Szép. Tetszenek a motor formájú motorok, mint a GS is, meg ez is. Csak hát az ára hajmeresztő. Pont félmillióval drágább ennél: tigriccica
És egymillióval ennél: álom
Sziasztok! Nekem szükségem lenne SUZUKI GS 500 E 1981 gyártású mkp-hoz légszűrőházra , aminek 53 mm átmérőjü a szivócső csatlakozása.Levettem a sportszűrőket,vissza akarom alakitani gyári állapotra.Ha tud vki segiteni,megköszönném.
Azért mire nem képes egy NAV-os. Elment végbél vizsgálatra önként, miközben a kollegája egy helységben vele sasolta a müveletet. Doktornő megbüntetve. Perverzek.
Ezt tudom én is. Nyilvánvalóan addig nem csinál az ember komoly hátteret egy ilyen vállalkozásnak amíg az igényekkel sincs tisztában. Számomra lenne megtiszteltetés ha adózhatnék
A kezdeti időkre is van már ötletem.. olyan ami furcsa mód nem adóelkerülős, és kézre esik.
Félre ne érts nem cseszegetés akart a részemről lenni csak lehetnek akiknek sérti az érdekeit és nem rettennek meg egy kis felnyomástól sem.
Én erre akartam finoman utalni.
De hát nem értenek a finomságóból kimondhatom kerek-perec.
Amilyen a mai magyar társadalom úgy ám blokk készülnie kell az embernek mindenre.
Nekem ez (a 120-as gumi 110-es helyett) annyival viccesebben jött ki, hogy nem középen kopott le legjobban, ahol vártam, hanem kicsit balra. Méregettem állandóan, hogy vazz, 30 ezer van benne, és még mindig 3mm középen az a rohadék, erre kiderült, hogy 1 centivel arrébb meg 1.4
De most cserés lesz, a 48-as túrának már feltétlen friss gumikkal akarok nekivágni. Meg friss 100-as szervizzel. A másikon meg friss láncszettel. Van mit helyretenni
Megnézem azt a NAV-ost aki az ország és az unió határán kívüli találkozási pontra eljön számlaadási kötelezettséget nézni. Természetesen úgy hogy a túra feltételeinek is eleget tesz mind motor mind ruházat szempontjából (ugye ha nem megy át a szűrön nem is jön, nem is fizet).
Egyébként meg egyértelmű hogy ha van igény ilyenre akkor arra érdemes lesz rendes hátteret csinálni... már csak a nyugalom kedvéért is.
Te most nem akarod érteni vagy nem tudod?
A rejtett költség az átbaszás.Nem a kiírt.
És nem a navnak hanem neked meg a jelentkezőknek.
Kiírják hogy megyek xy helyre gyertek sokan leszervezuek mindent.
Oszt hopp mért 30 euro a szállás holott 18 van a honlapon.
Ha meg ki van írva hogy fizetős akkor az ár számlaköteles.
Vagyis adó és satöbbi.
Rá lehet mondani hogy baráti de nyugodj meg a NAV erre szarik nagyívban.
Ha ez egy szolgáltatásnak van beállítva, akkor nem átbaszás, hanem szolgáltatás. A plusz költség (pl. 20 helyett 30 euró) a szervező munkadíja. Ettől még meg lehet szervezni Skype-on is, banki átutalással majd visszaigazoló köremail-lel...
Ha szabadon lehet csatlakozni, akkor elbukhat egy NAV-os "motoros kollégával". Megoldás: csak ismerősök.
Kitalálták persze.
Például a szállás nem 20 euro hanem 30 és jattol a szállásadó.
És ez átbaszása a túrázónak.
Ha meg le van fektetve a szabály hogy xy árú akkor nem csak haver jöhet hanem bárki.
Na akkor meg jöhet NAV alkalmazott.(ment már plasztikai sebészhez is inkognitóban) Trükkösek már.
Innem borul a bili igazából mert az már nem magyarázod ki.
Kapisgálod?
De inkább túrás.
Aszfaltbetyárkodásra inkább az 1050-es kéne.