Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,ha valakinek az ismerőse keresne gs-t,van egy F-m kék fehér, 2008as,szinre fújt felni 3 doboz +tartó,8200km,0km-s metzeller gumik,nagy szervíz után,szinte hibátlan.Ja 620ezer forint.06 70 2 849 429
Súlyos sérülésért jár nem vagyoni kártérítés, ott ne hagyd a biztosítónak! Ha mást nem is, mindenképp konzultálj egy ügyvéddel az ügyben!
a stílusom az változó és ezt a különböző emberek hozzák ki belőlem,a normális emberekkel én is normális vagyok.szabaduszó szerelő vagyok,a tb-men kivül semmi sincs megoldva még,így nagyon nincs hová pattognom,a kieső pénzt ígyse úgyse kapnám meg, nincs mire..elég sok melót kellett visszamondjak,ez is eléggé idegesít.
ügyvédem nincs de ez megoldható.igazából a motorom sajnálom a legjobban,nem ezt érdemelte,de ez van vissza már nem tudom csinálni.Nekem egy célom van ebben a rohadt ügyben,hogy az a barom ne ússza meg szárazon,azért nem egy simsonnal mentem hogy ne vegyen észre,a nyomozó is mellettem áll,minden idő kérdése.
szervusz,először is részvétem,biztos nem lehetett könnyű dolog elviselni egy ilyen térdműtétet.nekem hála istennek nem kellett műteni,nem értek hozzá de valami patellae tört el,illetve a keresztszalagom sérült meg,de nem szakadt.a frontokra amúgy is érzékeny vagyok,erről a job karom is gondoskodik,szerintem meg lehet szokni :) a lábam egyre jobban legalábbis nem fáj annyira,jövő héten kell kontrollra mennem,és remélhetőleg megszabadulok ettől a gipsztől mert rohadt mód viszketek
topic kereső hoz rá találatot bőven

"nem teker az önindító"
Szerintetek miért van az, hogy indítózáskor csak a relé kattog? Nem teker az önindító. Az aksira gyanakodtam. De feltöltés után ugyanez a helyzet. Biztit cseréltem.
ötlet?
Nem, de az nem is olyan fontos.
A csepptöltő viszont jó lenne, mert a kocsim is így indul ezekben a hidegekben hogy hőőőtyőőőtyőőő. Meg hát a motor aksiját is akarom kezelgetni a télen, nehogy szezonkezdésnél kelljen futni cseredarabért.
Tecsóban is van 4000 körül, de szerintem az nem is csepptöltő, csak sima. Inkább a jól bevált darabot választanám.
Lett végül nyomatékkulcsod?
nekem is sikerült néha (TÚL !) mélyre dönteni a vasat akár álló helyzetben is!
igen kevés élvezeti értékkel
Áh látni akarom.A gumimért szerdán mek.
Így kifujtam pénzben.
Jóazt januárban fizetni.
A te esetedben, ezt mondani sem kell
Mutimék Szolnok mellett laknak és jövő hét végén megyek haza. Ha gondolod ledumáljuk és elhozom Neked...
Én a csíkmentes ragyogás híve vagyok, csak ezért tanultam meg mélyre dönteni a járulékos élvezeti tényezők semmit se nyomtak a latba
Akkor kell jobban dönteni, ha már nem megy gyorsabban, különben csak öncélú gumikoptatás.
Valakinek eladó használt gumik Miskolc és környékén?Tiszta véletlenűl?
Persze.

Cölöp művek.

Nem olcsó de a katayungánál jobb és az sem egy pénztárcakímélő.

Csak a búbánatban cegléden van.

Most is csak azért ilyen hirtelen mert Öcsémék hivatalosan mentek mindenképp Szolnokra bedobattam hozzájuk.

Január elején mek elmegyek érte.
"A mélyre döntést én is csak tanulgatom,..." MÉLYRE . minek ? mkp.-versenyző leszel, vagy dobogókőnél akarsz lealázni donorjelölteket ?
adrenalinnak meg ott az oroszlulett
Ha jól emlékszem a bőrgúnyádat gyógyíttatod? Nekem a nadrágomat kéne átalakítani (beszűkíteni) . Infóval, esetleg elérhetőséggel tudnál segíteni ?
Mondjuk talán a leghelyesebb lenne az a (nyugaton nem ismeretlen) gyakorlat, hogy x idő elteltével a kategóri-korlátok automatikusan emelkednek, csak a kezdő jogsi korlátozott. Nem is értem ezt az új tanfolyamosdit, ugyanúgy kell vezetni a motorokat, fejben kell ott lenni, egyébként ugyanúgy működik a nagy is, mint a kicsi
Valszeg nem lesz gond.
Kíváncsian várom a végkifejletet
Soha se szabad megbízni a felettes szervekben. Éppen ezért ahogy tudtam csináltam a motoros jogosítványokat, mert már régebben is pedzegették a korhatár növelést.