Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerezz egy 3x20-as csajt.
Nálam meg semmi köze a sátornak a túrához, az csak egy opció, de valóban csak nyáron és macimentes környezetben...öreg vagyok és lusta
Akadnak azért.
Akkor mindegy.
Nálam a túra sátorral kezdődik....
A Moto Market felejtős. Onnan még szelepsapkát se vennék.
Ha nem akarunk földutazni meg sátrazni, akkor még engem is érdekelne a dolog!
Inkább csak realizálódnak. És tovább fognak zuhanni, ha kijönnek az új 500-asok.
SV-ből meg annyi van, mint a szemét, nem is csoda, hogy mennek le az árak.
Isti!
A két Fazer-es cimbimet kezdi marhára érdekelni az Odessza túra Moldávián át. Mi a véleményed? Lehet megér egy hét ajtócsapkodást itthon, és nekivágunk.
Ezen a fórumon nem sok túramotoros van.
De durva, most néztem tényleg kapsz új Injektorost... baszki zuhannak az árak, de nem kicsit...
Hát ez most a szarból várat játék sajnos.
A motomarketnél van egy külföldi sárga régi S-es.Az még képről egyben is van 260-ért.
Talán pályaalapnak jó lehet mondjuk egy 750-es project kiindulási alapjának.
Mondjuk 230-ért.
Ja meg itt már az alsó villahíd is kapott.
Igazából amitől jobban tartanék, az a 24ezer km egy 10 éves motorban, ráadásul ezt nem most törték össze először (lásd tank).
Ahogy látom egy pár crom szár kell meg egy lámpa.KB 110e.
Festés és szárítás ,meg dauer nélkül.
Ezt viszont 150 alatt biztosan nem teszed helyre, de inkább 200. Annyiért meg már tényleg van sértetlen is.
..mi is csak játszadoztunk a gondolattal..
100 pénzért talán megéri....a korát is figyelembe véve..
Ha a GS váza meghajlik, akkor ott már törtek is a telószárak... Az enyémben nem ennyire hajlottak meg a szárak (nem is voltak javíthatóak) és a váznak meg se nyekkent. Itt javíthatóak a telószárak, szerintem még az alsó villahíd sem ment el.
Szerintem odaadja ez 100-120-ért is, a telók javítása mondjuk 20, a többi cucc meg legyen mondjuk 40 hozzá. De persze látni kéne élőben.
Csak néztem.
GS-re nem érdemes.
Valami 400-as sportgépét talán.
Komplett kerékkel mindennel.
Egy gixxeré két kiló vagy 2,5.Annyit nem ér az egész kramac.
Bontottan mennyi lehet?...mert akkor már egy profibb cuccot belerakni...
Ja.
De ha nem más gépből ami méretre jó ki lehet emelni és esztergálják a crom szárat.
A teló szár?