Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért ne túlozzunk.A Sanyi főtengelyét megköszörülték azért tört el.
Nem jellemző rá annyira.
És nem a tieddel versenyeztettem hanem a srác által linkelt 450-eressel.
Az nem fórumos informált,kétkulcsos csak egy képesmotoros eladó járgány ami indításnál gőzölög vagy füstöl.
Az még mindig szép.
Szvsz. csak az enyém. A tied volt szép, meg az új
Nézd a két történet között az a difi ,hogy választhatsz egy 1999-es kozmetikázott cucc..zéro történelemmel....vagy egy 2003-as 25 kw-os szervizkönyves,két kulcsos szar között..de az utóbbi új korától a családban van..és nincs kozmetikázva...na meg persze többen is látták,hallották...és természetesen véleményezhetik.
Köztudott ,hogy a régi sv valamilyen konstrukciós oknál fogva hajlamos a főtengelyét eltörni...de lehet ,hogy nem jól tudom..
....amúgy pedig mindenki azt vesz amit akar
Mind a háromféle GS 500 ronda..
Annyiért lehet ronda
Egyébként az új GS szebb, mint a régi SV, de ez csak hitvita.
Mer a GS-ed maga a megtestesült szépség?
Mert geci ronda
Fraancokat.
Fincsi triumph-okat is lehet kapni 1500-2500 ojro közt.
Annyié' má' jóféle ólomnehéz kardános teheneket is adnak A több jobb
Oszt mé?
Ha mindkettő hibátlan és tényleg, akkor kb 60-80 a forgalomba helyezés névre írva + 1-2 nap rohangászás.
Régi SV-ért tuti nem adnék 500-520 ezer jó magyar forintot...
Régi SV. Na azt nem venném GS helyett, újat igen, de az már nem 440
OK, ez elkerülte a figyelmemet.
36 of 362. oldal
Overhaul...
a 3. pontban írja
egyébként azt nem írtam, hogy szedd, csak azt, hogy szervízelni kell
Nem találtam benne ilyet, de a sajátomban sem, pedig nekem teljes van. Melyik oldalon ír ilyet?
a service manual írja a mellékelt linken
Hol írja, hogy szedd szét, ha mindkettőben 10 alatt van? Ez baromság... Igen, 10-14 bar közti a normál érték, vagy akkor kell bontani, ha a két henger közt 2 barnál több a különbség vagy akkor, ha 8 alatt van a kompresszió.
Egyébként 100ezer km-nél többet semmiképp nem megy el anélkül, hogy legalább egy gyűrűgarnitúrát ne kérne.
Ket motort forgalmiztam kulfoldrol.Amit ok irnak hidegen hagy.Ezeknek kb az itteni atiras kornyeken van a dolog
Olvasd már végig mibe kerül mire magyar papírja lesz mindkettőnek..
annyit én sem (tudok)
440 ért az SV van.
A GS-t nem tudom.
Én nem adnék annyit érte.
ahogy mondod
Hát az nem 440 minusz alku.