Szia! Pedig a képen is látszik, hogy a hosszú cső alatt van az R reset, a rövid alatt meg az O on betű. Kijártam tartalékig a benzint és 3X is rápróbáltam, hogy On-nál megáll res-nél elindul. így tudtam 14.5 litert tankolni. Az alsó csapnál igen a hátsó L alakú a tartalék. Ez azért érthetetlen nekem is mert megnéztem másik motoron és tényleg úgy tűnt, hogy keresztezik egymást a csövek.
ÓÓÓóóóóóó.... :D De félreolvastam :) És ezt nem mondta eddig senkise.... Ez így viszont jó, és akkor könnyű találni :) Ez jó hír :) Ez nagyon jó hír :) És GSt akartam eddig is. Milyen, amit épp kínálsz ganjaninja? :D
Ha 35 kW-os a kiszemelt motor, akkor az nem lehet könnyebb papíron mint 175 kg. Szerintem nem nehéz papíron is megfelelő motort találni... lévén a legtöbb motor ennél nagyobb önsúllyal rendelkezik.
Sziasztok!
Újonnan regeltem ide az oldalra, valamint a motorosok közt is új leszek, vagyis inkább a nagymotorosok között. Régebben volt egy 50es endurom, az 14évesen számomra csoda volt, autóztam utána, még most is, viszont ma -20évesen- beiratkoztam A2 jogsira. Kérdésem az lenne, hogy szerintetek mennyire fogják nézni a kW/kg arányt? Mert ha igen, akkor nem olyan könnyű megfelelő motort találni szerintem.
Előre is köszi a válaszokat
tegnap 65, ma 65km ! az idő még ne ok teljesesn...de "Hajózni kell !"
Krissal ! szombaton dolgozik az embered a csomagtartó "végső megoldásán" kösz mégegyszer.
HÖLGYEK URAK MOTOROSTÁRSAK ! sok helyről halljátok még , de én is leírom.
TESSÉK NAGYON ÓVATOSAN, KÖRÜLTEKINTŐEN KEZDENI A SZEZONT.! AZ UTAK MÉG TELE "A "SÓZÁSBÓL" MARADT SÓDERSZERŰ SZ@RRAL , AZ AUTÓSOK EGY RÉSZE MÉG ÉSZRE SEM VESZ ! (simán szembejöttek velem a sávomban én meg lassan kezdem szoktatni őket az egy nyomvonal adta előnyömhöz.
MIN DEN KIT HA ZA VÁR NAK !
Nem vagyok tökös.
Egyszer cserélhetnénk egy körre, és akkor látnád, hogy az érzet meg a számok teljesen más világ....
Egyébként meg almát a körtével... Van ahol toronymagasan a tripla teljesít jobban, van ahol a wind. Nyilván nem túl meredek aszfalton otthagynál , én meg beérnélek a rosszabb, vagy meredekebb burkolaton. Ezen nincs mit vitázni.
Azt viszont fenntartom, hogy a túra endúró két személynek sokkal kényelmesebb, és egy combosabb változat nem is lassabb. Általában mondom, nem a windről beszélek.
Itt egy zsír új Supercorsa
Úgy emlékszem te ezt szoktad feldobálni. Vagy a 2-est?