Csak az első karcok fájnak igazán. De ha már amúgy sem adták olcsóbban próbáltam minél épebbet venni, de ez is borult már áló helyzetben egyszer. Kis repedés a bal indexnél.
Lehet, ha most keresnék, nem is érdekelne, "úgyis lezúzom én" megfontolásból. Tavaly is sikerült kétszer eldobnom Teresát, igaz, mindkétszer minimál tempónál. Egyszer sárban, egyszer jégen. Nem is tudom, miből gondolnám, hogy felhagyok ezzel
Unalmamban felpróbáltam a motorhoz kapott dobozokat amiket a régi tulaj sosem használt. Tényleg 10 perc tartóval együtt. Még gyakorlok egy kicsit, hátha megy gyorsabban is.
Én jártam ebben a városban...sőt még körbe is videóztam ezt a teret...már ahol forgatták a Mormota napos filmet.
10 mérföldre volt az a reptér ahol melóztam.
..huhh..most elő is veszem a videót..és nosztalgiázok egyet
Én is 2010ben voltam utoljára a görögöknél... nekem akkor csak annyi tűnt fel hogy a forgalom óriásit zuhant..alig találkoztunk az utakon közlekedőkkel. Meg hogy kurva drága volt a cigi..
Én két éve voltam Görögben és már akkor is csak külföldiek fizethettek kártyával, konkrétan útlevelet kértek és kurva drága volt a benzin, nem cserélnék velük... viszont ami durva, hogy ők nem sírtak, simán vidáman élték a kis életüket, megrántották a vállukat és készpénzzel nyomták.
Pont a minap néztem meg ezt a filmet.
Most már gyorsan elszáll ez a hónap, no para!
Zoli, akkor te meg húzzál bele, nehogy elkalkuláld magad, aztán nyárig nem lesz kecske!
https://www.facebook.com/photo...