Sajna itt nem erről van szó- hanem arról hogy a nagy tudású elég hazug kis csávó- itt megint megbuktatta magát.
A baj ott kezdődik hogy vannak akik (még) hisznek neki...
Nem akarok vitát nyitni.
Nézd meg mikor írtam ide és azt hogy mikor lett beírva er-5 topicba hogy szarok a membránok. Remélem nem várod el tőlem hogy a jövőbe lássak
Na persze és a szokásos módon ferdíted el az igazságot te szellemi szegény, azt nem kopizgatod be hogy rosszak a motoron a karbi membránok, és az sem tuti hogy kivették a fojtást rendesen belőle- persze a te szava hihetőséged már rég egyenlő lett a nullával mese bajnok.
Itt bezzeg a hátunk mögött baromságokat azt tudsz írni, aztán mikor megkapod mekkora faszkalap vagy akkor még te jössz azzal ki a jó modorú...
Ennyit tudsz!
Biztos kibírná, azt simán elhiszem neki. Mondjuk eddig összesen egyszer tévedtem pályára vele, pár kilométernyit. Pörögni pörög, de hát az a dolga 100-nál 3000. Teresa meg 4000, na bumm
De egyébként normál útjaimon nem szoktam nagyon pörgetni, sőt, mivel van benne fogyasztásmérő, új dimenziót adott kedvenc szórakozásomnak
Tényleg marha jó volt, ma este már én is Teresával jöttem munkába (22km), miután ellapátoltam a havat az utolsó 20 méterről. Ameddig följött a hókotró, ott mára elolvadt talajig Bőven megérte a hólyagot a tenyeremen
A továbbiakat meglátjuk, vasárnap már megint havat látok az időképen. Volt már elég tél az idén, de hát február eleje van, lehet még bármi...
"az első benyomások jók a gépről, bár a 250/1-es Ts után nem tűnt egy erőgépnek, kicsit többet vártam teljesítményben" Első benyomások egy friss ER-5 tulaj tollából.. szegény
Sziasztok köszönöm a válaszokat csak a plexi ára érdekelt mert most kaptam egyet egyik kolegátol teljesen ingyen nem kért érte semmit és ezért érdekelt hogy még is menyi az ára mert nem kért érte semmit de én megszeretnén hálálni neki.
Ma láttam valakit Bodajkon GS500-zal. Azt mondta, nemrég vette. Én meg irigyeltem, nekem van 500 méter hó az útig. Remélem elolvad hamar. Utána már csak 500 méter sár lesz
Nem kell a rizsa...
A baj ott kezdődik hogy vannak akik (még) hisznek neki...
Nézd meg mikor írtam ide és azt hogy mikor lett beírva er-5 topicba hogy szarok a membránok. Remélem nem várod el tőlem hogy a jövőbe lássak
Itt bezzeg a hátunk mögött baromságokat azt tudsz írni, aztán mikor megkapod mekkora faszkalap vagy akkor még te jössz azzal ki a jó modorú...
Ennyit tudsz!
De egyébként normál útjaimon nem szoktam nagyon pörgetni, sőt, mivel van benne fogyasztásmérő, új dimenziót adott kedvenc szórakozásomnak
A továbbiakat meglátjuk, vasárnap már megint havat látok az időképen. Volt már elég tél az idén, de hát február eleje van, lehet még bármi...
"az első benyomások jók a gépről, bár a 250/1-es Ts után nem tűnt egy erőgépnek, kicsit többet vártam teljesítményben" Első benyomások egy friss ER-5 tulaj tollából.. szegény
Elmondhatatlanul jó érzés volt.
A TL-mnek hajlamos leszakadozni a szelepe.
Hogy ennek is az kérdéses.
Készleten figyel , velem szemben
Navigator
szobipeti@vipmail.hu