És még hozzá jön a többszöri gumiszerelés ára, és szervezés nyűge. És a használt gumi minősége is elmarad az újétól.
Használtat szerintem legfeljebb akkor, ha tényleg nagyon olcsó.
Papírom max 25kW-os GS500E-t szeretnék vásárolni a dunántúlon. Ha valaki esetleg tud jó állapotban lévő, de nem túl drága példányt, kérem dobjon egy levelet a mi.anokukacfreemail.hu címre.
Igen, azt hiszem ezt fogom tenni... Ha csak valami nagyon jó ajánlatot nem kapok majd, ez a verzió marad! Külföldön pl milyen árba járnak,nem rendelt senki? pl németből, én a Louison néztem, de ott minden van,ami motornak szem -szájnak ingere, csak épp gumi nincs Ami azért érdekes.... (v van, csak nem néztem szét rendesen? )
A használt gumi ugyan olyan drága mint az új (kivéve ha ingyen, vagy nagyon kevés pénzért dobják az ember után), csak annyi a különbség hogy a használt (pénzügyi szempontból) olyan mintha egy újat vennél részletre.
Inkább kuporgass össze 200 eurót, van még 3-4 hónap a motorozós időkig
Köszi a véleményeket Hát én sem szoktam igy vásárolni kép alapján,inkább lássam, az az igazi! És a valóság h ténleg öreg már, nem ugrok még bele, tavaszig még van időm nézelődni. Még az is lehet, hogy inkább gyűjtök, és újat vennék,csak az azért sok pénz nagyon de legalább tudja az ember, hogy új.... Bármelyik jobb márkárol legyen szó, ott van hogy 200euro zsír újan
Az a bajom, hogy nekem is az volt és az elsőn már látszik a kor, pumigumis azt mondta, nem szereti ezt a gumit, mert oldalt hamar kireped, nekem az első még az és hát tökösödik, én nem venném meg, mert 40-45 körül már kapsz két újat.
Egyébként simán vennék használtat, illetve veszek is, csak ez a 2006 már kicsit régi. Én adnék érte 70 eurót max, ha nincs pénzed, akkor jó lesz egy szezonra, de még szerencséd is lehet.
Annak fényében hogy nem 1-2 éves gumi, kicsit sokallom még a szettért is a 100 eurot. Egyébiránt biztos vagyok benne, hogy lehet vele normálisan motorozni.
Megint gumi ügyben írok. Kaptam egy Sport Demont, új állapotban van, garázsban tartott! Előnye h ténleg jó állapotban van(ahogy kinéz a képen), párban van első+hátsó, és persze az is h Pirelli Hátrány pedig az lenne, hogy 2006-os Az illető vette, csak nem használta sokat. Az ára 100euro, igy tetszik,sok jót hallotam róla, de a kérdés az hogy a régisége lehet -e még gurulni vele? Véleményeteket, segítséget várok, nem szeretnék beleugrani a vásárba, nem szóródnak a 100euróim Már 3 napja tárgyalok vele, most kaptam képeket róla csak,kűldöm őket!
Azt még nem láttam sajnos! Érdekes lehet! De tudok egyről, amiben egy GS500 blokk dohog. Tervezem kipróbálni. el tudnék viselni egy tuningolt változatot.
De vannak járművek, amelyek különösebb erő nélkül is frenetikus élményt nyújtanak: ilyen egy típustiszta Velorex is egy gyengébb Jawa blokkal, cserébe eredeti hamisítatlan kéthengeres kétütemű hanggal, ami ma már fehér holló.
Simán lehet.Én egy hónapot senvedtem két cellazárlatos akksival kocsin.
Az egyikről indítottam a másikat bikázóval.A végén már a két megmakkant se birta megforgatni.
Most újjal pöcc-röff.
Kész a moci. Csak aksi volt.. pff pedig van két aksim is. mind a kettő yousa és előtte feltöltöttem fullra. Mindkettő szar lenne? Szerelőnél láttam ahogy bikázoról beinditja. Szép a hangja nagyon. :) Lehet megtartom?
Használtat szerintem legfeljebb akkor, ha tényleg nagyon olcsó.
michelin pilot activ szett a GS-re 80+90=170 euro
sport demon meg 78+88=166 euro
stb...
Szóval mocskos drága 100 euroért az a használt gumi
Papírom max 25kW-os GS500E-t szeretnék vásárolni a dunántúlon. Ha valaki esetleg tud jó állapotban lévő, de nem túl drága példányt, kérem dobjon egy levelet a mi.anokukacfreemail.hu címre.
Köszönöm!
Inkább kuporgass össze 200 eurót, van még 3-4 hónap a motorozós időkig
Nem tetszik, hogy vizezve van a képen...
Az a bajom, hogy nekem is az volt és az elsőn már látszik a kor, pumigumis azt mondta, nem szereti ezt a gumit, mert oldalt hamar kireped, nekem az első még az és hát tökösödik, én nem venném meg, mert 40-45 körül már kapsz két újat.
Egyébként simán vennék használtat, illetve veszek is, csak ez a 2006 már kicsit régi. Én adnék érte 70 eurót max, ha nincs pénzed, akkor jó lesz egy szezonra, de még szerencséd is lehet.
Megint gumi ügyben írok. Kaptam egy Sport Demont, új állapotban van, garázsban tartott! Előnye h ténleg jó állapotban van(ahogy kinéz a képen), párban van első+hátsó, és persze az is h Pirelli Hátrány pedig az lenne, hogy 2006-os Az illető vette, csak nem használta sokat. Az ára 100euro, igy tetszik,sok jót hallotam róla, de a kérdés az hogy a régisége lehet -e még gurulni vele? Véleményeteket, segítséget várok, nem szeretnék beleugrani a vásárba, nem szóródnak a 100euróim Már 3 napja tárgyalok vele, most kaptam képeket róla csak,kűldöm őket!
velorexadventure.com
De vannak járművek, amelyek különösebb erő nélkül is frenetikus élményt nyújtanak: ilyen egy típustiszta Velorex is egy gyengébb Jawa blokkal, cserébe eredeti hamisítatlan kéthengeres kétütemű hanggal, ami ma már fehér holló.
Az egyikről indítottam a másikat bikázóval.A végén már a két megmakkant se birta megforgatni.
Most újjal pöcc-röff.