.
Danihorvát!

Kicsit későn......tudom:-)

Neked mennyit bírtak a gyári gumik????
Nekem a hátsó 17800-at, az első 32000-ret.......

Hogy mit ajánlok?
jelenleg hátul egy Michelline M39 van.......27000-ért.....
Előre pedig egy Hidenaut-t vettem 8000-ért:-)

A hátsóban még van egy pár ezer km-er, de ha elmegy oda is Hidenaut fogok venni.....(12000-ért!!!)
Előre nekem úgy néz ki hogy bevált..........legalábis 2000km már benne van és volt már szerencsém hidegben, melegben, szárazon, és vízes úton is menni vele.........
És az ára?
Nem mindig a drága a jó!!! Bár ugye ez saját vélemény, hisz nem is mindenki ugyan úgy használja........

Én is gyüjtötem az infókat........ túrázásra, mikor nem 130-al akarsz bevenni egy kanyart simán jó....
És Furfarag infója alapján birja is........

De ugye számoljunk.....
Ha csak a felét kibirja akkor is sporoltunk legalább egy 10-est - ami meg 3 tankolás:-)

Ruha?
nekem a ruhám:
- streetfighter bakancs (20 euró a LOUISba akciósan)
- jégergatya
- térdvédő
- farmer
- póló
- Prtektroing
- Cordura kabátka
- bukó
- kesztyű

Ha hideg van akkor egy pulcsi pluszba..... azt GOOOOO

A védelem megvan!
És ha meni kell valahova akkor öhögve járkálok - mig a többik végigszenvedték az szombati dinóparkot:-))))) böltözve bőrbe, meg Cordurába.....
Na HI emberkék:-))))
A kék sátán itt van újra

Bocs hogy nem vótam, de vagy gurulás van, vagy meló:-)))

Rendje és módja szerint megvolt az évadnyitó túránk 19.-én....és egy lightos 327km-ert csavartunk a gépbe:-)
7 Gs 500 fel is vonult:-)))

Majd jött egy laza 224km - Medvenézőben Veresegyházára.......
És egy Pozsonyi kirucanás a maga 500km-ével amiből 400km autópálya volt.....szóval kiletek égetve a gyertyák:-)

Szóval az elmúlt 3 hétben a magángurulásokkal is lenyomtam már 2000-ret:-)))))
És jövő héten irány Horvátország - Plitvicei tavak (1000-1200km)
Ok! Akkor adok egy msn címet ezen tudunk kommunikálni: danihorvath@freemail.hu Nekem olajcserénél folyt az olaj. A bácsi elfelejtette belerakni a tömítést
Szerintem eddig úgynézki,hogy részemről rendben beszélek bolond rendőr haverommal is.Talán előveszi az "olaj teknőjét".Sajos az övé valami irtó szar Folyik az olaj orán száján.
Peddig együtt vettük öket 2005 februárjában ujjonan.
Jaja jó lenne. Hétköznap én pesten vok motor nélkül de a héten csüt. otthon leszek pécsen és ráérek. Szóval akkor gurulhatunk egyet.
Akkor biztos voltunk többen.Mert én láttam 3 kék fehé Fest meg a haveromét az 4 akor volt 3 sima is.Úgy 7-en biztos voltunk.Egyszer össze kéne beszéljünk egy Du-ra itt is vagyunk Paks,Pécs,Kaposvár,meg a haverral 2 -en mi is.
Sima. háát szerintem olyan 4-5 én kb annyit láttam. De nem vagyok benne biztos.
csak kiváncsi vagyok kb hány Gs volt ott.
Tied sima GS vagy F-es.
Voltam! Nagyon jó volt! Mire vagy kíváncsi amúgy?
Hali
Voltál Kalasdon?