ha vígasztal:feltöltöttem a gyengélkedő akksimat (csere lesz ) és életre keltettem a drágámat. miután MINDKÉT !sarut rendesen meghúztam máris indult 1-2 percig hullámzó volt a fordulat , aztán szépen beállt a normál alapjáratra. középállványon ráültem és kicsit váltogattam fel-le. (ez kimeríti a maszturbáció fogalmát ? )
összejött a lóvém, megy a szerleőhöz (mert én béna , meg lusta vagyok) és megkapja amit az idén elsumákoltam.
utána ahogy az idő engedi megyek a lakatushoz, megálmodjuk hogyan csináljuk málházhatóvá.
hízzon a mellrtatótulajok mája:
A motorosok szavazatai alapján 2012 legjobb kaland motorja az USA-ban a Triumph Tiger Explorer! http://www.motorcycle-usa.com/...
Most cseréltük ki az olajat a Skoda váltójában, mert hallottam, hogy betegesek a váltók. Febi ment bele, 75W-s. Szerinted elhúzható az élettartam az időnkénti cserével? Neked mi a tapasztalatod, mi a gond velük.
Egy 1.4-es benzines Roomsterem van, BXW motor.
Hagyjuk a váltó szétszedést
A kocsimban már annyira zúg a difi..még jó ,hogy összeraktam a másik váltót.....bár egész éjjel azon kattogtam ,hogy reteszeltem vagy sem az ötödik fokozat villaállító csavarját..
Amúgy tegnap mentem vagy 2 km-t a kis nyomival...de az nem elégített ki túlzottan..
...hö hö..bárkinek beállítom az ülését...
Elérkeztem az elvonási tüneteim következő szakaszához.
Azt álmodtam, hogy egy tanpályán motorozom egy CBF600-al (nem is azt akarok), majd megálltam és ott állt Ganjaninja, hogy akkor beállítjuk az ülésem (Értitek? Ülésbeállításhoz ) Na elkezdte szétszedni a motort, ami álmomban tök bonyolult volt, mint egy Transformers és arra keltem fel, hogy közölte... "na jó, akkor szétszedjük a váltót!"
Úgy keltem, hogy röhögtem! Aztán rájöttem, hogy hideg van és nincs szezon, ezért most depizek. Na jó elmúlt.
Köszönöm, hogy meghallgattatok!
Te vagy a másik, akit elhívnék. Csak hát Ani mondta, hogy nem lelkesedik a keleti vadkempingért, és a balkáni körre is ezért nem szerette volna ,hogy gyere. De ha neked is megéri az ajtócsapkodást, akkor örülnék neked-nektek. Veled bármikor szívesen motorozok.
Ma láttam az egyik fórumtárs motorján egy jó fejidomot (Givi). Rákerestem az új nagyon drága, ezért hirdetések között kerestem és találtam egyet jó áron. Sikerült megvennem
kb.! és csak oda...
106664. hsz. pár hónapja felmerült egy túraötlet "kelet fele" ami úgy tűnik most kezd materializálódni . (uhhh...majdnem olyan nehéz szó mint az "útelágazódás"
/tipp: az "előzmény" -ekre kattintgatva viszonylag visszakövethető egy adott téma/
egyszer élünk ! nekem úgyis sok bepótolni valóm van...
ajtótól ajtóig kb. 1300km-t dobott nekem ki a gugli. (oda vissza ez kb, csak 5db HKG ! )ha még olcsó a benya arrafele, és nem a Ritzbe szállunk meg, az IMF.hez sem kell fordulnom.
nyílászárók időleges,nem rendeltetésszerű használatával kapcsolatos aggodalmadhoz: Te csak ártatlan áldozat vagy!
Fogd a rosszfiúkra.
összejött a lóvém, megy a szerleőhöz (mert én béna , meg lusta vagyok) és megkapja amit az idén elsumákoltam.
utána ahogy az idő engedi megyek a lakatushoz, megálmodjuk hogyan csináljuk málházhatóvá.