A Yamaha az megüti a 30 lovat is. FZ6 topicban lakik egy és szereti a gazdája.
A motorossrác elbeszélései alapján pedig igazi kis erőgép a 250-es honda blokk. Viszi a 162-őt... hátszélben pedig a 166-ot is
Vezettem klx250 Kawasaki-t. Kezelhetősége jó, könnyű 138kg, de amúgy meg mondom őszintén nagy csalódás volt. 22 le-s tehát csodára nem lehet számítani, de azért mégis többet vártam volna tőle. Gyengének érzed a gépet különösen 90km/h-tól kezdve. Szerintem felesleges a 6 sebesség, 5 is elég lett volna,mert 6.-ban már annyira gyenge,hogy gyakorlatilag nem képes gyorsítani, vagy eleve nem bírja a hatodikat. Olyan filing mint egy ETZ, ami sokszor nem bírja el az 5. akár egy kis ellenszélben sem. A motor gyorsulását a lusta szóval tudnám sajnos jellemezni, és hogy rengeteg ideig tart amíg eléri a végsebességét. Végre a Kawanál 120-ra emlékszem, kicsit a karcsúnak érzem. Ez van.
Egy enduro legyen nyomatékos, gyorsuljon és lehessen felváltani 6.-ba szinte mindig, ne akadályozza ebben egy kisebb emelkedő, ne kelljen hozzá szétforgatni az előző fokozatot, és ne kelljen hátszél sem. Nekem különben semmi bajom azzal, hogy Kawa, ha ez egy Yamaha lett volna, ugyanezt írnám.
az idei szezonra volt egy "fórumlakó" túra+ottalvós bográcsoszabálóssörözős összeröffenés-kezdemény, de a melóm miatt akkor kimaradt. nem kell lacafacázni ! "csináljuk meg!"
kedvcsinálónak:(by erik64)
Én meg aludtam a Tátrában a csillagos ég alatt..Ősszel...Elég jó kaland volt- sosem ismételném meg! Sanyi tudna mesélni röhögés aaaz volt...meg szilvku. Meg medveveszély tábla.
Ne szaladjunk annyira előre. Én egyelőre nem tervezek semmit.
Mondjuk vágyaim vannak. Kis léptékűben csak egy.. az Pestől-Pestig olyan 1500 km lehet.. szóval 2 vagy 3 napos. Fele csak kanyar.. a kedvenc helyeimen. Valamint egy számomra új helyet is megnéznék közben.. ott táborozós jelleggel, mégpedig a Delibláti homokpusztát! ( a ződ az... )
Kurvára elmennék tavasszal egy hosszú hétvégére, napi 400-500km és laza sörözés esténként, arra biztos ki lehetne mozgatni ataa-t, Dipshitet, sőt szvsz. Zoli is benne lenne, valami fillérbaszós úticéllal megtervezhetnénk.
Találunk valami fasza helyet és (kb. a srácok most mondanak majd 50-et :) ) és az egyik napot el is baszhatjuk ott szerpentinezéssel... bármire nyitott vagyok ezzel a társasággal, mert igazi kretének vagytok
Még akár angol motorral is lehet jönni
ataa jól dalol!
Mindig összeugrik azért 3-5 GS is, de pl az egyik legjob a hamburgerezés volt, ahol Sv1000, meg Duplagülüszem támogatott minket egy 1200Banditával, na az fasza volt
MOndjuk ott éreztem először, hogy kéne egy jobb futómű, amikor Zoli32 beton módon kanyarodott, nekem meg már közel volt a vége... de akkor is fasza volt, nem beszélve a sztorizásról a burgerek mellett, ami már megérte
Van "az átlagos kis unalmas karika", amit ha nincs más minden második héten lenyomtunk, fel dobogókő Pilisvörösön keresztül, Esztergom, Vác felé vissza Szentendrén keresztül, lehet előtte azért elmentünk Velencére Rétesezni (tök útba esik ), majd beugrottunk fagyizni az Andrettibe... ez pont arra jó, hogy van benne kis kanyarvadászat, visszafogott tempóval, ami bemelegít és nem érzem, hogy egy kezdő fos vagyok
És persze a második képen ott van ataa segge, sokat fogod látni
A motorossrác elbeszélései alapján pedig igazi kis erőgép a 250-es honda blokk. Viszi a 162-őt... hátszélben pedig a 166-ot is