Igazából csak lusta vagyok.
Olajat, láncot, lánckereket, bowdeneket, gyertyát magamnak cserélek.
Félek hogy megkarcolom, aztán szivárogni fog az oil.
Szóval akkor még egyszer. A 3,82 dl a kettőbe együtt értendő?
Nehéz, de nem lehetetlen.
El akartam kerülni ezt a teljes szétszerelést...
Mivel mossam ki? Petróleummal? Itt nem kell figyelni arra, hogy nehogy olyan cucc legyen ami kikezdheti a szimeringeket?
Ha jól olvasom azt is lehet csinálni, hogy ki sem szerelem a telókat, csak a felső kupakot lecsavarom, alul a leeresztővel leeresztem a régi olajat, majd bele töltöm felülről a 3,82 dl újat és kész?
A mennyiség összesen értendő ugye? (kétszer 1,91 dl)
Pageres riasztó arra jó ,hogy ha birizgálják akkor is pittyeg nálad...ha esetleg nem találnád a sok egyforma motor között akkor van kereső funkciója. Tehát a zsebedben is riaszt..... ha akarod...tudom demonstrálni...az enyémben is az van.
A GPS rendszer nem riaszt...azaz riaszt mert saját sim kártyája és akksija van....tehát jó esetben lekövethető a motor...(megtalálod amikor ripityomra szedik. 50 e-től fölfelé kapható..szerintem nem egy haszontalan dolog....főleg ha trélerrel lopják.
Amúgy én a biztonság kedvéért egy titok kapcsolót is beépítenék...akár mágneses kapcsolással.
Láttál egy ezüst F-est?
Olajat, láncot, lánckereket, bowdeneket, gyertyát magamnak cserélek.
Félek hogy megkarcolom, aztán szivárogni fog az oil.
Szóval akkor még egyszer. A 3,82 dl a kettőbe együtt értendő?
Ha nem vagy műszaki antitalentum akkor menni fog.
Ha az vagy akkor neki se állj
Mennyibe van csak az anyag? Olaj+szimering.
El akartam kerülni ezt a teljes szétszerelést...
Mivel mossam ki? Petróleummal? Itt nem kell figyelni arra, hogy nehogy olyan cucc legyen ami kikezdheti a szimeringeket?
Azt meg fejre fordított motornál elég nehéz.
A mennyiség összesen értendő ugye? (kétszer 1,91 dl)
Elore is koszonom .
A GPS rendszer nem riaszt...azaz riaszt mert saját sim kártyája és akksija van....tehát jó esetben lekövethető a motor...(megtalálod amikor ripityomra szedik. 50 e-től fölfelé kapható..szerintem nem egy haszontalan dolog....főleg ha trélerrel lopják.
Amúgy én a biztonság kedvéért egy titok kapcsolót is beépítenék...akár mágneses kapcsolással.