Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az a rész tisztább a hengerfejen, a többihez képest, de nincs semmi lemez Itt még kaptam egy képet,közelin látszik, h nincs semmi ott
Habár azt is hozzá kell tenni, hogy a harmónika sokkal többet véd pór és bármi ellen, szemben ezzel, ami hát inkább csak díszítő elem.
Nem tudom mire gondolsz, oda nincs semmi pluszba téve, de esetleg jelőld be a képen, és úgy tedd vissza Amúgy a harmónikán is gondolkodtam, de szét kellet volna dobni a telot, nagyobb munka, és nem is nézne ki vele a legjobban(szerintem).
Mi az a lemez a hengerfejed elülső részén?
Egyébként jó lett a porvédő.Hasznát nem igazán tudom. Én a gumi harmonikába bízok. :)
üdv
Sziasztok

Téli projekt :D
Gondoltam megosztom másokkal is, sosem lehet tudni mikor veszik hasznát. Pár napja készült el, saját készítésű teleszkóp pórvédőm. A dolog úgy indult, hogy 3 motoros üzletet is össze jártam, az eredeti darabot keresve. Hát vicces volt, 2 nem is tudta mi az, a harmadik kép alapján amit mutattam rájött,hogy mi kéne, de nem volt, és rendelni sem tud.
Ekkor kezdtem tőrni a fejem, miből lehetne készíteni(bontott GS-t sem találtam,és amugy sem van mindeniken),először fémben gondolkoztam, de majd maradtam a mindentudó műanyagnál. Mégpedig PVC csőnél, melynek átmérője a teleszkópénál valamivel kisebb(pontosan már nem tudom),és annak fala 2mm körüli vastag(ez kell, h amikor felpattintod ne törjön el). A forma egyszerű,az eredetihez hasonló, az alsó részét is vastagabbra hagytam, épp azért, hogy az se tőrjön el. A lényeg az volt, hogy ne kelljen szétszedni az egész teleszkópot, a feltevéséhez, hát nem is kell, csak felpattintod és kész 2 réteg fekete festék, és kész a házi pórvédő! Aki szeret barkácsolni, ajánlom neki, nem kell atom fizika hozzá Pár képet is teszek az eredményről
további kultikus tárgyak: első kerék tárcsa nélkül ?...
Még mindig nem kell senkinek lábtartó?
Dehogy is! Ezek mind az üzembentartót terhelik, + a traffipaxok is!
7500ra gondoltam, de egyben szeretném eladni az elsővel meg a gyertyával együtt. Az elsőt is 7500ftért adom, igaz az 95%os, de az boltban is drágább. A gyertya az gratis ha viszed mindkettőt
Köszi de engem csak az új érdekelne.Árat pedig neked kellene mondanod,hisz te vagy az eladó
30k km körül.. az a fék amit meg nem használ a felhasználó. az ennél is sokkal többet
Igen énis 9-10 között láttam "ugyanilyen" szintereset, csak sokkal rosszabb minőségben...
Egy ilyen fékbetéttel szted mennyit lehet menni(átlagos közúti használat)?
Ha esetleg érdekelne a véleményem. Ár-érték arányban az Acer a legjobb, de ha kifogsz valami jó kis tecckós vagy auchanos akciót akkor egyből változik a helyzet. Egyébként érdemes megvárni az ilyesmi akciókat, 20ezreket is lehet spórolni vele. Azmeg hogy gariztatni a teszkóban kell teljesen mindegy, őkis oda küldik vissza ahova a számítógépes bolt. Asus K-s szériáról (amit előttem ajánlottak) olvastam neten régebben valami cikket, hogy valamit elszúrtak benne, mert jelenleg az a leptop az amit magasan a legtöbbet visznek vissza gariban valami hibával. A gariztatással is van már náluk valami, magyarban nincs közvetlen szervíz, több az átfutási idejük. Meg Asusnál a márkát is meg kell fizetni.
Ha játékra kell, akkor érdemesebb valami régebbi erősebb típust venni, játéknál nem számít az akksi meddig bírja úgyis 220ról menne.
Akkor a súlyadó meg stb a te nevedre jön még nem?
Én nem értek a gumikhoz..sőt még ki sem tudom motorozni a határaikat....de van egy sanda gyanúm ,hogy a fejlesztők párban fejlesztenek....de lehet ,hogy tévedek.Én a "tesóját" tenném előre..
Jó jó..az autón lehet az első és hátsó között minta,márka,stb. eltérés..
Hali gumiszakik!
Volt itt tegnap egy kérdésem gummákkal kapcsolatban, de nem igen reagált senki (biztos unjátok már a témát, azóta visszaolvasgattam itt 2009-ig). Azért most ismét felvetnék egy idegörlő kérdést:
Hátsóra eldöntöttem már hogy BT45 kerül fel, előre is ugyanezen típus mellett dilemmáztam, de az r17.hu az első gumi méreteit beütve kidobja akcióba még a Bridgestone BT023-at. 5-6ezerrel drágább, de annyival jobb guminak is tűnik.
Szerintetek melyik párosítás jobb?
Van értelme előre drágábbat feldobni?
Hitelt is lehet intézni, én is úgy adtam el.
Bankihitelek.hu-Messze a legjobbak a kondíciók.
Mindenkinek köszönöm a segítséget laptopnotebookvagymittudoménminek hívják ügyben!
Fyi:

Boltban újonnan 9-10eFt között mozog féknyergenként. Az elsőért a helyedben 5e-nél többet nem adnék, a hátsóért is max 7-8e-et...
Az a baj, hogy ilyen típust nem találok neten, és nememlékszem mennyiért vettem. Ilyesmi szintereseket 10 alatt nem nagyon látok neten. Menniyt adnál érte?
Streetfighter fejidom.hu oldalról rendeltem
Helló!mennyi lenne az ára fékbetéteknek?
Eladó egy hátsó Ferodo Platinum és egy első Ferodo Sinter Grip fékbetét, illetve Denso gyertya. Első fékbetétben és gyertyákban 2000 kilométer van, hátsó bontatlan. Ha valakit érdekel írjon, megegyezünk
Ok köszi