Akkor meg még jobban a közepe fog kopni.
De hátul szokták, de nem is a csík miatt mondom, hanem hogy egész gumit fizetek és felet használok.
Egyébként amikor voltam Puminál, pont volt neki egy 110-es PR2-ese (azelőtt nem is láttam ilyet ebben a méretben) pont annyiért amennyiért a 120-as Batlaxot vettem. Én hülye segg nem vettem meg.
És ha nem úgy motorozik mint te...ööööö lapjával?
Nekem a 2 komponens keményebb fele ér le pont annyit mint a 110 normál felülete..Amúgy a majrécsíkot nem hátul nézik?
Ha azért akarsz felrakni 120-ast, mert pont van egy, akkor simán feldobhatod. Nekem is 120/150-es párosításban van. Viszont ha még nem vetted meg és választani lehet akkor én inkább a 110-est választanám, mert jobban ki tudod használni a gumi teljes felületét.
120-as gumi annyira torzul a 110-es felnin, hogy marad majd mindkét oldalon egy jó ujjnyi rész, ami soha sem fog találkozni az aszfalttal, és így a közepe is gyorsabban elkopik.
De amúgy teljesen jól viselkedik a 120-as elől.
Bocsánat ,hogy blokk témában vacak tippet adtam... Mivel max egy-két óra átpakolni....régi blokkal vizsgáztatnám 2 évente...köztes időben a kutya sem nézi. Fura mód egy csomó országban nem foglalkoznak ilyen marhasággal..
Szép napot mindenkinek,Érdeklődnék,hogy ha gs 500-ra előre 120-as gumit tennék hátul meg 130-sa van ,hogy viselkedne a motorom?Kőszőnőm ha segítettek további szép napot néktek.
Azt a büdös k*rva életbe! (Elnézést a szóhasználatért!) Valami más formában hallottam már, de ez mindenen túl tesz. Azért bízom benne, hogy velem ez nem fog megtörténni...
Nálunk esik...............eső hogy rohadjon meg.
De hátul szokták, de nem is a csík miatt mondom, hanem hogy egész gumit fizetek és felet használok.
Egyébként amikor voltam Puminál, pont volt neki egy 110-es PR2-ese (azelőtt nem is láttam ilyet ebben a méretben) pont annyiért amennyiért a 120-as Batlaxot vettem. Én hülye segg nem vettem meg.
Nekem a 2 komponens keményebb fele ér le pont annyit mint a 110 normál felülete..Amúgy a majrécsíkot nem hátul nézik?
120-as gumi annyira torzul a 110-es felnin, hogy marad majd mindkét oldalon egy jó ujjnyi rész, ami soha sem fog találkozni az aszfalttal, és így a közepe is gyorsabban elkopik.
De amúgy teljesen jól viselkedik a 120-as elől.
Nekem most is elöl 120 van...hátul 150..
Motorcsere bejegyezve...típus azonosság..stb.
És még menne is