Sziasztok ! Eladnám GS 500-asomat ! 2002-es szép állapotú gép, 28.000 km van benne. Irányár : 570.000 ft . Szeretném ha jó kezekbe kerülne. 0630 3370546..
Erősítsenek meg a többiek, de szerintem rossz akkut vettél, ugyanis ha beteszed a mociba, akkor pont fordítva kell lenni a +-nak!
(van balos, meg jobbos is.....)
Én olyan szárazon töltött aksit vettem, amihez még ilyen kimért savat sem kaptam. Literes palackkal bénáztam...hát mit mondjak, a végére sok volt a savam.
Nagyon egyszerű, csak óvatosan bánj vele! Vedd le az aksiról a piros fóliát. A fehér palack sorról a a fekete kupak sort óvatosan egyben, ez lesz az aksid teteje ha nem adtak másikat. A fehér palack soron kéne védő fólia legyen, azt ne bántsd, hanem fordítsd az aksira rá. Finoman nyomd rá a palack sort az aksira és várd meg amíg a sav átfolyik az aksiba. Utána palack le, aksi kupak fel, 10-15 perc és indíthatsz vele.
Sziasztok
Vettem ma akkut a motorba, de még ilyen akkuval nem találkoztam. Hogy kell a fotón látható akkut üzembe helyezni? A papírjain nem írnak róla.
Mióta elcsúsztam nem mentem 60-70nél többel murvás úton... pedig előtte hibátlanul ment bőven 100 fölött is. Remélem idénre már törlődik az emlék és újra kényelmes lesz repeszteni
40-50-60 ezerrel meghirdetni meg kész szégyen lenne... micsoda sokat futott és lestrapált motor lehet.
nem kötözködésből de hátrafele mentél a vassal ?
a fotód alapján 28624, 9 km-rel vetted birtokba most meg 28e km ?
Rémlek még, hogy ki vagyok?
Már régen jártam erre fele, úgy fél éve.
Hol vetted? Ide gyors a címet!
(van balos, meg jobbos is.....)
http://cgi.stanford.edu/~sanja...
Erre gondoltam ,csak kellett a megerősítés.
Bazze, mit gondolnak vegyész vagyok?
Nagyon egyszerű, csak óvatosan bánj vele! Vedd le az aksiról a piros fóliát. A fehér palack sorról a a fekete kupak sort óvatosan egyben, ez lesz az aksid teteje ha nem adtak másikat. A fehér palack soron kéne védő fólia legyen, azt ne bántsd, hanem fordítsd az aksira rá. Finoman nyomd rá a palack sort az aksira és várd meg amíg a sav átfolyik az aksiba. Utána palack le, aksi kupak fel, 10-15 perc és indíthatsz vele.
Vettem ma akkut a motorba, de még ilyen akkuval nem találkoztam. Hogy kell a fotón látható akkut üzembe helyezni? A papírjain nem írnak róla.