Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ruha leadva.
Ár majd ha átvettem mondom, a javítás minőségével együtt.
Megéri mert egy nagyon használt ruha ára amit még ugyanúgy rám kell alakítani.
Köszönöm a választ! Az"értelmesek" megint kicsesznek azokkal akik mondjuk a fokozatosság elvét vallották.....de mondjuk ez nem az én bajom..
Marad úgy ahogy volt. Ha pedig nem lesz korrekció a jogszabályban, akkor kategóriaváltással nem is tud az Ak-val rendelkező motoros A-ra váltani, csak teljes tanfolyammal. Ha pedig nincs meg 24 éves, akkor csak az A2-t teheti le, de azt is egy teljes tanfolyam keretében.
Nyahh..ma is mentem egy 50-est a városban...a havas autók látványától bevillant a tavalyi béka pozitúrában való landolásom
Ma kaptam egy kérdést amire nem tudtam válaszolni...hátha valaki tudja..
A régebbi A korl. jogosítvány a mostani rendszerben minek felel majd meg? Hány kilowatt uralható vele?
Már sikerült kutyát sétáltatnom vele, egész gyorsan sétálok, kanyarokban elfelejtettem dönteni, van bizonyítékom, mennyit futott a eb, asszony örül, köszi!
Még egy OFF gondolat,

Még az automatikus gyorsulásmérő lehetőségén gondolkodom. Képzeljük csak el, milyen királyság lenne, ha pl. megáll valaki egy pirosnál, v. bárhol és később visszanézhetné mennyi volt a gyorsulása 50-re 100-ra stb. ill. az automatikus köridő mérésen.
A mélyre döntést én is csak tanulgatom, de előbb-utóbb elérem a célom. :-)
Jut eszembe, megírom iPhone-ra is, megvan hozzá a fejlesztő, ill. a tesztelő eszköz. :-) (MAC mini i5 8gb és egy iPhone5)
Csak ezt kell befejezzem, olyan állapotra hozzam, hogy a google play-ba betehető legyen.
Hello

No azóta már jó pár módosítás ill. új funkció belekerült!
A leghosszabb egybefüggő teszt 275 km volt.
A dőlésszög mérő +-0.5 fok pontos. Nekem egyenlőre a tanktáskára való rögzítéssel van a bajom.
Az alkalmazás két nyelvű Magyar és Angol.
Egy közös utunkat le is rögzítette, így tutira jól működik és ajánlom mindenkinek!
Ez a dőlésszögmérő mennyire pontos? Egyébként eleinte pont egy ilyen cuccot vadásztam, amikor tanultam a döntögetést, így hát erre is egy nagy köszönet! Egyébként még most is csak tanulgatom a mélyre döntést...
Üdv Urak!

1 kis OFF:
Készítettem egy un. GPS Track Logger azaz GPS.-es útvonal letároló alkalmazást, amely rögzíti .kml file ban amerre jársz. /mind 1 mivel, autó motor, gyalog stb./
Ha bekapcsolod az útvonal letárolását, a letárolt útvonal a későbbiekben számítógépen a GoogleEarth-el megnézhető.
Google Earth letölthető innen: earth.google.com
Ha esetleg valakit érdekel töltse le bátran innen: GTL.apk Némi képernyőfotó..
Ugyan még csak a developer/fejlesztői változat van kint de már működik!
Android operációs rendszerrel ellátott okos telefonon használható.
Minden a témával kapcsolatos kérdésre szívesen válaszolok. Az útvonal letárolása működik 3G net nélkül is, de a MAP -ot és rajta az útvonalat csak akkor látod ha van 3G net is.
Minden kritikát szívesen fogadok!
(Ha rögzíted a tanktáskán a telót, az út végén megnézhető max mennyire döntötted be a motort)
Már gyakorlatilag kész, a hátulját kell matricázni
Szia készül a motor?
fokozatérzékelőben azoknál a fokozatoknál van fémes kontakt, valamint 3 vezeték fut tovább.
Eme rajz szerint is így van! (lent középen Neutral switch) Kék az üres fokozat a másik kettő ha jól sakkoztam a tengely mozgását akkor az 1. és 6. fokozaté
Szerintem az nem figyel semmit. Miből gondolod?
Nem tudja valaki miért figyeli a az 1-es és 6-os fokozatot a gyújtás vezérlő?
Nekem elég profi téli ruhám van de 10 fok alatt nem megyek max 10 km vagy csak városba az egészségem többet ér
Szépnek szép, gondoltam is egy Dobogókő karikára, de a budakalászi körforgóig értem csak, ott már igen-igen fáztam

Csalóka ez, 10 °C alatt a gumik sem tapadnak úgy, az izületeim sérelméről meg ne is beszéljünk, pedig fel voltam rendesen öltözve...
Nem lesz baja, a praclimmal mostam, nem magasnyomásúval, és miután megvolt a tisztítószeres mosás, szárazzal ismét áttöröltem, úgyhogy nem maradt nedves sehol... (annyira nem izgattam fel szegényt)
Ott a pont! Az Enyém mindíg üzemkész és ennek megfelelően koszos is, de száraz!
Igazad van!...tényleg rosszul tette...minek egyáltalán eltenni?....ma is milyen szép idő volt, februárban is lesz ilyen meg minden hónapban szokott.....
Azt kivettem.
Valamiért egy hónap állás után lemerült.
Fenn van csepptöltésen az aldis töltő segítségével.
Ha kicsit szusszanok nekiállok lemosni és berendelek fékkarmantyúkat.
Aztán még van pár pepecselős meló majd festés.
Én meg már kimotoroztam a tankból a téli pihenést szolgáló benzint is
Én az aksit sem szedtem ki.
Le se mostam és úgy ment a sarokba.