Van a Duster abban a mély barna ( szarbarna metál) színben, asszem a reklámban is azzal tolják. No az a szín élőben keményen begyere kategória nálam. Ha vmikor később újfent festésre adom a fejem, és el tudom képzelni azt a színt pl. egy motoron, akkor tuti megszerzem a kódot.
Igen mert valójában maxi robogót akartam venni ősszel is , csak adódott ez a GS 500. Kitelelt nálam, és most tovább adom , hogy szert tehessek a Kymco Xciting 500-asra !
Hali!
Kb fél éve esedékes lett volna egy GS500E vásárlása, de a sok melo miatt egy lépést sem tudtam tenni, de ennek ellenére megéreztem a pénz szagát és akkor inkább spórolok még egy kicsit és veszek olyan mocit ami sokkal jobban tetszik is. (Yamaha MT-03)
Először sztem hirdesd meg cakkúmpúder, ahogy van, hátha lesz aki értékeli. Ha egy ilyen motort megnézel, akkor sejted, hogy az ilyen dolgokat, mint olajcsere, szelephézag, stb. sem hanyagolta el a tulaj, ez pedig akár döntő is lehet. A töklámpádra pl. fájna a fogam, de csak önmagában nem nézne ki sehogy se a gépen, mást meg nem tervezek alakítgatni.
Én is így gondoltam...amúgy az egyedi részleg a kormány felől jó lesz a következő motorra...a kerék/áttétel/kipuff pedig gyorsan el fog menni..
Bakker csak negyed milla a mostani számítás szerint az új autó..és a leendő(remélhetően) motor átírása...ez egy vicc...kiba köcsög ország ez..
Mivel az extráid nagyon nagy része full egyedi külön esélyed sincs eladni.
De egyediként meg nagyon nehéz lesz a komplett gépet.
Így a melyik ujjamat harapjam meg esete lép elő.
Én leszedném a naggyát amit el lehet passzolni és a többi maradjon.
Bakker...ha most eladom a szaromat...dobjam ki a szervizkönyvet..és pörgessem vissza...
áááá..nem vagyok én olyan....sajnos..érzékeny,vékony a pofámon a bőr..
Szerintetek melyik a jobb...ha visszaépítem eredetire..vagy csicsásan hirdetem?
Kb fél éve esedékes lett volna egy GS500E vásárlása, de a sok melo miatt egy lépést sem tudtam tenni, de ennek ellenére megéreztem a pénz szagát és akkor inkább spórolok még egy kicsit és veszek olyan mocit ami sokkal jobban tetszik is. (Yamaha MT-03)
...nem mondod, aszittem 37-nél nem vagy több...
Bakker csak negyed milla a mostani számítás szerint az új autó..és a leendő(remélhetően) motor átírása...ez egy vicc...kiba köcsög ország ez..
De egyediként meg nagyon nehéz lesz a komplett gépet.
Így a melyik ujjamat harapjam meg esete lép elő.
Én leszedném a naggyát amit el lehet passzolni és a többi maradjon.
áááá..nem vagyok én olyan....sajnos..érzékeny,vékony a pofámon a bőr..
Szerintetek melyik a jobb...ha visszaépítem eredetire..vagy csicsásan hirdetem?