A Maxxis neve biciklis körökben nem cseng rosszul, viszont az adac teszteken rendre elhullanak az autógumijaik. Fene se tudja, hogy ezek után milyen lehet az általános minősége a teljes motorgumi palettájuknak.
Lehet, hogy spotmaxx, nem tudom forma után keresgéltem kicsit a neten, s valahol supermaxot irt... Jó tudni erről a véleményről is, a boncteremben sem találtam erről a gumiról semmit, megsúgom őszintén nem is hallotam erről a márkáról , de biztos jó lehet ahogy elmondtad! Sportosságról röviden annyit, hogy szeretem a kanyarokat, de még az én lábtartóm nem érte a földet, csak egyszer de akkor a kutyusnak köszönhetően ami előmbe szökött....
A Dunlop az elég kopott, de arról tudom h 2009es, a Maxxis és Pirelli kb egyforma kopott, mondjuk a pirelli mitha kicsit narancsbőrös lenne De majd személyesen letapizom, és DOT segítségével eldöntöm. Minden esetre jó tudni erről a Maxxis-ról, hogy kemény tapadása van, és hogy neked ez vált be legjobban! S használtan az a 10000 km..... az valóban szép eredmény tölle!
Nekem volt Maxxisom, de sztem nem supermax az hanem Sportmaxx
A világ legkirályabb gumija, esküszöm neked, ha egy kicsit is sportos vagy az tuti jó, mikor elkopott és nem volt a gumisnál nagyon sajnáltam, használtan nekem 10,000 km ment el, két személlyel, java részt pakkokkal. és nyugodt szívvel való lábtartó karcolással! és viccen kívül eddigi szerény életem legjobb gumija, egyébként volt már bt 45-öm, pirelli sportdémonom, meg valami heidenaum, meg valami dunlop, de a beste a Maxxis volt
Nekem volt olyan 120/70/17 pirellim..szerintem jó gumi.(az én szintemhez)
..de akkor már bonyolítsuk..a 140/80 is befér hátulra..és akkor már dögösebb ha elöl 120/80
Nem szerettem volna ezt is gumi témával kezdeni, de megteszem,ígérem utóljára ebben az évben!
Beszéltem az eladóval, és valamelyik nap elmegyek megvenni őket. A végső párosításban szeretnék ajánlatot kérni, hogy társítsam őket.... Hátsó 130/80-asok 2008,2011-es BT, elsőre meg 120/70 : Maxxis Supermaxx, Pirelli Dragon, és Dunlop Gp(2009).Ezek az elsők kicsit haszáltabbak, mint látszik a képen, de legalább nem 2002-esek mint az én jelenlegi BT45-öm Talán a Pirelli a legtürhetőbb....
Mielőtt elmennék értük, szeretném tudni a véleményeteket.......(és bocs annak aki már esetleg unja a sok gumis filozofálásokat ) Köszönöm az eddigi segítségeket is!
A nyári krími kalandom már majdnem publikálható állapotban van. Le kell még egyeztetnem a Gyurgyóval (ő a főnök) és ha rámondja az áment, akkor a kondortura.hu-n hamarosan meg is fog jelenni.
Kicsit több mint 130k karakter terjedelmű, igazán tartalmas olvasmány lesz. Aztán majd a publikum eldönti jól tudok e írni. Ha népszerű lesz, akkor talán a régieket is előhúzom a "fiókból"
Egész jó hely a Mecsek és környéke Nem is értem miért nem voltam még arra csak a vezetés szeretetéből..
Mindenesetre ma délelőtt józanodási program afterjaként átkirándultam rajta.
Az út sok helyen csúszott mint állat (északi oldalakon főleg), így egész játékos volt az amúgy végtelenül unalmas Aurissal is "veretni" neki. Egyébként hihetetlen milyen jó futóműve van, teljesen meg is lepett..az pedig hogy ez ESP nélkül áll rendelkezésre, nagyon tuti
Oroszlónál a hullámvasút 140 fölött válik élvezetessé
A "mánfai ring" nevű szakasz pedig jó-jó...de nagyon kis kurta.
Elég jó volt.