Megtaláltam... V. Erdélyi motoros túra-ez lenne az ugye? Ez már igen szervezés Hát nyáron az a baj, hogy turnézunk az együttessel, sosem tudom mikor vagyok itthon, de ha azon a héten itthon leszek, valamelyik nap társulok egy guruláshoz...... persze ha ezt igy lehetséges, mert nem tudom, hogy működik még ez a dolog Az a táncház is jól hangzik füleimnek, esetleg még pár tánc órát is adhatok mezőségi anyagból
Na az ilyen apró finomságok vonzanak. Az út többi részét pedig meg lehet tölteni tartalommal, poros utakon motorozva kis falvakon keresztül.
Egyébként pedig szakmai ártalom ez nekem. Mivel számomra minden táj érdekes, még ha motorozás szempontjából nem is különleges.
Éppen ezért ahol még nem jártam és akár el is mehetnék valami jó ürüggyel oda egyszer el is fogok menni (jó ürügynek érzem azt, hogy a cernavodai hídon akarok vadkempingezni, és ha lehet átmotorozni is rajta (max belesem a dunába ).
Délről is hiányzik még pár... de pl Dolj Olt Teleorman nem is igazán érdekelne.. úgyhogy azt nem is erőltetném
Dobrudzsába viszont még elmennék, mert nagyon tetszett és akkor Constanta, Calarasi és Ialomita is meglenne.
A cernavodai régi vasúti hídon ahogy nézem még aludni is lehetne.. nem használják 30 éve
Az bizony, supermaxx....... http://www.mcnews.com.au/Produ... .....high-performance sports and sports-touring bikes.
És a Pirelliről valami véleményed?
supermaxx lesz. foregonnak promaxx volt. annak a tapadását a verseny slickekhez tudom hasonlítani. a különbség a kettő között hogy a supermaxx még sportosabb, ennek az lesz a hátránya hogy közúton nem tudod felmelegíteni eléggé normális körülmények között.
Egyébként pedig szakmai ártalom ez nekem. Mivel számomra minden táj érdekes, még ha motorozás szempontjából nem is különleges.
Éppen ezért ahol még nem jártam és akár el is mehetnék valami jó ürüggyel oda egyszer el is fogok menni (jó ürügynek érzem azt, hogy a cernavodai hídon akarok vadkempingezni, és ha lehet átmotorozni is rajta (max belesem a dunába ).
Dobrudzsába viszont még elmennék, mert nagyon tetszett és akkor Constanta, Calarasi és Ialomita is meglenne.
A cernavodai régi vasúti hídon ahogy nézem még aludni is lehetne.. nem használják 30 éve
És a Pirelliről valami véleményed?
Egyébként a teljes Románia satírozásomhoz kéne még 5 északi megye:
Szatmár,Máramaros,Beszterce-Naszód, Suceava és Botosani
Ha ezek útba esnének lehet hogy el is csábulnék.. az a kurva gyűjtőszenvedély
Jelentem megtörtént !
isti55