Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi a gondod vele ? nem málna, narancsszín !
Ez meg mi a málna?

Gs500 e
Akkor mindenki csináljon +1 sárfogót..és a szebbiket jól megveszem
Tegnap megjárattam a gépem. Kb 1.5 hónapot állt.
A ferdeségre értettem én is, de megprobálom hasonló módon akkor egyenesbe hozni a dolgokat.
Hát én úgy értettem a csavarodást, hogy gyárilag ferdén van feltéve. Kilazítottam a csavarjait, beállítottam (a telókhoz jól lehet viszonyítani), csavarokat meghúztam. Nekem a telók és a sárvédők között van ilyen öntapadós szivacska, látszott előtte hogy az egyik oldalon össze van az lapítva a másik oldalon össze sem ér...
Csavarodásra meg mi is lenne a gyógyír?Mind nézegettem mit lehetne azzal is csinálni...
Hát nállam meg van az eredeti helye, ott tátong 2 kis lyuk ... csak 2 csavar és kerülhet fel....
Aha, na ez egy jó ötlet, megint vissza a jó öreg PVC csőhöz Mindenképp nekifogok, csak mostanság sűrű a programom. De már haladunk a projektel , esetleg ha érdekel felteszem a képet az eredetiről, én is az után szeretnék csinálni előszőr egy sablont!
Viszont a felfogatása elgondolkodtató dolog....
Ezért tuti nem fúrom át a sárvédőmet.
Üdv!
Az ötlet jó, de talán könnyebb lenne egy olyasmi átmérőjű PVC csőből amilyen széles a sárvédő. Ha hőlégfúvóval megmelegíti az ember (esetleg tűzhelynél) nagyon klasszul lehet alakítani. Könnyű beszerezni, nem drága, le lehet festeni. A vödör szerintem vékony, könnyen elpattan. Kedvet kaptam hozzá, lehet hogy én is nekiállok és akkor itt összevethetjük a téli barkácsolás eredményeit!
Az első sárvédő nekem is el van csavarodva, de ez könnyen orvosolható...
Az ötlet jó, de valami gumi jellegű anyagból kell csinálni,hogy rugalmas legyen. Sajna az első sárvédő müanyag és ennél fontos hogy gyengébb és könnyű legyen. Mert ha merev akkor bead valahova és törik. Anno ETZ-re raktunk jó volt nem csapta össze a motort a sár.
Az sem rossz ötlet, csak azt nehéz lenne formálni,azok vastagabb anyagok, de még az is van itthon egy darab, kicsit belém jöttek hátulról a tavaly Egy próbát megér a vedres dolog is.... valamlyik nap neki állok, mikor időm lessz, s ha majd bevállik futószalagon csinálom őket
mindjárt csinálj két darabot...és az egyiket kérem!
Műanyag lökhárító javítós embereknél van tutira szétszabdalt cucc....abból is lehetne..
Igen, megpróbálom előszőr valami vastagabb papírból.. Esetleg valami ötlet, hogy milyen anyagból legyen maga a hosszabító? El árulom, h én mire gondoltam, de nem szabad kacagni rajta, csak jobb ötletet mondani Tehát ezekre a nagy festékes vedrekre gondoltam, és mivel több formájú van(kőr,ovális) gondolom valamelyikből ki tudom hozni ezt a formát. Szerintem vastagsága, merevsége pont megfelelne,sablon után ügyesen megmunkálni, kis festék rá, és kész. Ha van valami ötlet még, meghallgatom szivesen
Csinálj papírsablont.. egyből kiderül hogy mutatna
Sziasztok

Egy új projekthez kérnék kis segítséget. Első sárvédő hosszabítót szeretnék készíteni,hogy egy kis esős időben ne legyen a hengerfej tetejéig sáros,foltos a motor eleje. Találtam egyet az ebay-en, amihez voltak méretek,de én soknak találom azt a 13,5 cmt. Akinek van hasonló darabja, esetleg rábólintana ha megkérem, hogy jók ezek az értékek?! Inchbe volt, de átszámoltam cmbe. A szélességről nem beszél, viszont megmértem, és a sárvédőm 16cm végződik, tehát gondolom a hosszabító is úgy folytatódik.
Plusz kérdés: Gs betegség, hogy az első sárvédő valamerre kissé el van csavarodva, és nincs pont középen,
?! Képeket elnézve több darabon is megfigyeltem ezt, és tudom nem világ vége, de egy kicsit zavarja a szemem
Tényleg, volt is egy ilyen poénos cikk, hogy a His még hisz az AGP-ben.
Régen amikor még AGP-s rendszerem volt, nagyon agyaltam egy ilyen kártyán, mert ez volt az utolsó AGP-s kártya. Végül aztán PCI-Expressre váltottam.
De azóta lehet hoztak ki még AGP-s cuccokat, de már nem foglalkoztam vele...
Van egy ilyenem eladó..még a fólia is rajta van

Zalman hűtés vezérlés.

És egy ilyenem is...AGP

Grafikus kártya

Telefon az adatlapomon..
Első és hátsó fékbetét ill gyertya még mindig senkinek?
Enyém most lesz 5 éves és 50.000km van benne! :)