Hehe, nekem is pont a CRF250 a nyertes gép. Most is yutyub videókat néztem róla. Remélem 1-2éven belül meg is tudom venni.
Pénzmegtakarítási programom már van rá. Karácsonyra készített az asszony egy jó nagy perselyt. :) Amit egy kivágott motorrevüs Bamakos képpel vont körbe stílusosan.
Az új 250-es Honda enduró a kiszemelt. Mire oda jutok már fél millió körül, vagy kevesebbért fogják adni a 2012-es darabokat. Nagy tankot rá, és uccu neki. Az a motor eszik kb 3 litert.. akkor már inkább az mint egy Innova
Afganisztán és Pakisztán kivételével az összes sztán meglátogatása már régóta foglalkoztat.. kevésbé régóta pedig az, hogy ezt motorral kellene megtenni. 4ezer méteres magasság fölé motorozni a Himalájában vagány dolognak tűnik. 2 hónap és 15k kilométer körülire saccolok egy ilyen utazást. Kb az összes költség legalább ötöde csak bürokratikus dolgokból állna.. és ez nagyon fáj..
Bár szerintem a Himalájában több nyarat is át lehetne motorozni.. mondjuk ahhoz kéne a szerencsejáték zrt 5 vagy 6 számból álló szponzorálása is
Ha kellően felkészültnek érzem már magam a feladathoz, elkezdek egy megtakarítási programot indítani a cél érdekében.
Szerencsére van közelebbi, ugyan még elérhetetlennek tűnő célpontom is. Max 1 Misiből vígan végigkoplalnék jártamban keltemben 2 hónapot, egy max 250-es motor nyergében.. természetesen keleten
Eddig szerencsére minden főbb úti cél összejött idővel amit meg akartam csinálni itt a "környéken", úgyhogy bizakodó vagyok..
Az a baj, hogy kismiska vagyok én azokhoz képest akiket meg én irigyelek..
Ideje lenne már átesni a ló túloldalára... de lehet az a Földé is, bánom is én
Csak pénz kell hozzá.. akkor kb 5 hét alatt lehet még ennél különbet is rittyenteni.
Egyesével még pénzt se igényel sokat. El kell indulni, és nem szabad otthon hagyni a fényképezőgépet
Mindenkinek jó spórolást!