Köszi a helyszín ötleteket, mérlegelünk . Azon viszont meglepődtem, hogy ekkora rá az érdeklődés, és nem csak szezon eleji fellángolásnak szánom! Az is 99%, hogy nem Budapesten lesz.
Van egy 2001-es GS500E K1-es gépem. 25Kw-os. Kivenném belőle a folytáűst, a gáztolattyúk áránál jobb vételben beszereztem egy komplett karbit, ami egy 2006-os GS500F-ről való http://www.akmt.hu/sufnituning...
Csakhogy ez egy újabb karbi Mikuni és két két elektromos csatlakozó is van rajta, amit nem tudok majd hova dugni, az én GS-en még nem ilyen karbi volt nincsen rajta elektronika sem.
Kérdés, ettől még működhet? Mit vezérelhet az az elektronika?
Válaszotokat előre is köszönöm!
A második nekem jobban tetszik. Nem voltam még a Gs-sel mátrában. Király lenne sátorverés után le föl a mátrában azzal a tudattal, hogy nem kell 1 óra múlva hazaindulnod.
Mivel nem jeleníti meg, itt vannak a koordináták:
Faház:46.856858,21.065656
Ilona-völgy:47.898197,20.0
56349
Ha valaki be tudja linkelni jól, azt megköszönöm!
Köszi a helyszín ötleteket, mérlegelünk . Azon viszont meglepődtem, hogy ekkora rá az érdeklődés, és nem csak szezon eleji fellángolásnak szánom! Az is 99%, hogy nem Budapesten lesz.
Van egy 2001-es GS500E K1-es gépem. 25Kw-os. Kivenném belőle a folytáűst, a gáztolattyúk áránál jobb vételben beszereztem egy komplett karbit, ami egy 2006-os GS500F-ről való http://www.akmt.hu/sufnituning...
Csakhogy ez egy újabb karbi Mikuni és két két elektromos csatlakozó is van rajta, amit nem tudok majd hova dugni, az én GS-en még nem ilyen karbi volt nincsen rajta elektronika sem.
Kérdés, ettől még működhet? Mit vezérelhet az az elektronika?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Faház:46.856858,21.065656
Ilona-völgy:47.898197,20.0
56349
Ha valaki be tudja linkelni jól, azt megköszönöm!
2 helyszín ajánlat:
Faház a Körös parton
Nyaralónk fürdési lehetőséggel, a bihari hegyek közelségével. 6 ágy, korlátlan sátorhely.
Ilona-völgy
Kiépített vadkempingezőhely, forrással, patakkal.
(ötleteim nekem is vannak de az nem idetartozó téma, bár vannak benne motorok is )
GS-em pedig nincs is
Gulyás túra Pátkára, mellékutakon, budapesti indulással esti érkezéssel
Mátraháza-Lillafüred-Boldogkőváralja-Hortobágy-Mezőhegyes-Vi
llány-Őriszentpéter érintésével (csak hogy a fontosabbakat említsem)
Mondjuk még nem tudom mi lesz meg hogy... de a szándék megvan bennem hogy elmenjek.