Ha azokat ellenőrzöd a motoron, amiket a rutinvizsgán is végig kellett csinálni és mindent rendben találsz, akkor nagy baj már nem lehet.
Ha látnád hogy nekem tavaly milyen első gumival slisszant át...
Szerintem le sem ellenőrizték.
Köszi, ezek közül legutóbb még minden működött!
Fékbetétek eléggé a végén járnak, átmostam múltkori szervíznél féktisztítóval a tárcsákát, és ennyi. Gondolom a fékbetéteket meg sem nézik, a fékhatás a lényeg.
Nos én péntek reggel megyek ceglédre, vizsgázik a gépsárkány! Szerencsémre esőt és alig pár fokot jósolnak!
Asszem kifogástalan a gép (remélem)...
Van valami különleges dolog amire oda kell figyelni? Még sosem vizsgáztattam mocit...
Én má belenyugodtam hogy áprilisban kezdek.
Kel 10-15 nap festés után hogy lehessen fóliáztatni az idomot.
Kéne még egy légszűrő és nem kéne hóeseés hogy elektronyiából kitöröljék a barmolásomat. Ja és a francia posta egy trehány szemétláda bagázs a Royal Air Mail-hez képest.
Felrobbantottad a fosbombát!
Én a helyedben odamennék, bemutatkoznék hogy én vagyok a panaszos, végignézném a portékákat és közölném hogy nem tetszik, nem vásárolnék semmit.
Ha látnád hogy nekem tavaly milyen első gumival slisszant át...
Szerintem le sem ellenőrizték.
Soha nem akartam hülye feltűnösködő modokat meg tuningokat csinálni (lásd hangos kipu), aztán mégis én szívok a műszakival...
Nem tudom mit lehet csinálni hogy ne menjen át egy motor a műszakin...
Fékbetétek eléggé a végén járnak, átmostam múltkori szervíznél féktisztítóval a tárcsákát, és ennyi. Gondolom a fékbetéteket meg sem nézik, a fékhatás a lényeg.
Asszem kifogástalan a gép (remélem)...
Van valami különleges dolog amire oda kell figyelni? Még sosem vizsgáztattam mocit...
Kel 10-15 nap festés után hogy lehessen fóliáztatni az idomot.
Kéne még egy légszűrő és nem kéne hóeseés hogy elektronyiából kitöröljék a barmolásomat. Ja és a francia posta egy trehány szemétláda bagázs a Royal Air Mail-hez képest.
Irj az autópálykezelőnek meg a pintérnek is hátha teával várnak a lehajtóknál.
Én a helyedben odamennék, bemutatkoznék hogy én vagyok a panaszos, végignézném a portékákat és közölném hogy nem tetszik, nem vásárolnék semmit.
Lehet veszek egy nacit is, tetszik a felső...