Hasonlít nagyon a gyárihoz, de úgy dereng hogy a gs-en a gyári 4cm hosszú, ez meg 5.5cm, kicsit hosszunak tartom,na és az a 400gr/ db, lehet gyúrni bicepszre vele
Igen, a kormánycsapágyról olvastam visszafele, és le is ellenőriztem,azzal nincs baj.... a rezonálás is természetes egy határig.... nagy fordulaton nem szoktam járni, csak mikor kicsit "mérgesebben" megyek...
Nem mentem ki a motorhoz megmérni de a kb. az 5.5cm és a 400gram megfelelő. Ez a motor rezonanciát simítja kismértékben, hogy a kezed ne zsibbadjon annyira. Ha ráz a kormányod akkor gumit kell cserélned.
Sziasztok
Kormányvég ügyben kis fejlemény Kaptam egy iparost,van pár bontott gépe, és van pár darabja... A gs-en az eredeti milyen hosszu,valaki meg tudja mondani? Ezek közül a kis kék inkább dísz mint súly De a fekete,jobbnak tűnik, az 5,5 cm, és átmérője 3.5cm(épp határ,mivel a kormányon a gumi pere 3,6cm), súlya pedig 400gr/ db -amivel már súlyozni is lehet!
Igen hosszú az az 5,5 cm? Került egy esztergályos ismerős is, csak még nem kérdeztem mennyiért vállalná.... A kereskedő 2ezer forintot mondott, kis festék rá, s az se rossz... de az az 5,5 cm kicsit nagy, hosszabb lessz maga a kormánynál
Már szombaton megcsináltam, 2 réteg festék aznap, másnap még egy, és ma volt idő feltenni De mivel ezt letettem a nyakamról, most jöhet nekem is a rosszullétigevéses projekt De kit érdekel ha elhízunk, tavasszal úgy is lemotorozzuk
.....szóval mindjárt két darabot kell szerkesztened -erre nem reagáltam akkor, most kész a prototípus,ha tetszik még egyet legyártok majd, és ha jösztök Erdélybe túrázni személyesen fogom odaadni
Szia
Na én kész vagyok a hosszabítós projektel , ma reggel dombtam fel rá! Egyszerű és nagyszerű ! Hátteret nem nézni, mert csűrbe alussza téli álmát szegénykém letakarva
Kormányvég ügyben kis fejlemény Kaptam egy iparost,van pár bontott gépe, és van pár darabja... A gs-en az eredeti milyen hosszu,valaki meg tudja mondani? Ezek közül a kis kék inkább dísz mint súly De a fekete,jobbnak tűnik, az 5,5 cm, és átmérője 3.5cm(épp határ,mivel a kormányon a gumi pere 3,6cm), súlya pedig 400gr/ db -amivel már súlyozni is lehet!
Igen hosszú az az 5,5 cm? Került egy esztergályos ismerős is, csak még nem kérdeztem mennyiért vállalná.... A kereskedő 2ezer forintot mondott, kis festék rá, s az se rossz... de az az 5,5 cm kicsit nagy, hosszabb lessz maga a kormánynál
Hali
Keresd őt. Itt is fent van sportmotoron basi2 néven azt hiszem. Cbr 600F fórumon csinált már pár embernek ilyet.
http://www.ebay.de/itm/Hinterr...
..jahh a te csajod volt....rúgd ki mert nem volt hűséges hozzád..
Akkor lassan nekem is le kéne másznom a garázsba, de jelenleg még folyik a karácsonyi rosszullétigevéses projekt!
Na én kész vagyok a hosszabítós projektel , ma reggel dombtam fel rá! Egyszerű és nagyszerű ! Hátteret nem nézni, mert csűrbe alussza téli álmát szegénykém letakarva