Az a helyzet, hogy nekem nagyon tetszenek, ha még a fogyasztásukat is jól lőtték be, akkor sikertörténet, egyedül a 194 kg menetkész tömeg, ami kicsit soknak tűnik így 2012-ben...
Jó ötletnek tartom!
Kezdő motorosoknak, akik sportosabb kinézetű motort akarnak ideális választás. Persze a GS500F melett.
Az látszik hogy modernebb, jobban hozza a sportmotor érzést mint a GS, vszon árban gondolom más lesz az erőviszony.
Remélem majd meglephetek egy-kettőt hátulról az utakon, kíváncsi lennék mit tudnak!
Ferodo Platinum és Sinter grip. A hátsó teljesen új, az első bent volt kb 2000 kmet. Ezt mondhatjuk újszerűnek, elvileg 12ezret elmegy egy betét, ahoz képest én 22ezernél cseréltem. Gyertyát adom ajándékba ha viszed mind a kettőt. 10 körül mozog mind a kettő, mert márkás. Reális áron gondoltam eladni őket. Mennyit érne meg neked?
Szerintem sor 600-al sem szabadna kezdenie senkinek. Megtréfálhat a "lendkerék".
Kezdő motorosoknak, akik sportosabb kinézetű motort akarnak ideális választás. Persze a GS500F melett.
Az látszik hogy modernebb, jobban hozza a sportmotor érzést mint a GS, vszon árban gondolom más lesz az erőviszony.
Remélem majd meglephetek egy-kettőt hátulról az utakon, kíváncsi lennék mit tudnak!
Akkor köpködjetek Árában tolom a táskát . De jó hír hogy van.
Mindig tartjuk ezeket készleten, mert jók.
Louis hengertatyó
De hát ti kényelmesek ezt úgysem tudjátok....